BaySerkan
Üye
orada mesai yeni başladı yada başlayacak çok bekleyecek deseneBen öyle düşünmüyorum. Şuan elinde kahvesi mesai saati bitimini bekliyordur

orada mesai yeni başladı yada başlayacak çok bekleyecek deseneBen öyle düşünmüyorum. Şuan elinde kahvesi mesai saati bitimini bekliyordur

Bölge olarak abd ise ondandır belki.Arkadaşlar takvim uygulamanız kurban bayramını ayın kaçında gösteriyor,benim ve bir arkadaşın lumiasında bayramı ayın 23 ünde başlıyor diye gösteriyor,oysa bayram ayın 24 ünde
Hayır bölge bende de arkadaşımda da bölge Türkiye.B
Bölge olarak abd ise ondandır belki.
Sonuç olarak bayram 23 Eylül Çarşamba günü değil miHayır bölge bende de arkadaşımda da bölge Türkiye.
Takvimde öyle gösteriyor ama aslında bayram 24 eylül perşembe günü.Microsoft un güncelleme işinde tarih verememesi bile ortada bir acziyet olduğununun belirtisidir. Desin ki 6 ayda bir güncelleme var amenna der çekiliriz. Yok yan yattı çamura battı. Yok efendim günün bitmesine 9 dakika var da 10 dakika sonra güncelleme göremiyorum. Vay efendim
Yalnız değilim tek başımayım.
Ancak kelime oyunu. Başka da bi cacık yok. Şimdi çıkıp bana bu on izleme de. Beğenmiyorsan sat falan gibi ergen laflarıyla da gelmeyin. Bizler para verip aldık bu cihazları. Ve ip, tp her ne haltı varsa hepsini de kullanmaya hakkımız var. Paramın karşılığında hizmeti kelime oyunlarıyla erteliyorsa karşımdaki yetkili ya da esnaf(herkimse) Ben o adama söverim.
Sonuç olarak bayram 23 Eylül Çarşamba günü değil mi
Hastane randevu,garanti cep şube,e devlet,turkcell online işlemler bu uygulamalarda stabilmi? Bi kontrol eder misin3 gündür cihazım da(1520)w10 8.yapı yüklü ve umduğumdan çok daha stabil ve sorunsuz resmen maşallahı var..9.yapıyı beklememin ve merak etmemin nedeni ise hem final sürüme yaklaştıracak olması hemde yeni özelliklerin gelme olasılığının olması.
Ms umarım yılbaşına kadar önemli atılımlar ve yenilikler yapar da biz çilekeş windows kullanıcılarını biraz olsun mutlu eder![]()
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama küfür olayı bence doğru değil.Küfürler hiç bir zaman karşısındakine zarar vermez öyle ki kötü söz herzaman sahibinindir.Bir yerlerde size hakkınızı veya istediğinizi vermiyenler var ise onlara küfür veya şiddet değil daha farklı eylemlerinizle tepki vermek lazım.Forum siteleri ve sosyal medyada tam bu durumda devreye giriyor.Tepkinizi buralarda karşınızdakini incitmeden dile getirmek kadar güzel birşey yok.Ben MS yerinde olsam hedeflerinin merkezine İNSANI koyardım.Yani kullanıcılarının sozunu dinler ve hızlı tepkiler veriridim.Bu cihazı almadan bu şekilde yapacaklarına inanıyordum ki yanıldık.Birilerine küfür ettiğinizde içiniz rahatlıyorsa bilin şeytan ayrıntıda gizlidir.Microsoft un güncelleme işinde tarih verememesi bile ortada bir acziyet olduğununun belirtisidir. Desin ki 6 ayda bir güncelleme var amenna der çekiliriz. Yok yan yattı çamura battı. Yok efendim günün bitmesine 9 dakika var da 10 dakika sonra güncelleme göremiyorum. Vay efendim
Ancak kelime oyunu. Başka da bi cacık yok. Şimdi çıkıp bana bu on izleme de. Beğenmiyorsan sat falan gibi ergen laflarıyla da gelmeyin. Bizler para verip aldık bu cihazları. Ve ip, tp her ne haltı varsa hepsini de kullanmaya hakkımız var. Paramın karşılığında hizmeti kelime oyunlarıyla erteliyorsa karşımdaki yetkili ya da esnaf(herkimse) Ben o adama söverim.
Mhrs,e devlet ve turkcell o.işl.sorunsuz çalışıyor garanti bende yok.Hastane randevu,garanti cep şube,e devlet,turkcell online işlemler bu uygulamalarda stabilmi? Bi kontrol eder misin
demek ki simgeler değişecek 4g LTE olacak.Küçük farklılıklar olacak gibi görünüşte öyle düşünüyorumEkran görüntülerinden şu dikkatimi çekti
Bugün gelen güncellemesi ile düzelmişti. Keşke silmeseydiniz.wp 10 kullanıyorum yandex uygulama sorunu var dedi kaldırıp tekrar kurayım dedim mağazadan çekmişler. Arama tuşuna basınca yandex mobile siteye yönlendiriyor.
garanti cep şubeye mobilden bir türlü giremedim sürekli parola hatası uyarısında bulundu parolayı değiştirdim yine giremedimHastane randevu,garanti cep şube,e devlet,turkcell online işlemler bu uygulamalarda stabilmi? Bi kontrol eder misin
şifreniz 6 haneden fazlaysa giriş yapamıyorsunuz şifre kısmında en fazla 6 hane kabul ediyor. Ben şifreyi 6 haneli yaptım o şekilde giriyorum.garanti cep şubeye mobilden bir türlü giremedim sürekli parola hatası uyarısında bulundu parolayı değiştirdim yine giremedim
Teşekkürler yükledim çalışıyor. Yalnız trafikte 2. 3. Derece yerine puan diyor sanırım çeviri hatası.Bugün gelen güncellemesi ile düzelmişti. Keşke silmeseydiniz.
Deneyin belki olur:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wp 8.1 de sorun yok windows 10 için madem öyle değiştirelim o zaman teşekkür ederimşifreniz 6 haneden fazlaysa giriş yapamıyorsunuz şifre kısmında en fazla 6 hane kabul ediyor. Ben şifreyi 6 haneli yaptım o şekilde giriyorum.
microsoft sana stabil 8.1 i sunuyorMicrosoft un güncelleme işinde tarih verememesi bile ortada bir acziyet olduğununun belirtisidir. Desin ki 6 ayda bir güncelleme var amenna der çekiliriz. Yok yan yattı çamura battı. Yok efendim günün bitmesine 9 dakika var da 10 dakika sonra güncelleme göremiyorum. Vay efendim
Bu uygulamalar bende sıkıntılı (L925)Mhrs,e devlet ve turkcell o.işl.sorunsuz çalışıyor garanti bende yok.