Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
Ben kullanmıyorum fazlada bir sıkıntı yok mp3 indiremiyorum sadece
Birde hesap ekstreleri açamadım spartana,atıyo açmıyo okadar

Bay H

Bay H

Üye
10136 ile ilgili bir problem var. 10080 numaralı sürümden 10136 numarlaı sürüme yükseltme sorunu olduğu dile getiriliyor.

Eğer yayınlama kararı alınırsa -ki biraz önce kullanıcılara soruldu- 8.1 dönülmesi gerekecek.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
10136 ile ilgili bir problem var. 10080 numaralı sürümden 10136 numarlaı sürüme yükseltme sorunu olduğu dile getiriliyor.
Eğer yayınlama kararı alınırsa -ki biraz önce kullanıcılara soruldu- 8.1 dönülmesi gerekecek.
Belki de gecikmenin nedeni bu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Evet 10136'nın gerçekten çok iyi durumda olduğu ama 10080 sürümünden yükseltme sorunu olduğu belirtiliyor. Gabe ya 8.1'e geri dönüp fast ringde öyle yükseltmek gerekiyor ya da sorunu çözmemiz için bir hafta daha çalışmamız gerekiyor diyor. Verin gelsin döneriz 8.1'e :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga, yunus-emre-6606 ve 1 kişi daha
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Zaten 8.1 deyim 5. Yapıyı bekliyordum versinler hemen

• Beğen
Tepkiler: emz
Bay H

Bay H

Üye
Evet 10136'nın gerçekten çok iyi durumda olduğu ama 10080 sürümünden yükseltme sorunu olduğu belirtiliyor. Gabe ya 8.1'e geri dönüp fast ringde öyle yükseltmek gerekiyor ya da sorunu çözmemiz için bir hafta daha çalışmamız gerekiyor diyor. Verin gelsin döneriz 8.1'e :)
Ben 8.1 e dönemiyorum abi, kurtarma araçlarının hiçbiri yüklenmiyor bilgisayara kaldım böyle :cry:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
.
Bu durum sanıyorum daha önce başka bir sürümde de olmuştu,neyse versinler ben zaten 8.1 deyim sıkıntı yok:)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Tam Turkish tarzı..
Vergi verenler cezalandırılıyor..
Vergi vermeyenler ödüllendiriliyor : ) ) )

Yoksa Microsoft'u Türk Şirketleri mi aldı?

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Thanks all, given that people who don't want to roll back to 8.1 won't have to - we're going to release 10136 to Fast.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şaka bir yana versinler biz razıyız.
Bu arada 8.1 e geri dönemeyen arkadaşlara da birer sıfır 8.1 yüklü telefon göndeririz.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Thanks all, given that people who don't want to roll back to 8.1 won't have to - we're going to release 10136 to Fast.
8.1den geçilemez mi diyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar kesinleşti.

@yuzhiqiangorg They won't need to switch. We'd only offer the build to 8.1 phones. Anyone on 10080 will just see no new build available.

Windows Phone 8.1'e dönmeyecek yeni yapıyı güncelleme olarak göremeyecek.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

@yuzhiqiangorg They won't need to switch. We'd only offer the build to 8.1 phones. Anyone on 10080 will just see no new build available.

E yani yayınlıyorlar(mı)o zaman.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@papakudioflu
ne söylediği anlaşılmayan bürokratlar gibi mesaj verdi : ) )

Anladığım( 8.1'e dönemeyecekler, yeni yapıyı göremeyecekler)
yok yok.. bu işe bulaşanın sözü şaşırıyor.. en iyisi girmeyeyim..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

19.00da elleri sıvazlayalım mı

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt