bozkirdangelen
Üye
Telefonun pilini yerinden çıkart, sonra tekrar tak..dediğin gibi yaptım titreyince elimi powerdan çektim ama nokia yazısı sürekli kapandı açıldı ünlem isareti gelmedi bi türlü 30 40 saniye bekledim gelmedi.
yaptım arkadaşım olmadı gelmedi ünlem işareti bende 8.1 e dönüyorum şu an teşekkür ederim yardımların için.tekrar 10 u kuracam bişey olmaz inşallahTelefonun pilini yerinden çıkart, sonra tekrar tak..
Tel tamamen kapalı iken biraz önce yazdığım şeyleri işlem basabaklarını dikkate alarak tekrar dene..
Tamam, en iyisi bu..yaptım arkadaşım olmadı gelmedi ünlem işareti bende 8.1 e dönüyorum şu an teşekkür ederim yardımların için.tekrar 10 u kuracam bişey olmaz inşallah
o mesajı cihaaz merkezi mi ne diye bi sistem uygulaması var onu güncelleyince diyor telefonu yeniden başlat diyeTamam, en iyisi bu..
6 ncı yapı çok iyi , sorun çıkmaz.
Yalnız kurduktan sonra dikkat et..
6 ncı yapıyı kurmadan önce 8.1 için tüm güncellemeleri varsa eksiksiz olarak tamamla.
6 ncı yapı kurulduktan sonra;
telefonu bir süre kendi haline bırak ki arka plandaki işlemler ile güncellemeleri yapabilsin..
ve kurulum sırasında sana verilen mesajları dikkatlice takip et.. "şimdi telefonun yeniden başlaması gerekli" mesajı aldığın her an telefonu yeniden başlat.
Genellikle cihaz merkezine geliyor..o mesajı cihaaz merkezi mi ne diye bi sistem uygulaması var onu güncelleyince diyor telefonu yeniden başlat diye
Genellikle cihaz merkezine geliyor..
Bazen önemli bir güncelleme yaptıktan sonra siz de insiyatif kullanarak yenide
yeniden başlatmaa o uygulamanın açılabilmesi için mi yoksa sisteme karı var mıGenellikle cihaz merkezine geliyor..
Bazen önemli bir güncelleme yaptıktan sonra siz de insiyatif kullanarak yeniden başlat yapabilirsiniz...
Gmail hesabı varsa o yapıyor.Sms alamıyorum arkadaşlar acaba sorun nedir pil tasarrufundan kontrol ettim izin verildi yazıyor bildirim merkezinden kontrol ettim hersey normal fakat mesaj gelmiyor yardım edebilecek varmı
arkadaşım bende 6.cı yapı yüklü idi telefon kendi kendine ısınıyo çok çabuk şarjı bitiyordu neden acaba.5.ci yapı da boyle olmuyordu.lumia 820Gmail hesabı varsa o yapıyor.
Bende de aynı şu anda. Sabah kalktığımda şarjı bitecekken ve az ısınmış şekilde buluyorum. Arka planda bir şeyler çalışmaya başladı sürekli ondan.arkadaşım bende 6.cı yapı yüklü idi telefon kendi kendine ısınıyo çok çabuk şarjı bitiyordu neden acaba.5.ci yapı da boyle olmuyordu.lumia 820
arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum ama.bakıyorum ısınıyo sanki bişeyler çalışıyo arka plandaBende de aynı şu anda. Sabah kalktığımda şarjı bitecekken ve az ısınmış şekilde buluyorum. Arka planda bir şeyler çalışmaya başladı sürekli ondan.
telefonu algılamadı dedikten sonra algılıyor ancak seçilen cihaz tanınmadı diyo.flash atmayı denedim yine aynı şekilde aygıtı tanımıyo.
-Cevaplar için teşekkürler bıraktım artık servise götürcem.Sabahtan beri denemediğim şey kalmadı.
Sistem hala oturmamış en iyisi beklemek bence yıl sonuna kadar beklerimBende de aynı şu anda. Sabah kalktığımda şarjı bitecekken ve az ısınmış şekilde buluyorum. Arka planda bir şeyler çalışmaya başladı sürekli ondan.
Biz kapatsak da sonuçta beta sürüm bu. Görmediğimiz şeyler arkada çalışıyor.arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum ama.bakıyorum ısınıyo sanki bişeyler çalışıyo arka planda
Genel sorunlarda yazıyor bu detay. Telefonunuzu yeniden başlatın bir de.Gmail hesabını sildim bakalım duzelecekmi teşekkür @Sensation
s.a kolay gelsin hepinize 520 windows 10 yükliyim dedim ama çarklar dönüyor reset atıyor tekrar açılıyo çarklar dönüyo reset atıyo hep böyle nasıl düzeltirim
Gmail hesabını sildim düzeldi saol dostumGmail hesabı varsa o yapıyor.
Dün yüklemiştim.wp 10 da çıkmıyor ayarlarında.
link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arama yönlendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?