Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve baysal.onur

emz

emz

Üye
Yükleme derim. Ciddi şarj sorunu var

Sadece şarjsa yine iyi sendeki. Daha allaha şükür ana ekranda kasmadan inmedi. Her ana ekrana dönüşümde ikonlar yok oluor ve cidden 5dk sonra geliyorlar. Aurıca herşeyde kasıyor, takılıyor, donuyor. Belki uyumsuzluktan ama dayanılmayacak düzeyde. Hani deyçez cihaza verilen işkenceye. Ayrıca bıraktım yenileri eskiler bile artık çalışmıyor. En kötüsüde galeri.daha kasmadam resim açmadı. Normal olarak gelsin birde onu deneyeceğim. Yine böyle olırsa zorlaçaç bir süre :)

skynet

Üye
Sadece şarjsa yine iyi sendeki. Daha allaha şükür ana ekranda kasmadan inmedi. Her ana ekrana dönüşümde ikonlar yok oluor ve cidden 5dk sonra geliyorlar. Aurıca herşeyde kasıyor, takılıyor, donuyor. Belki uyumsuzluktan ama dayanılmayacak düzeyde. Hani deyçez cihaza verilen işkenceye. Ayrıca bıraktım yenileri eskiler bile artık çalışmıyor. En kötüsüde galeri.daha kasmadam resim açmadı. Normal olarak gelsin birde onu deneyeceğim. Yine böyle olırsa zorlaçaç bir süre :)
Senin cihazda baya sorun çıkarmış bende tek ciddi sorun şarj olayıydı :)

• Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
BaySerkan

BaySerkan

Üye
resmi olarak verilen Lumia 830'dada durum içler acısı az önce Denim'e geri döndüm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonum serviste kafam rahat :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gelmeyecek :ehe

Ama sen adama direk dalmışsın. :D
O soruya "henüz değil" demesi normal :kıskıs:
"Lumia 930'cular bugün teknik önizlemeyi yükleyebilirsiniz demenizi bekliyorum" demişsin.
Adam da haliyle o cevabı verir.

Bugün sadece listeyi açıklayacak, güncelleme için bir hafta daha beklememiz gerekecek muhtemelen. (Gerçi fırsat bulduğumda -kesin olarak söylebilecek duruma geldiğimde- demiş. Yani liste bugün gelmeyebilir de... Hani sürekli sormayın gibisinden...)

Listeyi verse de yeter, en azından ikinci dalga da bize gelip gelmeyeceğini öğrenmiş oluruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ama sen adama direk dalmışsın. :D
O soruya "henüz değil" demesi normal :kıskıs:
"Lumia 930'cular bugün teknik önizlemeyi yükleyebilirsiniz demenizi bekliyorum" demişsin.
Adam da haliyle o cevabı verir.

Bugün sadece listeyi açıklayacak, güncelleme için bir hafta daha beklememiz gerekecek muhtemelen.

Listeyi verse de yeter, en azından ikinci dalga da bize gelip gelmeyeceğini öğrenmiş oluruz.
Evet deseydin en iyi arkadaşım olabilirdin dedim adam şaşırdı:kop:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada kulağı USB OTG ile ilgili haberlerde olan arkadaşlar için yukarıda gördüğünüz gibi bir diyalog mevcut...

Sözün özü:
USB OTG'yi bu erken ön izlemelerde henüz beklemeyin.
Ancak finale doğru kavuşacağız muhtemelen.
(Geleceği kesinleşti ancak finalde veya hemen öncesindeki önizlemelerden birinde)

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada kulağı USB OTG ile ilgili haberlerde olan arkadaşlar için yukarıda gördüğünüz gibi bir diyalog mevcut...

Sözün özü:
USB OTG'yi bu erken ön izlemelerde henüz beklemeyin.
Ancak finale doğru kavuşacağız muhtemelen.
(Geleceği kesinleşti ancak finalde veya hemen öncesindeki önizlemelerden birinde)
Build Geliştirici Konferansında Joe Belfiore elindeki Lumia 1520'ye Usb Otg ile Flash diski takıp havasını atmadan Gabe açıklamasını yapamaz:ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Nede olsa beklemeye alıştık asker yolu bekler gibi bekliyoruz

emz

emz

Üye
Sayın arkadaşlarım şu an eskiden indirdiğim romu 525'e (cyan) bastım. Öncelikle söyleyeyim bundan önce mobil veri geldiğinden beri pfd ile gdr 1 kullanıyordum. Şimdi indirdim denimi kuruluma hazırlanıyor. Yalnız yazayım wp 10 rezaletmiş geçekten telefon açıldı ve elime aldım. Sadece Boş boş menüde gezindim durmadan bastım program açtım kapadım banamısın demedi bastığım anda istediğimi yaptı. Yahu kararlı sürüm neymiş yahu :D Kesinlikle bundan sonra uzun bir süre hatta gdr 2 de dahil haziranın sonuna kadar kararlı kullanacağım. Abi cihaz uçar oldu. Pfd ile kullanırken de rezalet takılmalar falan olurdu hep. İşkence çektiğimize değmiyormuş. Hani önceden çok eksikti gerekli şeylere kuruyorduk da bundan sonraki keyfi şeylere kuracağımı sanmıyorum size de tavsiye etmiyorum :) Benim tecrübeme göre daha win 10 beklediğinize değmez. Kendinizi üzmeyin. :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

zbahadir

Üye
El altında eski romları bulundurmak lazım ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz.
Bu konularda çok temkinliyimdir.
Eski sürüm Nokia Software Update yazılımlarını bile arşivlerim.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Garibin çilesi mezarda wp linin çilesi güncelleme gelince biter <3<3

Tmm: Vurun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni güncelleme yolda. Bazı uygulamaların yeniden yüklenmesi gerekecekmiş ama bunu zaten otomatik olarak yapacakmış.

Ayrıca Microsoft yeni title boyutları üzerinde de çalışmaya devam ediyormuş. Dik duran dikdörtgen kare de kesin değilmiş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve caner1010
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni güncelleme yolda. Bazı uygulamaların yeniden yüklenmesi gerekecekmiş ama bunu zaten otomatik olarak yapacakmış.

Ayrıca Microsoft yeni title boyutları üzerinde de çalışmaya devam ediyormuş. Dik duran dikdörtgen kare de kesin değilmiş.

Acaba ne zaman gelecek yeni güncelleme?

braayn

braayn

Üye

Bu adamların zaten neyi kesin ki !!!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

zbahadir

Üye
Galiba bu adamlar kendilerinin kullandığı sistemi dağıtmıyor ayrı bir paket üzerinde çalışıyorlar. Çünkü tanıtımda gösterilen sistem ile dağıtılan sistem arasında çok farklar var. Belki de en son sürümü değilde daha eski sürüleri veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Galiba bu adamlar kendilerinin kullandığı sistemi dağıtmıyor ayrı bir paket üzerinde çalışıyorlar. Çünkü tanıtımda gösterilen sistem ile dağıtılan sistem arasında çok farklar var. Belki de en son sürümü değilde daha eski sürüleri veriyorlar.
olabilir katılıyorum...

Üst Alt