Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Bende de 735 var. Bildirim ışığı da var.
İşte burada bildirim ışığı:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu da sensör:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
730 ile 735 kapasitif tuşlar yoktu sanırım acaba bu şekilde kapasitif tuşu olmayan modellerde bildirim ledi diğer modellerde Windows tuşunumu bildirim ledi yapacaklar ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
730 ile 735 kapasitif tuşlar yoktu sanırım acaba bu şekilde kapasitif tuşu olmayan modellerde bildirim ledi diğer modellerde Windows tuşunumu bildirim ledi yapacaklar ?
Sanmıyorum ama olursa iyi olur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mp2934, dilmenibrahim ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Göz atma mı led mi deseler gözüm kapalı göz atma derim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl, mp2934, yunusiyunus ve 18 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
10134 numaralı sürümde;

VPN sorunu çözülmüş
Önceki 2 versiyonda (iç testler kast ediliyor) "ekranımı yansıt" özelliği çalışmıyormuş, 10134 ile hata giderilmiş
Cihaz optimizasyonu geliştirilmiş (eski çift çekirdekli işlemciler için)
Daha önceki video ve görsellerde de gördüğümüz yazı boyutunu ayarlama gibi geliştirmeler bulunuyor.

Ek olarak günlük kullanım için oldukça uygun olduğu ve eski yapılara göre çok daha stabil olduğu aktarılmış.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, BLasTeaR, suyunsesi ve 3 diğerleri
...decode...

...decode...

Üye
Bu yapıyı kurmayı düşünüyorum bakalım hiç insider preview kurmamış birisi olarak, günlük kullanıma uygunsa 10'la devam ederim.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
10134 numaralı sürümde;

VPN sorunu çözülmüş
2 versiyon önce (iç testler kast ediliyor) "ekranımı yansıt" özelliği çalışmıyormuş, 10134 ile hata giderilmiş
Daha önceki video ve görsellerde de gördüğümüz yazı boyutunu ayarlama gibi geliştirmeler bulunuyor.

Ek olarak günlük kullanım için oldukça uygun olduğu ve eski yapılara göre çok daha stabil olduğu aktarılmış.
ssağolasın bilgi için

braayn

braayn

Üye
10134 numaralı sürümde;

VPN sorunu çözülmüş
Önceki 2 versiyonda (iç testler kast ediliyor) "ekranımı yansıt" özelliği çalışmıyormuş, 10134 ile hata giderilmiş

Bilgi için tşkler ama bu yapının da henüz günlük kullanım için uygun olmadığını düşünüyorum

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Hayır donanım gerektiriyor diye biliyorum. Söylentilere göre 735 ve 930'da var.

Bu sarı okla belirtilen yeri kastettiniz sanırım ben de daha önce gördüm ama hiç inanasım gelmiyor 5. Yapıyı ben de deneyeceğim inş vardır. İlk videodaki arkadaş led i nasıl aktifleştirmiş acaba asıl soru bu :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
W10 kullanabilmek için gerçekten sabırsızlanıyorum.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Kararlı sürüme daha çok var bence 5. Yapı ideal :) 8.1de hemen geçmiştim sorun yoktu sistemde ama Windows 10 da böyle yapmadılar. 1. Yapıyla arasında dağlar kadar fark var yani bakalım gelsin de yorumlara göre hareket ederiz :)

ko4fun

ko4fun

Üye
10134 numaralı sürümde;

VPN sorunu çözülmüş

anlaşılan yine arka plandaki uygulamaları kapatamıyacağız

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kararlı sürüme daha çok var bence 5. Yapı ideal :) 8.1de hemen geçmiştim sorun yoktu sistemde ama Windows 10 da böyle yapmadılar. 1. Yapıyla arasında dağlar kadar fark var yani bakalım gelsin de yorumlara göre hareket ederiz :)
8.1 hatırladığım kadarıyla pfd idi,bu yapılar ise tp.çok kez deneme yapmama rağmen w10 da kalamadım..oysa 8.1 i hemen kullanmaya başlamıştım.bu 5.yapıyıda çıktığı gibi yükleyeceğim bakalım nasıl bişiy gelecek.

Üst Alt