Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yeni lumialarınız hayırlı olsun arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yemin ederim İe edgeden daha iyi

Birde bildirim çubuğunda alttaki çizgiye değilde "bildirim yok" yazısından yukarı çekincede kapanıyor. Daha önceden varmıydı ?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ses'e giriş yaptıktan sonra, alt kısmında ÖZEL ZİL SESLERİNİ NASIL EDİNECEĞİNİZİ ÖĞRENİN diye bir açıklama butonu var, oraya basıldığı zaman 8.1 de zil sesi nasıl yapılır oraya yönlendirmiş.
O olay 8.1de olabiliyordu ama şimdi maalesef,Sağlık olsun
Yemin ederim İe edgeden daha iyi

Birde bildirim çubuğunda alttaki çizgiye değilde "bildirim yok" yazısından yukarı çekincede kapanıyor. Daha önceden varmıydı ?
Bende kapanmıyor,ie nin kullanımı daha kolaydı sanki,sol kışıma sık kullanılanları ayarlıyordum ne güzel :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 830 da şarj çok kötü durumda sıfırlamayı düşünüyorum sıfırladıktan sonra sıkıntı yaşayacağım bir durum var mı bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 830 da şarj çok kötü durumda sıfırlamayı düşünüyorum sıfırladıktan sonra sıkıntı yaşayacağım bir durum var mı bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
Sıkıntı ne olabilir ki bende 1520 yi sıfırladım tek sorunum glance uygulaması artık yok.

braayn

braayn

Üye
çilekeş TP'ciler sizi :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Sıkıntı ne olabilir ki bende 1520 yi sıfırladım tek sorunum glance uygulaması artık yok.
uygulama açısından sormuştum bundan önceki yapıda sıfırladım lumia selfie uygulaması mağazada yoktu 8.1 mağazasında var win10 da yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gabriel Aul bu sefer biraz hızlı galiba. Daha herkes Yapı 10536'yı yüklemeden adam yeni yapının ilk haberini paylaştı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sona yaklaştıkça Windows 10 masaüstü gibi peşpeşe yeni yapılar gelirse büyük sıkıntı. Windows 10'a son haftasında üç Yapı peşpeşe yayınlanmıştı.

Ekli dosyalar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Gabriel Aul bu sefer biraz hızlı galiba. Daha herkes Yapı 10536'yı yüklemeden adam yeni yapının ilk haberini paylaştı.

Sona yaklaştıkça Windows 10 masaüstü gibi peşpeşe yeni yapılar gelirse büyük sıkıntı. Windows 10'a son haftasında üç Yapı peşpeşe yayınlanmıştı.
Sistem adam olacaksa yollasınlar üşenmem yüklerim :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Hah şöyle hızlı olsunlar biraz,bu haberler bizim beklediğimiz haberler,eyvallah @papakudioflu
Sistem adam olacaksa yollasınlar üşenmem yüklerim :D
Kesinlikle haklısın.
uygulama açısından sormuştum bundan önceki yapıda sıfırladım lumia selfie uygulaması mağazada yoktu 8.1 mağazasında var win10 da yok
Evet şimdi baktım lumia selfi yokmuş.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

yuyil01

Üye
İnternet Yarayıcısı EDGE uygulamasından sorun yaşayanlar Maxthon Browser internet uygulamasını indirip kullanabilirler. Şahsen ben bu uygulamadan çok çok memnun kaldım..

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Ne zaman geliyormuş yeni build

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xbox(8.8.15003.00000 > 9.9.16003.00000) güncellendi.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar MP3 leri zil sesi yapmayı başarabilen oldumu bu 9. yapıda,ben başaramadım.
9.yapıyı yükledikten sonra telefonu sıfırladıysanız maalesef sonradan yüklediğiniz MP3 zil seslerini göremiyorsunuz ben sırf o yüzden 2.kez 8.1 e dönüp Zil seslerini yükleyip tekrar 9. yapıyı kurdum şimdi hepsi gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
öne diriveye pin eklemeyi bilen var mı bulamıyorum da

Üst Alt