Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben onu biraz kinayeli olarak anladım ingilizcem yeterli olmadığı için.
Denek istemiş olabilir ki "zamanı geldiğinde" veya "yeri geldiğinde desteklenen cihazlar hakkında açıklama yapacağım"
when sözcüğünden onu anladım.

İhtisasa hürmet edelim lütfen :bigstar:

Orada her gün aynı şeylerin sorulmasından dolayı öyle bir twit atmış.
Kısaca; verebileceğim zaman zaten bilgiyi sizden esirgemem merak etmeyin, her gün sorup durmayın diyor :tebessüm:

Zamanı geldiğinde, yani liste paylaşılabilecek duruma geldiğinde paylaşacak.
Yine aynı şekilde yeni sürümler hazır olduğunda, zamanı geldiğinde bunlarla ilgili paylaşacak.
Zamanı gelince, fırsat bulduğumda gibi tabirlerle bunu kastediyor.

Belli ki adama gına gelmiş her gün sorulmasından dolayı.
Güne ilk iş olarak o mesajları yazmakla başlıyor.
Peşin peşin herkese hitaben yazayım da, akşama kadar kafa ütülemeyin diyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

zbahadir

Üye
İhtisasa hürmet edelim lütfen :bigstar:

Orada her gün aynı şeylerin sorulmasından dolayı öyle bir twit atmış.
Kısaca; verebileceğim zaman zaten bilgiyi sizden esirgemem merak etmeyin, her gün sorup durmayın diyor :tebessüm:

Zamanı geldiğinde, yani liste paylaşılabilecek duruma geldiğinde paylaşacak.
Yine aynı şekilde yeni sürümler hazır olduğunda, zamanı geldiğinde bunlarla ilgili paylaşacak.
Zamanı gelince, fırsat bulduğumda gibi tabirlerle bunu kastediyor.

Belli ki adama gına gelmiş her gün sorulmasından dolayı.
Güne ilk iş olarak o mesajları yazmakla başlıyor.
Peşin peşin herkese hitaben yazayım da, akşama kadar kafa ütülemeyin diyor.

Oraya çıkıyorsa bu sorular gelecek bu duruma hazırlıklı olmalı. Sonuçta bu cami ufak bir taraftar camiası değil neredeyse bütün dünyayı ilgilendiriyor. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oraya çıkıyorsa bu sorular gelecek bu duruma hazırlıklı olmalı. Sonuçta bu cami ufak bir taraftar camiası değil neredeyse bütün dünyayı ilgilendiriyor. :)

Öyle ama adama da yazık.
Ali Kemal geliyor "Lumia 930 bu akşam alacak mı" diye soruyor.
Adam bunu cevapladıktan 2 dk sonra aynısını ya da benzer bir soruyu bir başkası soruyor.
Binlerce kişiye tek tek cevap yazmaya uğraşırsa evin yolunu bulamaz :)
Bence en güzel çözümü bulmuş :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Sensation

zbahadir

Üye
Yabancı forumlarda çok görüyoruz ama birazda canımızı sıkıyor. Mesela bir uygulama alıyorsun buna para veriyorsun ama bir sorun var. Ne zaman yeni sürüm gelir dediğinde adam biraz alaycı tabirle "hazır olduğunda" diyor bu çok ayıp bir durum.

Adam para vermiş belli ki zor durumda veya diyelim ki zor durumda değil ama yeni sürümün ne zaman çıkacağını bilmek zorunda. Bu ürünü yapan tarafın sorumluluğudur. Tarih verebilmek o kadar zor değildir. Hesaplarsın bu ürün bir yılda çıkacaksa sen garanti olarak iki yıl dersin müşterine yalancı duruma düşmezsin. Maalesef MS bu konularda hep sınıfta kalmıştır. Windows 95 çıkıyor deyip 97 yılında iki yıl gecikmeyle çıkaran bir firma :)

Bay H

Bay H

Üye
Yedeklerde dahi farklı telefon olmuşuz :ehe. Kelime önerilerini ve hataları düzeltmesini özlemişim :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Öyle ama adama da yazık.
Ali Kemal geliyor "Lumia 930 bu akşam alacak mı" diye soruyor.
Adam bunu cevapladıktan 2 dk sonra aynısını ya da benzer bir soruyu bir başkası soruyor.
Binlerce kişiye tek tek cevap yazmaya uğraşırsa evin yolunu bulamaz :)
Bence en güzel çözümü bulmuş :tebessüm:
Ben öyle bir şey demedim:islik

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar hala yüklemeyen varsa ;

Dün akşam şarjımı %100 olana kadar doldurdum ve telefonu kapattım sabah kalktığımda telefonu açtım şarj hala %100 seviyesindeydi. Buraya kadar herşey normal tabi ama telefonu alıp okula gittim saat 12:30 olduğunda şarj seviyesi %3 oldu ve telefon kapandı. (925) Üstelik o saate kadar hiç kullanmadım telefonu saadece bir kaç kez açıp menüde dolaştım :)

bir kez daha düşünsün bence

• Beğen
Tepkiler: byibo
necdetbulut

necdetbulut

Üye
Galiba bu adamlar kendilerinin kullandığı sistemi dağıtmıyor ayrı bir paket üzerinde çalışıyorlar. Çünkü tanıtımda gösterilen sistem ile dağıtılan sistem arasında çok farklar var. Belki de en son sürümü değilde daha eski sürüleri veriyorlar.

Yani başka nasıl olabilir abi onların elindeki telofonla bizdekiler birmi

zbahadir

Üye
Yani başka nasıl olabilir abi onların elindeki telofonla bizdekiler birmi

Başka model telefon kullanmadıkları belli ki Windows 10'un bütün cihazlarda çalışmadığını son anda öğrendiler diye tahmin ediyorum. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Başka model telefon kullanmadıkları belli ki Windows 10'un bütün cihazlarda çalışmadığını son anda öğrendiler diye tahmin ediyorum. :)
Hayır hemen hemen tüm cihazları kullanıyorlar ama bizim gibi perakende cihazlar değil onlarınki.

• Beğen
Tepkiler: necdetbulut
Bay H

Bay H

Üye
Split View ve Uygulama başlıklarına ait yeni API'lar ortaya çıkmış.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Sürekli ekrana gelip duruyor, dayanamıyorum artık basacağım butona o olacak :D

DareDevil1320

Üye
Ne yazık ki ben de denime dönmek zorunda kaldım.

1320'de sürekli kapanma problemi vardı. Telefonu kendi başına kullanmadan şöyle yarım saat bırakınca telefon kapanmış oluyordu. Sanki kendim kapatmışım gibi güç tuşuna basınca gayet normal açılıyordu. Haliyle alarmlar falan sıkıntıya girdi. En sonunda geri çevirdim ama kapanma olmasa kesinlikle idare ederdim :(

braayn

braayn

Üye
Denim Candır...

zbahadir

Üye
Bu hafta içi beklemiyorum. 22-23 şubat gibi Wndows 10'un gelebileceğini düşünüyorum ama mevcut mesaj sorunları varsa hiç yüklemeyi düşünmüyorum.

Üst Alt