Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Gmail hesabı mı kurulu?Allah Allah SMS simgeside yok bende, hat avea ...
Gmail hesabı mı kurulu?
Bende vardı bu sms sorunu ve cihazı sıfırladım.Teşekkürler, bu arada SMS sorunu var mı ki ? Birkaç SMS gönderdim gelmedi de ...
Canlı baloncuk bende yok kişilerde,quiet hours bende de yanıp sönüyor bir işe yaramıyor.L930.Çok mu zor sorular soruyorum acaba:
1. 920 de People hub ında hareketli live tile ( canlı baloncuk) kullanabilen var mı?
2. Cortana menüye uygulama olarak çıkıyor mu?
3. Quiet hours kullanabilen var mı ya da herkeste sürekli yanıp sönüyor mu bildirim merkezinde?
Bende vardı bu sms sorunu ve cihazı sıfırladım.
Gmail yapıyor bunu. Bilinen hatalarda da yazıyor. Telefonu yeniden başlatın. Bence lazım değilse şimdilik silin.Arkadaşlar SMS simgesi uygulamalar içerisinde var mı acaba ? Yada nereden bulabilirim ...
Evet gmail hesabı kurulu, hatta yandex ve başka bir outlook'ta var ...
Gmail yapıyor bunu. Bilinen hatalarda da yazıyor. Telefonu yeniden başlatın. Bence lazım değilse şimdilik silin.
- If a Gmail account is set up on the phone, the Messaging app may have issues and both incoming and outgoing messages may not work. If this issue is hit, simply reboot your phone to get it working again. We are aware that the Messaging app may behave badly in this state.
Allah Allah SMS simgeside yok bende, hat avea ...
Teşekkürler yanıt için. ben dili İngilizce yapıp kurmuştum ona yoruyordum olmama işini siz Türkçe olarak mı yüklediniz güncellemeyi. bir o olasılık kaldı. Değilse yeniden 8.1 e dönüp Türkçe olarak yükleyeceğim wp 10 güncellemesini ama bir işe yarayacağını sanmıyorum bu canlı baloncuk işi bazı modellere verilmiş sanırım 735 gibi..Canlı baloncuk bende yok kişilerde,quiet hours bende de yanıp sönüyor bir işe yaramıyor.L930.
Evet turkçe kurdum ve kullanıyorum bu şekilde.Teşekkürler yanıt için. ben dili İngilizce yapıp kurmuştum ona yoruyordum olmama işini siz Türkçe olarak mı yüklediniz güncellemeyi. bir o olasılık kaldı. Değilse yeniden 8.1 e dönüp Türkçe olarak yükleyeceğim wp 10 güncellemesini ama bir işe yarayacağını sanmıyorum bu canlı baloncuk işi bazı modellere verilmiş sanırım 735 gibi..
Baloncuk için bir şey yapmadım, kendinden böyle.
Hayır, People kutucuğunun üstündeki balonlar yüzüyor.Kardeşim bu baloncuk hikayesi nedir, millet bir baloncuk sevdası tutturmuş gidiyor?
Tam olarak nerdeki baloncuğu kastediyorlar ve neresi canlı?
Kişiler uygulamasında birinin üstüne tıklayınca yandan gelip duran baloncuğu mu diyorlar?
Merhaba, Kişiler hub ındaki eski yanıp sönen kişi resimleri yuvarlatılmış olarak yeni people hub ında gözükmüyor bazı modellerde. yani teknik önizleme sürümü için olmazsa olmaz mı tabiki hayır ama olsa iyi olurdu.Kardeşim bu baloncuk hikayesi nedir, millet bir baloncuk sevdası tutturmuş gidiyor?
Tam olarak nerdeki baloncuğu kastediyorlar ve neresi canlı?
Kişiler uygulamasında birinin üstüne tıklayınca yandan gelip duran baloncuğu mu diyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?