Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar yapıyı yükledim,fakat çoğu uygulama(ayarlar,fotoğraflar,ie) gibi çıkmadı ve bende hard reset atmaya kalkıştım.şu an yıldırım ve ayar simgesi çıktı sanırım brick anlamına geliyor.şu an ne yapabilirim? yeni 8.1 atarım ama tekrar 10 a geçmeye uğraşmak istemiyorum.kısa yolu var mıdır.lütfen acil yardım !!

Resetlemeler cevap vermiyor ve aynı yerde kalıyorsa mecburen LSRT ve WPRT ile W8.1'e dönmen gerekecek.

Bir de güncelleme yüklenirken yüzde sayısının ilerlememesine (uzun süre %0'da beklemesine) takılan arkadaşlar olmuş.
Arkadaşlar o durum size özel değil. Herkeste aynı. Sabırla bekleyin, sonra birden ilerleyip yükleniyor.
Sabırsızlık gösterip ilerlemiyor diye telefona müdahale etmeye, ikide bir reset atmaya kalkmayın.
Aksi halde arka planda yüklemeyi yarıda kesip sistemin çökmesine neden olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve BLasTeaR

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Resetlemeler cevap vermiyor ve aynı yerde kalıyorsa mecburen LSRT ve WPRT ile W8.1'e dönmen gerekecek.

Bir de güncelleme yüklenirken yüzde sayısının ilerlememesine (uzun süre %0'da beklemesine) takılan arkadaşlar olmuş.
Arkadaşlar o durum size özel değil. Herkeste aynı. Sabırla bekleyin, sonra birden ilerleyip yükleniyor.
Sabırsızlık gösterip ilerlemiyor diye telefona müdahale etmeye, ikide bir reset atmaya kalkmayın.
Aksi halde arka planda yüklemeyi yarıda kesip sistemin çökmesine neden olabilirsiniz.

cidden müthiş bir güncelleme olmuş ama yüklerken 2 3 saat beklemek koyuyor.şimdi ben sıfırlama adımlarını uygularken ünlem yerine,yıldırım ve ayar simgesi .çıkıyor.yoksa windows 10da ünlem yerine bunları mı koymuşlar ?=

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yav bende telefonun kilit ekranı falan yanıt vermiyor ya kilit kodunu girecem giriyorum yanıt vermiyor deli olacam ya resmen :( birde güncellemeyi otomatik olarak yükledi telefonun ekranı hiçbirşey yanıt vermiyor ya aşırı derecede kasıyor ya

• Sometimes the PIN keypad won’t be shown after swiping up to unlock. The workaround is to swipe down to get to Action Center and try to open a notification or Settings to invoke the PIN keypad to unlock your phone.

* Bazen ekranı açmak için kaydırdığınızda PIN giriş ekranı görünmüyor. Şimdilik bunun çözümü; ekranı aşağı kaydırıp bildirim merkezinde herhangi bir bildirim veya ayara tıklayarak PIN giriş ekranının açılmasını sağlayarak telefonu açmak.

------

• There is a very rare situation where you are unable to unlock your phone after entering your PIN and it keeps letting you type even though you entered your pin correctly. If you hit this – leave the phone alone 1-2 hours before trying to unlock again. This is caused by a TPM issue that could get worse and require you to reflash if you get into this state and power off the phone.

* Çok nadir durumlarda PIN'i girmenize rağmen telefonu açamadığınız ve doğru girmenize rağmen sürekli PIN girmeye zorlandığınız durumlar olabilir. Eğer böyle bir hatayla karşılaşırsanız, yeniden denemeye kalkmadan önce bir iki saat telefonu kendi haline bırakın. Bu daha da kötüye gidebilecek bir TPM sorunundan kaynaklaıyor ve o duruma gelip telefonu kapattığınızda yeniden flaş atmanızı gerektirebiliyor.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dayanamayıp güncellemeyi başlattım :kıskıs:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87, Esendağlı, bedby ve 1 kişi daha
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
hala yüzde 3, sabah 10.30 gibi başlamıştım :) o değil de bu kilit ekranında saatin sağındaki at logosu ne iş ya

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87, Esendağlı ve Aytaç-01
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

iyi diyorsun da yaklaşık 3 saattir %3. ne indiriyor da bitmedi şimdiye kadar? sizde de böyle miydi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
iyi diyorsun da yaklaşık 3 saattir %3. ne indiriyor da bitmedi şimdiye kadar? sizde de böyle miydi?

