4MaGuS
Üye
acaba ses kayıt programının kayıt kalitesi nasıl ve tuş kilidi kapalıyken de kayıt devam ediyor muEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
acaba ses kayıt programının kayıt kalitesi nasıl ve tuş kilidi kapalıyken de kayıt devam ediyor muEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ses kalitesi fena değil ama diyelim ses kayıt esnasında uygulamayı arka plana atıp başka bir şey yaparsan duruyor ama kilit ekranı olayını bilmiyorumacaba ses kayıt programının kayıt kalitesi nasıl ve tuş kilidi kapalıyken de kayıt devam ediyor mu

mini recoder mi neydi bilirsiniz belki bende o vardı ses kalitesi oldukça iyidi ikisi arasında kıyaslama yapmak lazım aslında, arka planda olması normalde klit ekranı biraz daha farklıSes kalitesi fena değil ama diyelim ses kayıt esnasında uygulamayı arka plana atıp başka bir şey yaparsan duruyor ama kilit ekranı olayını bilmiyorum![]()
Bence Microsoft hatayı güncellemeye yeni başladığında hemen duyurmakta yapıyor. Olgunlaşmaya yakın duyurup birkaç ay sonra dağıtımına başlasa kulağı bu kadar çınlamaz.![]()
zaten herkes sistemin eksikliklerinden şikayet edip dururken güncelleme geleceğini güncellemeyi vereceği zaman duyurmak ne kadar mantıklı?
Google dan nefret eden biriyim ama android için yaptığı güncelleme politikası iyi sürümü duyurup 3 ay sonra dağıtıyor anlatmak istediğim bu.
Windows Phone Recovery Tool ilk yapıyı normal yollarla alan cihazda gayet normal çalışıyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Markaya göre ara yüz farklılığı derdi de yok. Microsoft da böyle yapabilir çok zor olmasa gerek. İlk çıktığı günden beri 920 kullanan biri olarak düşüncem bu. Sonraki cihazımda yine üst düzey wp olacak.nexus cihazlar için iyi bir şey bu sadece
android güncellemeri artık pek kullanıcıya ekstra birşey getirmiyor (görsel ve işlevsel anlamada teknik kısmından anlamam o kısma girmiyrum hiç), ancak wp de çok beklenti var, o nedenle erken duyuruyorlar diye tahmin ediyorum, aksi taktirde müşteri kaybı çok olacaktır, bu haliyle bile sistemi yeterli bulmayıp terkeden çok oluyor, erken duyuruyorlar ki en azından bizim gibi bekleyenler oluyor. bence google elinde olsa yeni bir işletim sistemi yazardı, yada sitemde çok büyük değişiklikler yapmayı planlıyordur gibime geliyor, ben bir video izledim kitkat ve lolipop güncellemesi arasındaki farkları gösteren, açıkcası neyi güncellediler hiç birşey anlamadım. zaten izleyenlerin biriside alaycı bir ifade ile "woow süper değişiklikler olmuş beklediğimize değmiş". yazmış. ve ifadesi gayet lolipop ile gelenleri net olarak özetlemiş.Google dan nefret eden biriyim ama android için yaptığı güncelleme politikası iyi sürümü duyurup 3 ay sonra dağıtıyor anlatmak istediğim bu.
çok büyük değişiklikler yok haklısın ama unutmamak lazım onlar değişikliğe oynamıyor onlar stabiliteye oynuyor bu bağlamda kitkat ile lolipop arasında performans olarak ciddi iyileştirme yapılmış.Tabi ne kadar da yapılsı wp veya ios kadar stabil halen değil ama iyi fenada sayılmaz.Android kullanıcıları zaten uygulama zenginliği,oyun zenginliği ve incik boncuk tarzı özelliklere doymuşlar tek aç kaldıkları stabilite onuda yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorlar.Ben bir android kullanıcısı olsam kitkattan sonra özellik olarak ne bekleyebilirim ? yemek mi yapacak cihazonların
android güncellemeri artık pek kullanıcıya ekstra birşey getirmiyor (görsel ve işlevsel anlamada teknik kısmından anlamam o kısma girmiyrum hiç), ancak wp de çok beklenti var, o nedenle erken duyuruyorlar diye tahmin ediyorum, aksi taktirde müşteri kaybı çok olacaktır, bu haliyle bile sistemi yeterli bulmayıp terkeden çok oluyor, erken duyuruyorlar ki en azından bizim gibi bekleyenler oluyor. bence google elinde olsa yeni bir işletim sistemi yazardı, yada sitemde çok büyük değişiklikler yapmayı planlıyordur gibime geliyor, ben bir video izledim kitkat ve lolipop güncellemesi arasındaki farkları gösteren, açıkcası neyi güncellediler hiç birşey anlamadım. zaten izleyenlerin biriside alaycı bir ifade ile "woow süper değişiklikler olmuş beklediğimize değmiş". yazmış. ve ifadesi gayet lolipop ile gelenleri net olarak özetlemiş.
Lolipopdan beklentim stabilite olurdu onuda bir nebze dediğim gibi başarmışlar.Arkadaşımda LG G3 kitkat yüklüydü şuanda Lolipop yüklü gayet seri ve hızlı çalışıyor ben bir kasma donma vs görmedim.onların
android güncellemeri artık pek kullanıcıya ekstra birşey getirmiyor (görsel ve işlevsel anlamada teknik kısmından anlamam o kısma girmiyrum hiç), ancak wp de çok beklenti var, o nedenle erken duyuruyorlar diye tahmin ediyorum, aksi taktirde müşteri kaybı çok olacaktır, bu haliyle bile sistemi yeterli bulmayıp terkeden çok oluyor, erken duyuruyorlar ki en azından bizim gibi bekleyenler oluyor. bence google elinde olsa yeni bir işletim sistemi yazardı, yada sitemde çok büyük değişiklikler yapmayı planlıyordur gibime geliyor, ben bir video izledim kitkat ve lolipop güncellemesi arasındaki farkları gösteren, açıkcası neyi güncellediler hiç birşey anlamadım. zaten izleyenlerin biriside alaycı bir ifade ile "woow süper değişiklikler olmuş beklediğimize değmiş". yazmış. ve ifadesi gayet lolipop ile gelenleri net olarak özetlemiş.