Dexter Morgan
Üye
Çok duyduk bunları
kısa süre içerisinde çıkacak olan yapının çok iyi olduğunu belirtmekte.
Çok duyduk bunları
Kalkmıyor ama nasıl kaldırdınız? Buyrun:Merhaba arkadaşlar mesaj uygulamasını yanlışlıkla kaldırdım mağaza da bulamıyorum link verebilir misiniz
Çok iyi dememiş, iyi demiş. Sonra adama çok yükleniyorlar

Küçük olursa daha iyi oluyormuş.
hayır yanlış bilgi şöyle açıklıyayım profesyonel bir cihazda gündüz çekimleri için f değerinin olabildiğince yüksek olması istenir mesela f5 lensler var gündüz çok net ışıklar istenildiği tonlarda yakalanabilir ancak gece çekimleri için ise bu tam tersi f değerinin olabildiğince düşük olması istenir daha fazla ışık yakalamak için mesela f1.0 lensler vardır, bunun ortası yok aslında telefonlar için ise orta değer bulunmaya çalışıyor devamlı mesela eskiden Nokia telefonları niye iyi çekiyor deniliyor du gündüz çok güzel çekerler ancak gece fıs mesela onların f2.8 di değerleri hatta bu nedenle genelde Nokia 3.2mp ler 5mp bile iyi çektiği yerler oluyordu ama gündüz sadece, bu bilgilerden sonra bence en ideal f değeri kendi görüşüm f2.2 telefonlar için daha düşüklerde veya yükseklerde aşırı derece kamera yazılımı ile uğraşmaları lazım ki her ortamda güzel çeksinNe kadar ufak olursa diyafram değeri o kadar iyi ama zor iş .
markası ne bende nokianın kendi cihazı var bh-111 sorunsuz çalışıyorBluetooth kulaklıklı taşınabilir şarj aleti aldım ancak kulaklığa bağlanılamadı hatası veriyor desteklememe gibi bir şansı var mı
Marka laxonhayır yanlış bilgi şöyle açıklıyayım profesyonel bir cihazda gündüz çekimleri için f değerinin olabildiğince yüksek olması istenir mesela f5 lensler var gündüz çok net ışıklar istenildiği tonlarda yakalanabilir ancak gece çekimleri için ise bu tam tersi f değerinin olabildiğince düşük olması istenir daha fazla ışık yakalamak için mesela f1.0 lensler vardır, bunun ortası yok aslında telefonlar için ise orta değer bulunmaya çalışıyor devamlı mesela eskiden Nokia telefonları niye iyi çekiyor deniliyor du gündüz çok güzel çekerler ancak gece fıs mesela onların f2.8 di değerleri hatta bu nedenle genelde Nokia 3.2mp ler 5mp bile iyi çektiği yerler oluyordu ama gündüz sadece, bu bilgilerden sonra bence en ideal f değeri kendi görüşüm f2.2 telefonlar için daha düşüklerde veya yükseklerde aşırı derece kamera yazılımı ile uğraşmaları lazım ki her ortamda güzel çeksin
markası ne bende nokianın kendi cihazı var bh-111 sorunsuz çalışıyor
hiç duymadığım bir marka bence ilk olarak sorunlu olup olmadığını anlamak için android bir telefonla ile bağlamayı deneyin daha sonra tekrar kendi cihazınızda sorun hala devam ediyor ama android sisteminde sorunsuz ise birde wp nin farklı bir cihaz varsa orda deneyin son olarak yine çalışmazsa bu demek oluyor ki sistem o modele destek vermiyor yapılacak bir şey yok keşke almadan önce araştırma yapsaydınızMarka laxon
Tamam kardeşim hallettim biraz daha şarja ihtiyacı varmış yardımın için teşekkürlerhiç duymadığım bir marka bence ilk olarak sorunlu olup olmadığını anlamak için android bir telefonla ile bağlamayı deneyin daha sonra tekrar kendi cihazınızda sorun hala devam ediyor ama android sisteminde sorunsuz ise birde wp nin farklı bir cihaz varsa orda deneyin son olarak yine çalışmazsa bu demek oluyor ki sistem o modele destek vermiyor yapılacak bir şey yok keşke almadan önce araştırma yapsaydınız
Kisa süre deyince aklıma Salı geliyor

Arkadaşlar candy crush soda saga oyunu bende inmiyor yarıda kalıyor acaba sadece bendemi var sorun yoksa herkeste aynımı? wp 8.1 lumia 925 yardımcı olur musunuz?
bu yapıyı bende kuracağım o nedenleKisa süre deyince aklıma Salı geliyor![]()

14 üne gelirKisa süre deyince aklıma Salı geliyor![]()

Ben hala direniyorumbu yapıyı bende kuracağım o nedenle![]()
ben bu seferki yapıyı kuracağım sorunsuz ise kullanırım ama sorunlu ise tekrar 8.1'e döneceğim.Ben hala direniyorum
arkadaşlar Bi ilgilenseniz?arkadaşlar dün sıfırladım cihazı. Sıfırlamadan önce Microsoft Mesajlaşma'nık yeni sürümünü yüklemiştim. Şu skypela birleşen sürüm. Ama bugün güncellenmiyor uygulamalar? Ne mesajlaşma ne Outlook posta hiçbiri güncellenmiyor
İlgin için teşekkürlerHocam sizin için denedim geç iniyor ama indi açıldı sıkıntı yok