Rock Ve Roll
Üye
bence kelime tahmini değilKelime tahminiBende bakındım şimdi ama bulamadım ayarı.

bence kelime tahmini değilKelime tahminiBende bakındım şimdi ama bulamadım ayarı.

ekran gala catlak o yüzden görmedimKelime tahminiBende bakındım şimdi ama bulamadım ayarı.

İşte gidiyorumWP 8.1 e dönüyorum şuan, mutluyum![]()

No New Build Today dedi kendileriNe zaman geliyormuş yeni build

Ben değiştirdim az önce ama.rehberde kayıtlı kişilerin fotoğrafları gene değişmiyor 8. yapıda düzelmişti bu yapıda bozmuşlar tek çare kaydı tamamen silip yeniden oluşturmak.
Hoş demişlerNo New Build Today dedi kendileri![]()

Başka ne desin adamNo New Build Today dedi kendileri![]()

Bari su edgei güncelleseler adamı kanser ediyorNo New Build Today dedi kendileri![]()
İşte gidiyorum
Ya ben kilit ekranına şifre koyamadım bana pin felan diyo ama bi yere ulaşamıyorum. GARİP.
kullanmayın telde edge i. pc de bile hayrı yok edge in şuan mobilde nasıl bir verim bekliyorsunuzki. işin özü ms edge ile aradığını pc dede bulamayacak. hala içler acısı güya chrome gibi ram tüketmiyecekti pc de 6gb rami sömürüyor benim resmen.Bari su edgei güncelleseler adamı kanser ediyor
Abi girdim pin filan diyor sonra kilit ekranına yönlendiriyorArkadaşım senin için yazdım nasıl görmüyorsun?
https://www.maxicep.com/forum/konu/...-1004-14-09-2015.936682/page-762#post-7759789
Bu arada bu Yapı'da Here city Lens'i (Bilen göz) kullanamıyoruz sanırım, bu kötü oldu ya
Here maps ı açıp ordaki göz işaretine tıklayınca kamera açılıyor.Arkadaşım senin için yazdım nasıl görmüyorsun?
https://www.maxicep.com/forum/konu/...-1004-14-09-2015.936682/page-762#post-7759789
Bu arada bu Yapı'da Here city Lens'i (Bilen göz) kullanamıyoruz sanırım, bu kötü oldu ya
Abi girdim pin filan diyor sonra kilit ekranına yönlendiriyor
Bize pek faydası olmayacak ama(şimdilik) yine de güzel gelişmeler.Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.
Valla ben Gabe'in yalancısıyım![]()
Jolla ekibi daha çok çalışıyor yemin ediyorumWindows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.
Valla ben Gabe'in yalancısıyım![]()