Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

şarzı daha bilmiyorum ama daha önce oynadığım kafa dağıtmak için bir oyun vardı nadiren kasardı şimdi daha kötü gibi bakalım ilerde daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Ek olarak eğer telefonu kurcalamak için acele ediyorsanız şöyle de bir yöntem uygulayabilirsiniz; arkaplanda yapılan yükleme ve güncellemeleri kontrolü olarak yaptırmak. Telefon açılınca hemen Mağazaya gidip "tüm güncellemeleri durdur"a tıklayın. Önce mağaza güncellemesini listede bulup ilk onun güncellemesini devam ettirin. Bitince mağazayı yeniden başlatıp yine güncellemeleri kontrol edin. Listede sistem ve önemli bulduğunuz güncellemeleri devam ettirip diğerlerini durdurun. Bu sayede telefonu fazla kasmadan güncelleme yoğunluğu ile telefonu zorlamadan işinize bakabilirsiniz.

ogzhnoTr

Üye
Şarj acayip bir şekilde iyi gidiyor dun akşamdan beri %15 şarj pil tasarrufu kapalı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Haritalar, OneNote, Word Preview, PowerPoint Preview, Excel Preview güncellendi.

remzi33

Üye
Arkadaşlar yeni yapıya apk yükleyemedim. İlk başta yükledim açılmadı. kaldırdım uygulamayı ama şuan tekrar yükleyemiyorum. APKDeployment uygulamasında hata veriyor. Hata çıktısını SS aldım.

enessrsy

Üye
Beklemede şarj daha kötü gibi ama birazcık daha beklemek gerekiyor sanırım.

sistem ısınıyor ,pil bakımından iyi değil 8.1 de olan yerinde kalsın daha bence şu anda bile sıcak arkada çalışan birşey yok üstelik..

evet daha hızlı o bir gerçek ama olmamış daha gene,de 8.1 kadar hızlı değil.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu da olur

mp2934

Üye
Project Astoria araçları güncellenmiş

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza'da aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları:
Microsoft Mesajlaşma:
Messaging Skype Beta:
Photos Add-ins:
Nearby Numbers:
Mağaza:

Hepsini ilk mesaja ekledim. Unuttuğum varsa başka ekleyelim.​

Tepkiler: BLasTeaR, serinaga ve bulutsuzgece

mp2934

Üye
Adminlere sesleniyorum wp maxicep uygulamasının güncellenmesi lazım ne zamandır durum aynı edge den girmek te bir o kadar sıkıntılı her zaman yeniden deneyin hatası veriyor lütfen düzeltilsin

Tepkiler: OnurYurdakul