Bende uzun süre %0'da bekleyip daha sonra ilerlemeye başlamıştı.
İlerleme devam ederken uyumuşum.
Sabah kalktığımda başucumda yeni sürüm yüklenmiş beni bekliyordu.

Telefonun şarjı ne durumda?
Şarjınız az ise yükleme beklemeye alınmış olabilir.

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar önce bi uygulama linkine tıkladıgımızda uygulamayı mağaza betadan açıyordu şimdi soruyor hangi mağazadan açmak istersiniz diye. Uygulama güncelleme sorunu olanlar Normal mağazadan güncelleyebilir
@bulutsuzgece @papakudioflu abi son güncellemeyi yükledim. benim telefonda 8.1 için açılış kapanış animasyonu eklemiştim ondan dolayı son güncellemede kilit ekranı sıkıntı verdi sıfırlamak zorunda kaldım sıfırladım. Ve artık ekstra bilgi göz atma falan bunlar ayarlarda Diğer eklenenler diye çıkıyor. Bilginize.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sahurdan sonra kurdum, ne indirirken ne de kurarken bir sıkıntı yaşamadım ve şuan son derece memnunun hatta arama tuşu sesleri dışında beni rahatsız eden bir şey yok. Onu da şöyle çözdüm, 8.1 kullanırken ekrana sabitlediğim telefon uygulaması başlangıç ekranında hala duruyor ve uygulama listesinde de Telefon uygulaması var ama ikisi aynı şeyler değil. Ekrana güncellemeden önce sabitlediğim 8.1 de ki telefon uygulaması ve onda tuş sesi yok. Arama yaparken bunu kullanıyorum, cevapsız çağrılara vs bakarken yeni telefon uygulamasını kullanıyorum :D

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar önce bi uygulama linkine tıkladıgımızda uygulamayı mağaza betadan açıyordu şimdi soruyor hangi mağazadan açmak istersiniz diye. Uygulama güncelleme sorunu olanlar Normal mağazadan güncelleyebilir
@bulutsuzgece @papakudioflu abi son güncellemeyi yükledim. benim telefonda 8.1 için açılış kapanış animasyonu eklemiştim ondan dolayı son güncellemede kilit ekranı sıkıntı verdi sıfırlamak zorunda kaldım sıfırladım. Ve artık ekstra bilgi göz atma falan bunlar ayarlarda Diğer eklenenler diye çıkıyor. Bilginize.
8.1 için açılış kapanış animasyonu eklemiştim derken ?? Nasıl oluyor bu animayson ve hangi program ile oluyor?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
735 ve 930'da bildirim ışığı olduğu kesinleşti.

• Beğen
Tepkiler: csH, dücane ve OnurYurdakul
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Tam sürümü merak ediyorum ama microsoft artık tasarıma ve estetiğe önem vermeli bu ne böyle pil oranı gözükmüyor simgeler çok çirkin. Bildirim çubuğu hepten vasat zaten insanda göz var nizam var insan biraz görselliğe. Önem verir.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 la kullanılacak güzel bir arkaplan yok mu beyler

ON9

ON9

Üye
Ben de mi sıfırlasam acaba ??
Arkadaşlar son güncellemeyi yükledim ama ekran kilidini açmak için pin girin diyor kilit ekranı şifresini girmeme rağmen açılmıyor bilgisi olan var mı?
Aynı sorundan bahsedilmiş. Açıp kapatın düzelmesi gerekir
Bu 6.yapıyı yükleyen arkadaşlardan birkaç ss rica etsek:)
Sayfa 498-500 arasında çok var. ;)
hala yüzde 3, sabah 10.30 gibi başlamıştım :) o değil de bu kilit ekranında saatin sağındaki at logosu ne iş ya
Aha bu Windows un bir ana güncellemesi var kısrak gibi tay gibi demek istiyor ;)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şuan ki sürümün numarası kaç olaylar karıştı baya ?

ihsan.snmz

Üye
bu sürümde olmuş beyler donma kasılma bekleme vs vs yok rahat rahat yükleyin.:D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuanda ben bunu full sürüme kadar kullanabilirim diyorum,şuandaki izlenimim bu iş olmuş

Üst Alt