Bay H
Üye
Biz nasıl yapabiliriz?
O hiç sıkıntı değil deneyelim bakalım biUygulamayı nasıl hacklediler çözemedim ancak bizim forumda da olan uygulama yükleme yöntemine yönlendiriyorlar.
tarayıcıda çeviriyi İngilizce ayarlayarak detayları çözebilirsiniz.
Yine de normal şekilde güncellemeyi bekleseniz iyi olur. Telefonu hiç güncelleme alamayacak hale getirebilirsiniz
1316 dakikaydı o saat 21 sularında verildi güncelleme. Tweet atıldığında saat 12ydi.1316 şifresi ne olduPaylaşımları okumadım ama belki açıklanmıştır.
Benim teorim bu: 12.02.15 = 12215 ortadaki 2'nin 1'ini sola 1'ini sağa ver 1316
1316 şifresi ne olduPaylaşımları okumadım ama belki açıklanmıştır.
Benim teorim bu: 12.02.15 = 12215 ortadaki 2'nin 1'ini sola 1'ini sağa ver 1316
1316 dakikaydı o saat 21 sularında verildi güncelleme. Tweet atıldığında saat 12ydi.
Beni api ilgilendirmiyorki ben son kullanıcıyım gozumun gorduğunu şuanda yorumluyorum.Sende gozunun görmediğini yorumluyorsun buda bana göre yanlışyenılıkte yenılık sadece gozunuzun gordugunu yorumluyosunuz kım bılır alt yapıda apılerde nasıl degısıklıkler var. Oyle 2-3 sey eklenen guncellemeler 200-300 hatta daha fazla mb olmaz.
Ama o dediğin o kadar kolay değil ve senin bildiğin şey doğru değil duşuk donanımlı cihaza uyarlanırsa yüksek donanımlı cihaza zaten daha kolay uyum sağlanır.Ne kadar ilginç bir durum inanabiliyor musunuz?
Windows 10 TP işletim sistemi üst seviye cihazlar tarafından desteklenmiyor anlamına geliyor bu durum.
Benim bildiğim iyi cihazlar üzerinde denenir daha düşük cihazlara optimize edilir.
Ama o dediğin o kadar kolay değil ve senin bildiğin şey doğru değil duşuk donanımlı cihaza uyarlanırsa yüksek donanımlı cihaza zaten daha kolay uyum sağlanır.
@bulutsuzgece Özgür abi şu yöntemi anlayabildin miBu işlemin 480x800 çözünürlüğü üzerindeki cihazlar ve mikro sd kart girişi olmayan cihazlarda işe yaramamaktadır(480*800 üzeri garanti edilmemektedir.)
Arkadaşlar çok baait bir yolla yapmışlar bu işlemi. Uygulama üzerinden cihazlarını 630 veya 730 gibi gösterip mikro sd ile telefona yüklemişler ve güncellemeyi almışlar.
Güncelleme alınan uygulama yaptıkları modifiye ise
Kod:Riskli olduğu için içerik kaldırılmıştır. Denemek riske rağmen denemek isteyenler olursa yukarıdaki linki ziyaret edebilir.
Adamlar zaten daha iyi bir sistem yapmak için verdiler bu güncellemeyi siz kullanın diye değil.Resmen insanlarla dalga geçtiler. Yapamadıysanız yapamadık veya yetiştiremedik deyin. Ellerinde bu cihazlardan yok muydu kurup deneyecek. İki tane cihaz için Windows 10 sunmanın mantığı ne? Olsa olsa "bakın biz çalışıyoruz yapıyoruz" fala filan. Oyalama taktiği. Sanki kafalarına silah dayadık illa da verin diye. Koy araya üç ay daha de ki biz daha iyi bir sistem yapmaya çalışıyoruz üç ay daha bekleyin bekleriz. Uyduruk bir Windows 10 hiç bir özelliği yok niye yayınlarsın ki bunu.
bunu yayınlamaya bile değmezayıp ya
Adamlar zaten daha iyi bir sistem yapmak için verdiler bu güncellemeyi siz kullanın diye değil.
Kullanacak insanlar kullansın biz de geliştirelim ondan sonra şu isyan eden diğerlerine veririz diye düşünüyorlar ama hata yapıyorlar. Yapmaları gereken herkese açık beta olmamalı sadece geliştiricilere ya da gerçekten kullanacak kişilere vermeleri lazım.
Kısaca şu anda sistem geliştiriliyor şu anda çalışıyorlar denemek istemiyorsan denemezsin bu kadar basit eğer 3 ay daha koy diyorsan 3 ay beklersin ondan sonra sorunsuz sürümü kurarsın
Bu sürümün adı dikkat ettiyseniz "Windows 10 Mobile Technical Preview" yani ileri düzey bilgisi olan kullanıcılar için, ha bu sürümdeki hatalar Windows 10 Mobile Comsumer Preview yani tüketici ön izleme sürümünde olsa belki haklı olabilirdiniz.İlk wp10 dalgası bir anda geldi geçti insanların hevesleri kursaklarında kaldı ve beklentilere tam cevap veremedi. İlk intiba önemliydi ve bunda pek başarılı olamadı benim açımdan. Son hali muhteşem olabilir belki ona lafım yok. Allahtan tüm cihazlara da vermemişler herkes şimdi ana avrat küfrederdi MS yehatalar yüzünden ve eksiklikler yüzünden. Çünkü hali hazırda 8.1 de olan şeyleri de kullanılmaz kılan hatalar eksiklikler barındırıyordu. Önümüzdeki 3 ay hareketli geçecek ama sanırım wp10 havasını kaybetti gibi geliyor. Umarım heyecanımızı tekrar yükseltecek şeyler olur
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?