capkino06
Üye
Ali abi sende 830 yok muydu? Yükleyen arkadaşlardan pek bir bilgi gelmedi .s mesela arama ekranının arayüzü değişmiş rakamlardan ali yazınca rehberden buluyor mu .sBunu ben de merak ediyorum. Çünkü Spartan'ın Rendering Engine kullanılmış bu sürümde.
Dün akşam güncelleme yayınlanır yayınlanmaz Türkçe alt yazılı video bile Türkçe blog yayına girdi.
Mesajı hemen hemen hiç kullanmıyorum internet ile işim çok oluyor geriye kalanı salla gitsin
O zaman iş değişirMesajdan kastım şu klavyenin kullanıldığı her yerde sıkıntılı olması yani
Ali abi sende 830 yok muydu? Yükleyen arkadaşlardan pek bir bilgi gelmedi .s mesela arama ekranının arayüzü değişmiş rakamlardan ali yazınca rehberden buluyor mu .s
ŞanssızlıkBelki de burada en çok ben etkilendim. Lumia 930'u Lumia 830'la değiştirdim sonra Windows 10 Preview işi ortaya çıkınca dedim sakata gelmeyelim hem tüm özellikleri destekler diye Lumia 930'a geri döndüm
@bulutsuzgece
Az kalmış hayırlısıyla bitir inşallahŞanssızlıkama w10 iyi olmuş görsellik bayağı iyi ufak tefek ayarlarda eklense süper kilit ekrani ayarlarina hava durumu ayari koyacaklar en basiti hava durumunu isteyen aktif ederek gorebilsin. Androide gectim w10 u gorunce nasıl pisman oluyorum .s uygulamasi bol rami cok sisen android bana gore degilmis .s Neyseki Şafak 178 bitsinde wpye döneceğim .d
Mesajı hemen hemen hiç kullanmıyorum internet ile işim çok oluyor geriye kalanı salla gitsin
Belki de burada en çok ben etkilendim. Lumia 930'u Lumia 830'la değiştirdim sonra Windows 10 Preview işi ortaya çıkınca dedim sakata gelmeyelim hem tüm özellikleri destekler diye Lumia 930'a geri döndüm
@bulutsuzgece
Bu Microsoft un politikası çok yanlış güncelleme verirken ortalığı bir birine katıor yok bu ip ucu yok şu ucu pis pis sızıntılar yaptırtıyor bak apple adamlarda turk kanı var herlde :-) bişi demeden güncelleme var dıor tarih verıor sızıntı yok geldi yükle ne ortalığı bir birine katıyor ne beklenti yaptırıor guncellemede politika budur ms sende bunu isterdim ( git apple al diyen seviyesizlere cvp yoq )
Bu Microsoft un politikası çok yanlış güncelleme verirken ortalığı bir birine katıor yok bu ip ucu yok şu ucu pis pis sızıntılar yaptırtıyor bak apple adamlarda turk kanı var herlde :-) bişi demeden güncelleme var dıor tarih verıor sızıntı yok geldi yükle ne ortalığı bir birine katıyor ne beklenti yaptırıor guncellemede politika budur ms sende bunu isterdim ( git apple al diyen seviyesizlere cvp yoq )
Win 10 da ie html5 test puanı kaç olmuş bakan yok mu?
arkadaşlar Windows 10 yükleyenler şarj hakkında bilgi verebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?