Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
açılış logusu olsaya @papakudioflu @bulutsuzgece

braayn

braayn

Üye
açılış logusu olsaya @papakudioflu @bulutsuzgece
O zaman başlığa niye yazmıyorsunuz :D benide şüpheye düşürdünüz :D

Bunu paylaşmışlardı :D
öylemi :) görememişim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fark eden oldu mu bilmiyorum ama artık evrensel yeni mağaza Türkçe olarak hizmete açıldı:

Microsoft'un açıklaması ise şöyle: Haziran 2015'ten sonra web'deki Windows Phone Mağazası windowsphone.com yerine microsoft.com/store/apps adresinde olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar benim telefon gece kendisi güncelleme yapmış.Müzik uygulaması dahil bazı uygulamalarda sorun veriyor verdiği hata ise şöyle
"uygulama sorunu müzik ile ilgili bir sorun var öncelikle ürünü satın almayı deneyebilirsiniz ancak bu işe yaramazsa uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeniz gerekir." diyor mağazaya bağlanıyorum internet yok diyor wifi bağlıyken bile

braayn

braayn

Üye
Fark eden oldu mu bilmiyorum ama artık evrensel yeni mağaza Türkçe olarak hizmete açıldı:

Microsoft'un açıklaması ise şöyle: Haziran 2015'ten sonra web'deki Windows Phone Mağazası windowsphone.com yerine microsoft.com/store/apps adresinde olacaktır.
başkan şimdi Lumia 640 serisi alan kullanıcılara 1 yıl ücretsiz office 365 diyorlar .640 kullanıcıları 1 yılın sonunda office 365'i kullanamayacaklar ve satın almaları gerekecek .Şu ikilemde kalmak istemiyorum full sürüm w10M ile birlikte bütün lumialar office 365'i kullanabilecekler mi ? Office 365 yeni bir office sürümü ise şuan denimde kullandığımız office kaç oluyor ?

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar telefonu çok ısınan ve bataryayı çabuk bitiren varmı nokia 920

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başkan şimdi Lumia 640 serisi alan kullanıcılara 1 yıl ücretsiz office 365 diyorlar .640 kullanıcıları 1 yılın sonunda office 365'i kullanamayacaklar ve satın almaları gerekecek .Şu ikilemde kalmak istemiyorum fu ll sürüm w10M ile birlikte bütün lumialar office 365'i kullanabilecekler mi ? Office 365 yeni bir office sürümü ise şuan denimde kullandığımız office kaç oluyor ?
Henüz bilgim yok fakat Office 365 farklı bir şey.

afwerker

afwerker

Üye
8.1 için açılış kapanış animasyonu eklemiştim derken ?? Nasıl oluyor bu animayson ve hangi program ile oluyor?
buradan izleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve braayn
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ttnet Wifidan indiriyorum güncellemeyi :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar benim telefon gece kendisi güncelleme yapmış.Müzik uygulaması dahil bazı uygulamalarda sorun veriyor verdiği hata ise şöyle
"uygulama sorunu müzik ile ilgili bir sorun var öncelikle ürünü satın almayı deneyebilirsiniz ancak bu işe yaramazsa uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeniz gerekir." diyor mağazaya bağlanıyorum internet yok diyor wifi bağlıyken bile
Kamera dahi açılmıyor.Böyle olmamalıydı..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Şu anda kullanıyorum telefonu gayet güzel çalışıyor.Günlük kullanımda sorun olacak hiç bir sıkıntı yok bende.Tekrardan 8.1 dönmeyi düşünmüyorum...Biraderin telefonu 5. Yapıdan yükselttik onun telefonda iki tane telefon var.Ben 8.1 den geçtim bende yok.Yalnız yazı kopyalamaya çalıştım yazıyı kopyalayamadım edge de

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
- Gezinti çubuğu gizlenebiliyor.
- Çift dokunma ile kilitleme çalışıyor.
- Daha önce hiç olmayan daha fazla kutucuk göster simgesi artık olumlu sonuç veriyor. 735 ilk kez 2 kare kutu yan yana olabiliyor.

gkhntlbs

Üye
quiet hours var o sürekli yanıyor onu nasıl kapatabilirim?
quiet hours var o sürekli yanıyor onu nasıl kapatabilirim?

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
zaakaan

zaakaan

Üye
Güncellemeyi yükleyenlerden biri acaba kilit ekranı resmi olarak gif ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol edebilir mi? :)

Üst Alt