csH
Üye
Elle tutulur bir gelişme yok muoradaki şartları kimsenin okuduğunu sanmam, ayrıca benzer yazıları normal sürümde bile yazıyorlar geçtim insider sürümleri. ben pc dede insider kullandım ama hiçbir sıkıntı çekmedim. telefonda ise durum rezalet gibi bir şey. insider ı herkese açıp birde beğenmiyorsanız yüklemeyin demek işin kolayına kaçmaktır. 8.1 bir eksikliklerle dolu bir sistem farkında olanları ve bu durumdan şikayetçi onları da şimdilik insider sürümleri ile oyalıyor resmen. ha başta bende ok dim duruma ama 6 ay oldu herhalde 1. sinden itibaren hala elle tutulur bir gelişme yok üzücü olan budur. sitem edilmesinin nedeni de budur. MS beğenmiyorsanız benim telefonu almayın diyemeyeceği gibi beğenmiyorsanız yüklemeyin de diyemez.
Telefonu zaten modem olarak kullanabiliyoruz kablosuz varken kabloluya gerek var mı başka ne avantajı var9 ncu veya yeni yapı dediğimiz TP de en çok beklentim:
“USB Tethering” (Yani Android’den tanıdığımız, kablo ile telefondaki internet paketini bilgisayarda kullanabilmenizi veya telefonu wi-fi adaptörü olarak kullanabilmenizi sağlayan özellik) özelliğinin gelmesi...
Bu özellik çok lazım oluyor..