braayn
Üye
win 10 mobileda albümlere girip resimleri zoom yaptığında takılmalar mı oluyor ? doğrumu okudum ?Zoom yapmada halen takılmalar devam ediyor ...
win 10 mobileda albümlere girip resimleri zoom yaptığında takılmalar mı oluyor ? doğrumu okudum ?Zoom yapmada halen takılmalar devam ediyor ...
Evet hep böyleydi daha düzelmediwin 10 mobileda albümlere girip resimleri zoom yaptığında takılmalar mı oluyor ? doğrumu okudum ?
düzelir inşallahEvet hep böyleydi daha düzelmedi
bu çok içten olup umutsuzca oldu sankiwin 10 mobileda albümlere girip resimleri zoom yaptığında takılmalar mı oluyor ? doğrumu okudum ?
düzelir inşallah

aynen öyle oldu.bu çok içten olup umutsuzca oldu sanki![]()
Filmler ve TV güncellendi.Microsoft Mesajlaşma(1.0.12703.1 > 1.012707.0) ve OneNote güncellendi.
%20 galebe çalacak..Heyecan dolu Windows mobile hayatım drama dönüşüyorumutlarım yavaş yavaş tükeniyor sabretmeyi öğrendik bu sürede MS neler yapıp neler yapamadığını gördük mobile kullanıcılarına verdiği değeri gördük kısaca 3 yıldır birşeyler gördük.En kısa sürede bu sistemden kopacağım kesin kararım olmasada %80 bu yönde hareket edeceğim.Aklımda nokianın yeni cihazı iphone Plus 6s ve sony z5 Premium var.%20şans verdiğim win 10 m umarım kararımı değiştirecek adımlar atar.
hayır en son yapı olan ,ı kullanıyorum 10 .Sende 8.1 mi var hocam?
Yandex yüklü ise, o'nu uninstall yaparak tekrar kontrol eder misiniz? bu sayede belki ortadan kalkmış olur.Bu arama tuşuna atanan yandex arama motorunu değiştirebiliyor muyuz ?
Dün cihazı sıfırladım hızlansın diye (bundan sonra her yapıdan sonra sıfırlayacağım baya fark ediyor) sonra güncellemeler ile kendiliğinden yandex de kurulmuş kaldırdım ama yinede arama tuşuna dokunduğumda yandex açılıyorYandex yüklü ise, o'nu uninstall yaparak tekrar kontrol eder misiniz? bu sayede belki ortadan kalkmış olur.
Windows 10 Mobile de o'nu ortadan kaldıracak bir opsiyon şimdilik yok..
Ya da arama tuşu yerine edge yi kullanabilirsiniz..

Yandex konusu başlangıçtan bugüne kadar varsayılan olarak geliyor..Dün cihazı sıfırladım hızlansın diye (bundan sonra her yapıdan sonra sıfırlayacağım baya fark ediyor) sonra güncellemeler ile kendiliğinden yandex de kurulmuş kaldırdım ama yinede arama tuşuna dokunduğumda yandex açılıyor![]()
Evet aynen öyle oldu.Yandex konusu başlangıçtan bugüne kadar varsayılan olarak geliyor..
Bundan önceki kararlı yapılarda yani 8.1 ve öncesi yapılarda da bu böyle idi. Ancak internet ayarlarına girildiğinde bunu değiştirebiliyor idik..
Windows 10 mobile de ise bu opsiyon şimdilik yok görünüyor.
Şöyle de olabilir..
8.1 e geri döndükten sonra varsayılan olarak yandex yerine başka bir tarayıcı seçilir.
Ardından da Windows 10 mobile yüklenirse bu durumda yandex te ortadan kalkmış olur..
Ancak sıfırlama yapıldığında sanıyorum yine Yandex gelir..
İşin doğrusu bu arama tuşunu cortana açılışı dışında hiç kullanmıyorum.
Kendime bir browser yaptım onu kullanıyorum.
kaldırılabiliyor. ben teli ilk aldığımda kaldırmıştım. bir yerden bing olarak yandex yerine seçmiştim ama şuan hatırlamıyorum nerdeki ayardan yaptığımı.Bu arama tuşuna atanan yandex arama motorunu değiştirebiliyor muyuz ?
8.1'de oluyor da win10'da bulamadımkaldırılabiliyor. ben teli ilk aldığımda kaldırmıştım. bir yerden bing olarak yandex yerine seçmiştim ama şuan hatırlamıyorum nerdeki ayardan yaptığımı.
Bu söylediğinizi windows 10 mobile den mi yaptınız..kaldırılabiliyor. ben teli ilk aldığımda kaldırmıştım. bir yerden bing olarak yandex yerine seçmiştim ama şuan hatırlamıyorum nerdeki ayardan yaptığımı.