Sensation
Emekli Yönetici
Hangi sürümü görüyor?Olaylar karıştı benim cihaz hala 5.yapıyı goruyor ? Güncellemede
Hangi sürümü görüyor?Olaylar karıştı benim cihaz hala 5.yapıyı goruyor ? Güncellemede
10149 ?Hangi sürümü görüyor?
Sıkıntı yok gelen yapı 10149 zaten10149 ?
10.0.10149.0 yazıyor olabilir. Her modele aynı kodla gelmiyor.O zaman başlığa niye yazmıyorsunuzSıkıntı yok gelen yapı 10149 zaten10.0.10149.0 yazıyor olabilir. Her modele aynı kodla gelmiyor.
benide şüpheye düşürdünüz 
Bunu paylaşmışlardıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızaçılış logusu olsaya @papakudioflu @bulutsuzgece

İlk mesajda tüm yapılarda gelen sürümler yazıyor.O zaman başlığa niye yazmıyorsunuzbenide şüpheye düşürdünüz
Bunu paylaşmışlardı![]()
öylemiO zaman başlığa niye yazmıyorsunuzbenide şüpheye düşürdünüz
Bunu paylaşmışlardı![]()
görememişimbaşkan şimdi Lumia 640 serisi alan kullanıcılara 1 yıl ücretsiz office 365 diyorlar .640 kullanıcıları 1 yılın sonunda office 365'i kullanamayacaklar ve satın almaları gerekecek .Şu ikilemde kalmak istemiyorum full sürüm w10M ile birlikte bütün lumialar office 365'i kullanabilecekler mi ? Office 365 yeni bir office sürümü ise şuan denimde kullandığımız office kaç oluyor ?Fark eden oldu mu bilmiyorum ama artık evrensel yeni mağaza Türkçe olarak hizmete açıldı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft'un açıklaması ise şöyle: Haziran 2015'ten sonra web'deki Windows Phone Mağazası windowsphone.com yerine microsoft.com/store/apps adresinde olacaktır.
Henüz bilgim yok fakat Office 365 farklı bir şey.başkan şimdi Lumia 640 serisi alan kullanıcılara 1 yıl ücretsiz office 365 diyorlar .640 kullanıcıları 1 yılın sonunda office 365'i kullanamayacaklar ve satın almaları gerekecek .Şu ikilemde kalmak istemiyorum fu ll sürüm w10M ile birlikte bütün lumialar office 365'i kullanabilecekler mi ? Office 365 yeni bir office sürümü ise şuan denimde kullandığımız office kaç oluyor ?
8.1 için açılış kapanış animasyonu eklemiştim derken ?? Nasıl oluyor bu animayson ve hangi program ile oluyor?
Kamera dahi açılmıyor.Böyle olmamalıydı..Arkadaşlar benim telefon gece kendisi güncelleme yapmış.Müzik uygulaması dahil bazı uygulamalarda sorun veriyor verdiği hata ise şöyle
"uygulama sorunu müzik ile ilgili bir sorun var öncelikle ürünü satın almayı deneyebilirsiniz ancak bu işe yaramazsa uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeniz gerekir." diyor mağazaya bağlanıyorum internet yok diyor wifi bağlıyken bile
hasan kardeşim güzelmiş hangi programla yaptın bunu ?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan izleyebilirsin