Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Telefonu pc ye bağlayıp klavye ve mouse olarak kullanma mı onun aslı telefona klavye ve mouse takma değil miydi :)?
olabilir ters okumuşum hiç ilgimi çeken bir işlev değil. dediğinz doğru ama yinede bir telefona klavye yada mouse bağlamak ne işe yarar ki? ne gibi faydası olur benim aklıma hiçbir şey gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve dücane

mp2934

mp2934

Üye
olabilir ters okumuşum hiç ilgimi çeken bir işlev değil. dediğinz doğru ama yinede bir telefona klavye yada mouse bağlamak ne işe yarar ki? ne gibi faydası olur benim aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Bence de pek bir faydası olmaz onların bir tek usb vb.işler için gerekli olur diğerleri teferruat gibime geliyor belki de isteyenler vardır orasını bilemem ))

sahanemir

sahanemir

Üye
Otg önemli 5gb bende filim veya resim,müzik var diyelim cebimdeki flaşh a yükleyip yanımdaki kişiye hızlı bir şekilde verebilirim.gerçi shared ile de yapılıyor da ama zaman da ortak wifi kullanıyor olmamız lazım.yani özü ile otg gerekli.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
böyle bir sorunla karşılaşan varmı hiç

normal olarak tıkladığımda magazaya yönlendiriyor ancak kurmayı bir kaç kez denedim başarısız oldu, akıllı veride aradım o kısımda gözükmüyor illaki sıfırlama istiyor bir uygulamada olsa yine bir şey olmazda yaklaşık 10 uygulama şuan böyle

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
böyle bir sorunla karşılaşan varmı hiç

normal olarak tıkladığımda magazaya yönlendiriyor ancak kurmayı bir kaç kez denedim başarısız oldu, akıllı veride aradım o kısımda gözükmüyor illaki sıfırlama istiyor bir uygulamada olsa yine bir şey olmazda yaklaşık 10 uygulama şuan böyle
O uygulamaları normal mağazadan yeniden kur eskilerini silmeden. Bende de bir kaç uygulama öyleydi. Normal mağazadan yüklendi yeniden

4MaGuS

4MaGuS

Üye
O uygulamaları normal mağazadan yeniden kur eskilerini silmeden. Bende de bir kaç uygulama öyleydi. Normal mağazadan yüklendi yeniden
bunları zaten eski magazadan kurmaya çalışırken böyle oldu ve şuan hiç bir şekilde kuramıyorum

Bay H

Bay H

Üye
Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi4 modeline sunulan 10080 numaralı yapıdan birkaç görüntü.

Bildiğim kadarı ile Lumia 930 da 4 büyük boy karo yan yana koyulamıyor ancak yine 930 gibi 5 inç ekrana sahip Mi4 modelinde 4 büyük boy karo yan yana getirilebiliyor. Gelecek yeni yapılarda bu özelliği Lumia 930 modelinde de görebiliriz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ek olarak yine Mi4 için yayınlanan sürüm içerisinde bizde eski logosu bulunan Spartan tarayıcısının yeni logosu da görünmekte.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: braayn
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar forumumuzda her sorun, her içerik için gerekli kategoriler ve konular mevcuttur. Lütfen Windows 10 Mobile güncellemesini kapsamayan detayları, sorunları, içerikleri ilgili kategoride/konuda paylaşalım zira konuyu takip edenler için konu ile alakasız her mesaj aranan içeriğe ulaşmayı bir adım daha zorlaştırıyor.

Belki de "Dereden Tepeden" diye bir alan olmalı ve insanlar orada konuşmalı mı dememiz lazım.
Gelin deyince de kimse gelmiyor ki..
bu cevapta burayla alakalı değil ama neyse.. : ) )
Mağaza beta güncellendi deniliyor, güncelleme yapamadım.
TP nin 4 cnü yapısında önemli sorunların başında da bu var.
Excel'i yükledim,
Her güncelleme kontrolunde yeniden yüklemeye çalışıyor.
Sanırım 5 nci yapı bu ve bir çok sorunu halledecek, tabi yeni sorunlar getirmezse(ki getirmesi de beklenebilir, sonuçta deneme)

• Beğen
Tepkiler: mp2934
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Beta mağazadan da mı olmuyor?
sadece şöyle bir şey oldu nasıl oldu bende bilmiyorum bing hava durumu uygulaması biri bu şekilde ve bir tane daha var ikiside girmiyor, galiba ordan kurdu ama açmıyor diğerini ise denedim onları hiç kurmadı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
sadece şöyle bir şey oldu nasıl oldu bende bilmiyorum bing hava durumu uygulaması biri bu şekilde ve bir tane daha var ikiside girmiyor, galiba ordan kurdu ama açmıyor diğerini ise denedim onları hiç kurmadı
Bu Söylediklerini uninstall et, sonra telefonu kapatıp-aç
ve tekrar kur, bakalım sonuç olumlu oluyor mu?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu Söylediklerini uninstall et, sonra telefonu kapatıp-aç
ve tekrar kur, bakalım sonuç olumlu oluyor mu?
kaldıramıyor ki neyse format attım zaten gerek kalmadı ama değişik bir sorun bir daha başımıza gelmez inş,

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
kaldıramıyor ki neyse format attım zaten gerek kalmadı ama değişik bir sorun bir daha başımıza gelmez inş,
Yükü ağır geliyor derken, L 920 değil de L 520 den mi söz ediyorsunuz?

Bay H

Bay H

Üye
10134 numaralı yapıdan yeni bir video var.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

dakamon

dakamon

Üye
10134 numaralı yapıdan yeni bir video var.

Hepte aynı site :)
Bide izleyebilsek. Sayfa geliyor fakat izlenmiyor.
Youtuba a da düşer en kısa zamanda o siteden izlenmiyor çok yavaş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonu yan yatırınca Windows 10 gibi bölünmüş menü görünümü 768p ve üzeri ekran çözünürlüğü isteyebilir.

Ekli dosyalar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bir sonraki yapıda çoklu ekran desteği geliyor videodan anladığım kadara ile. l830 da var l720de yine videodan anladığım kadarı ile çoklu ekran için ekran ebatından ziyade hd ekran olması yeterli olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 10134 ile Store Beta üzerinde evrensel olmayan uygulamalar da kullanılabilecek.

Ayrıca yapının günlük kullanım için oldukça stabil olduğu fakat yine de bazı riskler taşıdığı belirtiliyor.
Uygulama listesindeki arama butonu yerine text box kullanılıyor.

Ekli dosyalar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Yapı 10134 ile Store Beta üzerinde evrensel olmayan uygulamalar da kullanılabilecek.

Ayrıca yapının günlük kullanım için oldukça stabil olduğu fakat yine de bazı riskler taşıdığı belirtiliyor.
abi android ve ios uygulamaları gelecekti visual studio ile ondan bir gelişme yokmu hala ????

Üst Alt