Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
10149'u kullanan arkadaşlardan bi ricam var deneyebilirseniz.microsoft edge ile youtubedan bi video açın.sonra video oynatılırken home(Windows) tuşu ile çıkın.hala ses geliyo mu.yani arka planda video oynatıyor mu tubecast gibi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
10149'u kullanan arkadaşlardan bi ricam var deneyebilirseniz.microsoft edge ile youtubedan bi video açın.sonra video oynatılırken home(Windows) tuşu ile çıkın.hala ses geliyo mu.yani arka planda video oynatıyor mu tubecast gibi
oha evet geliyor :D işkence bitti :biggrin: eskiden youtube açık kalırdı cebe koyardık bin defa çıkardı videodan sağa sola basardı tuşlar :ehe bu arada çıktıktan sonra tuşları falan kitleyince de devam ediyor çalmaya.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay arkadaş kıskandım fazla akıcı :agla2:

saynesim

saynesim

Üye
Lumia 1020 de ön kamerada yüz tanıma özeliği gelmiş Bilginize diğer telefonlara gelmişmi

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Video kaydı yapabilen varmı 1520 video çekmek isterken kamera hatası veriyor ve kamera hiç açılmıyor restart yapana kadar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bir eksik fark ettim. hani uygulamaları klasörlüyorduk ya. tıklayınca aşağı doğru açılıyordu buraya kadar her şey tamam. 8.1 de klasörü açınca uygulamalar aşağı inince ekran da aşağı kayıyordu 10 tp de klasörü açıyorsun öyle kalıyor. en alta koyunca fark ettim.
Video kaydı yapabilen varmı 1520 video çekmek isterken kamera hatası veriyor ve kamera hiç açılmıyor restart yapana kadar
920 de sıkıntı yok çekiyor

sahanemir

sahanemir

Üye
Şu anda çok teknik kullanmıyorum temel ihtiyaçlarıma gayet güzel yetiyor şahsen ben memnunum 6 dan daha da ,çok daha guzelleşeğine eminim nihayi sürümden sonra

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şu bildirim olayı da çözülse pil tasarrufunu halletseler de şarjımız yetse bize

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
atakanakata

atakanakata

Üye
5. yapıdan 6 ya 1 haftada geçildi ve 7. yapının sızıntıları çok çabuk çıktı. epey hızlandılar bu çok iyi bişey.
7. yapı da 2 hafta içinde gelecektir bence.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
hocam altı üstü 4,5" lik 925 kullanıyorsunuz 6" lik 1520 falan kullansanız anlıyacağımda ekranın herbir köşesinde aynı uygulamayı koymak biraz fantaziye kaçmış.
gelen güncelleme ile muzik çalar baya değişti çok hızlandı ayrıca kilit ekranında da kısayolu değişti.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefona hard reset atsam gene tp 6 yüklü başlar mı? Çünkü programlar çalışmıyor düzeltemedim bir türlü ve sabrımı zorluyor artık @papakudioflu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve dücane
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Son yapı ile mağazada boyut sınırı olmadan kendi mobil internetimizle indirme yapabiliyoruz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aynı şeyi sistem güncellemeleri içinde yapmalılar sonuçta herkesin wifisi yok. Bu arada sonunda bende yükledim :D yapı çok stabil. Şuanlık sıkıntım yeni mağazada uygulamalar güncellenmiyor

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bir dahaki yapı ile ilgili sızıntı varmı ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Aynı şeyi sistem güncellemeleri içinde yapmalılar sonuçta herkesin wifisi yok. Bu arada sonunda bende yükledim :D yapı çok stabil. Şuanlık sıkıntım yeni mağazada uygulamalar güncellenmiyor
hangi uygulamalar güncellenmiyor ekran görüntüsü atabilirmisiniz.

sahanemir

sahanemir

Üye
Geliştirici seçeneklerden dışardan uygulama yüklemek istiyorum ama dowmload için uygun site bulamadım xap mıydı uzantıları uygulamaların ..deneyen var mı.??

afwerker

afwerker

Üye
Geliştirici seçeneklerden dışardan uygulama yüklemek istiyorum ama dowmload için uygun site bulamadım xap mıydı uzantıları uygulamaların ..deneyen var mı.??
buradan deneyebilirsin ben burdan deneme yaptıgımda yüklemişti

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Teşekkür ederim.cevap için.

braayn

braayn

Üye
Win 10 kurulu arkadaşlar outlook mail senkronizasyonu nasıl çalışıyor?

Üst Alt