Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar hepimiz şuan sistemle ilgili sıkıntıları biliyoruz ve idare etmeye çalışıyoruz. 9. yapıyı aldık ama ilk yapıyla arasında hem görsel hemde sistemsel olarak aman aman bir özellik eklenmedi Microsoft gibi yazılım devi bir firma Telefonlara takla bile attırabilecek konumda iken Yok bildirim ışığı, yok zil sesi ayarlama v.s. bu özellikler en eski nokia' da bile var. Kararlı sürümde eğer bu şekilde olacaksa ki pek birşey değişmeyecek gibi bir cacık olmaz windows 10'dan. Ben iyice karamsar oldum artık. Telefonum çok güzel ama özellik yok (Benzini olmayan çölde kalmış Ferrari gibi). Kamerayı'da batırdılar bu arada vay bizim halimize. Lumia 925

braayn

braayn

Üye
Win 10 finalde de pek birşey beklememek lazım daha sonra verilecek Gdr serilerinde değişikliklere giderler diye düşünüyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu tanıtım bi geçsin hele,ondan sonra yılbaşına kadar işin gidişatı belli olur,ben ms nin pes edeceğine inanmıyorum ve bir şeyler planladığını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

ArMaGeDdOn_87

Üye
Win 10 finalde de pek birşey beklememek lazım daha sonra verilecek Gdr serilerinde değişikliklere giderler diye düşünüyorum
8.1 ile büyük yenilikler olacaktı :) 10 a kaldı şimdi 10 ilede olmadı şimdi diğer yapılara kaldı :) baştan söyledik ama dinleyen olmadı :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Xbox ve Microsoft Mesajlaşma da güncellendi.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
harbi bi güncelleme geldiğinde elimizdeki cihazların alayı çöp olacak bnce

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 ile büyük yenilikler olacaktı :) 10 a kaldı şimdi 10 ilede olmadı şimdi diğer yapılara kaldı :) baştan söyledik ama dinleyen olmadı :)
Şahsen ben androidi sevemedim gitti,iphone yede 3-4 bin ₺ verecek halim yok,anlayacağın sabretmek durumundayım,ayrıca bu sisteme de alıştım:)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
9.yapı ilk kurduğum gün gayet iyiydi.Şu iki gündür telefon fena kasıyor ve yavaş.Programdan atmalarda var.Bir kaç kezse resetledi telefon kendisini

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft güncellemelere hızlandırdı. Şimdi de Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6008.42252.0 > 17.6216.42272.0) güncellendi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
9.yapı ilk kurduğum gün gayet iyiydi.Şu iki gündür telefon fena kasıyor ve yavaş.Programdan atmalarda var.Bir kaç kezse resetledi telefon kendisini
Korkutma beni:)şuan benim cihaz çok iyi problem çıkarsa hiç iyi olmaz :)

StRonK

StRonK

Üye
Hesap makinesine de geldi güncelleme Windows Kamera yada gelmiş

sahanemir

sahanemir

Üye
Çok sıkıntılıydı şarz olayı en son sürümde. Dedim ki cihazı sıfırlıyayım öyle bir anda bitti ki şarz parçalamak istedim bir an ama sıfırladıkdan sonra ısınma bitti yani doğal olarak şarz norm,a döndü sanıyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim
Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:
- En önemlisi artık arka planı siyah da yapabiliyoruz.
- Kişiselleştirme bölümü eklenmiş. Birçok renk seçimi yapılabiliyor.
- Takvim kutucuğunda tekrar tarih görünmeye başladı.
- Hamburger menüden çoğu şey aşağı menüye alınmış.
- Hesaplar arasında geçiş kolaylaştırılmış.
- Posta ve takvim uygulamaları arasında geçiş kaldırılmış.
- E-postanın en soluna tıklayınca artık çoklu seçilebiliyor. (WP8.1'in temel özelliği)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR, StRonK ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güncellemeyle gördüğüm yenilikler:
- En önemlisi artık arka planı siyah da yapabiliyoruz.
- Kişiselleştirme bölümü eklenmiş. Birçok renk seçimi yapılabiliyor.
- Takvim kutucuğunda tekrar tarih görünmeye başladı.
- Hamburger menüden çoğu şey aşağı menüye alınmış.
- Hesaplar arasında geçiş kolaylaştırılmış.
- Posta ve takvim arasında geçiş kaldırılmış.
Bence böyle daha iyi olmuş.

YkPkY

YkPkY

Üye
En beklediğim özellikle çoklu seçim kısayolu da gelmiş. Mesajın en soluna tıklayınca artık seçilebiliyor.

Onda da yok. Yananlar sensör ışığı.
Olurmu canım.windows tuşu tek başına yanıyorya.

Üst Alt