Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
oradaki şartları kimsenin okuduğunu sanmam, ayrıca benzer yazıları normal sürümde bile yazıyorlar geçtim insider sürümleri. ben pc dede insider kullandım ama hiçbir sıkıntı çekmedim. telefonda ise durum rezalet gibi bir şey. insider ı herkese açıp birde beğenmiyorsanız yüklemeyin demek işin kolayına kaçmaktır. 8.1 bir eksikliklerle dolu bir sistem farkında olanları ve bu durumdan şikayetçi onları da şimdilik insider sürümleri ile oyalıyor resmen. ha başta bende ok dim duruma ama 6 ay oldu herhalde 1. sinden itibaren hala elle tutulur bir gelişme yok üzücü olan budur. sitem edilmesinin nedeni de budur. MS beğenmiyorsanız benim telefonu almayın diyemeyeceği gibi beğenmiyorsanız yüklemeyin de diyemez.
Elle tutulur bir gelişme yok mu
9 ncu veya yeni yapı dediğimiz TP de en çok beklentim:
“USB Tethering” (Yani Android’den tanıdığımız, kablo ile telefondaki internet paketini bilgisayarda kullanabilmenizi veya telefonu wi-fi adaptörü olarak kullanabilmenizi sağlayan özellik) özelliğinin gelmesi...
Bu özellik çok lazım oluyor..
Telefonu zaten modem olarak kullanabiliyoruz kablosuz varken kabloluya gerek var mı başka ne avantajı var

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, dücane, emz ve 5 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Telefonu zaten modem olarak kullanabiliyoruz kablosuz varken kabloluya gerek var mı başka ne avantajı var
İnsan hangi halde ise her şeyi kendi haline göre yorumlarmış : ) )
Belki başınıza gelmemiş olabilir.
Diyelim ki işyerinizdeki kullandığınız internet firewoll nedeniyle kısıtlı bir durumda.. Ancak PC deki kısıtlı olan şeyi de yapmak istiyorsunuz..(Örneğin bir dosyanın download'ı gibi.. )
İşte o durumda PC deki ağda yer alan interneti kapatıyorsunuz ve Cep telefonunuzdaki interneti PC ye paylaşıp orda kullanıyorsunuz.. Bunun gibi..

• Beğen
Tepkiler: csH
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Masaüstü bilgisayarda wifi adaptörü kasaya dahil olmuyor genelde.
Herhangi bir internet bağlantısı olmayan masaüstü bilgisayarlar için arkadaşın beklediği USB tethering olayı mantıklı ve gerekli.

Yoksa wifi aparatı olan masaüstü ve zaten dahili wifi özelliği olan laptop yada diğer mobil cihazlar için zaten gerek yok.
Telefondan kablosuz wifi paylaşımı ile internet paylaşılabilir.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eh artık @bulutsuzgece göründüğüne göre yavaş yavaş bir şeylerin habercisi ses veriyor gibi..
İnsiderler yavaş yavaş burada çoğalacak gibi görünüyor..

• Beğen
Tepkiler: ON9
sahanemir

sahanemir

Üye
merak ediyorum bende ne şekil gelecek .bekleriz problem yok zaten başka çare de yok..:)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
merak ediyorum bende ne şekil gelecek .bekleriz problem yok zaten başka çare de yok..:)
Pozitif olalım ki, iyi şeyler gelsin..
1- 8 nci yapıya göre daha stabil, daha oturmuş olacak.
2- 8 nci yapıdaki sorunlar giderilmiş olacak..
3- Yeni sürprizler bekliyoruz(Tabi bu yeni sürprizlerin başka oturmuş özellikleri bozmaması dileğiyle)
İşin doğrusu ne gelirse gelsin, nasıl gelirse gelsin bize keyif vermeyeceği de bir gerçek : ( (

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hüseyin abi, merhaba.
Bende de L1520 var. Uygulama/dizayn tam istediğim gibi yaptım şuan iyi ama son yapıyı kursam mı acaba ne diyorsun abi? Standart ve diğer fav. uygulama/oyunlarda sıkıntı var mı? geçişler nasıl?
kendi cihazıma göre konuşuyorum,8.yapıyı kullanmamak için bir neden göremiyorum.ama bu kadar durduktan sonra sanırım bugün yada en geç bu hafta sonuna kadar 9. yapı gelecek bekle derim:)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Aul:

No new builds today, but we are trying *very* hard to get a build out this week. Will be working late nights
Yeni yapıya 8.1 den doğrudan geçiş yapılabilecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aul:

No new builds today, but we are trying *very* hard to get a build out this week. Will be working late nights
Yeni yapıya 8.1 den doğrudan geçiş yapılabilecekmiş.
Çevirisi bu mu yani,sanki bu gün yeni yapı yok ama yetiştirebilmek için hafta içi geç saatlere kadar çalışacağız dedi diye anladım ben google çeviriden:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çevirisi bu mu yani,sanki bu gün yeni yapı yok ama yetiştirebilmek için hafta içi geç saatlere kadar çalışacağız dedi diye anladım ben google çeviriden:)
bu gün paylaşılan bir şey değil bu eski bu gün için bir şey belirtmedi daha gabe

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Neti olan PC'nin başındayken niye küçük ekranda telefondan internete girmeye çalışıyorsun :bottom:
Güzel soru, cevap basit cepteki paketi kullanmadan uygulama oyun yazılım vs indirebilmek için :) internet kafe lerden faydalanırdık fenamı :sirit:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Çevirisi o değil zaten ilk tweetten bende senin dediğin gibi anladım, 8.1 den doğrudan yükseltme yapması ayrı bir tweet.
bu gün paylaşılan bir şey değil bu eski bu gün için bir şey belirtmedi daha gabe

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Adam 4 gündür kayıp. Eski yazdıkları bu

BaySerkan

BaySerkan

Üye
nasıl eski yazdıkları ya 8 eylül sabah 07.24 te (Bugün)atmış bu twet'leri bugün yeni yapı yok diyor hatta bu hafta gelmeside zor..mesaiye kalacaklarmış hafta boyu..
PC için yeni yapı gelecekmiş ona odaklanmışlardır gene..:bann:

Son düzenleme:
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün de bu haftada güncelleme yok galiba

skynet

Üye
Ne yani bu hafta damı yok :/

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne gelecek ki sanki,bizler bence boşuna heyecan yapıyoruz.

Üst Alt