Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
rehberde kayıtlı kişilerin fotoğrafları gene değişmiyor 8. yapıda düzelmişti bu yapıda bozmuşlar tek çare kaydı tamamen silip yeniden oluşturmak.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
WP 8.1 e dönüyorum şuan, mutluyum :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
rehberde kayıtlı kişilerin fotoğrafları gene değişmiyor 8. yapıda düzelmişti bu yapıda bozmuşlar tek çare kaydı tamamen silip yeniden oluşturmak.
Ben değiştirdim az önce ama.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Gabriel twitter hesabına bot bağlayıp her gün aynı saatte 'no builds today' diye tweet attırsa işi daha kolay olur aslında

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bari su edgei güncelleseler adamı kanser ediyor
kullanmayın telde edge i. pc de bile hayrı yok edge in şuan mobilde nasıl bir verim bekliyorsunuzki. işin özü ms edge ile aradığını pc dede bulamayacak. hala içler acısı güya chrome gibi ram tüketmiyecekti pc de 6gb rami sömürüyor benim resmen.

skynet

Üye
Mağazadan uygulama yüklediğimde uygulama listesinde görünmüyor illa telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum :kotu:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.

Valla ben Gabe'in yalancısıyım:ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, OnurYurdakul, Sensation ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10547 derlemesi ile özel zil sesi sorunu çözülecekmiş. Ayrıca bu yapıda Led bildirim ışığı desteği de sağlanacakmış.

Bize pek faydası olmayacak ama(şimdilik) yine de güzel gelişmeler.

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Jolla ekibi daha çok çalışıyor yemin ediyorum

Üst Alt