papakudioflu
Emekli Yönetici
Bunun yerine ayarlardan uygulamayı sıfırlayabilirdin.Sorma ya, bugün birkaç defa uygulamadan attı, ben de sildim, soft reset, ardından tekrar kurdum,

Bunun yerine ayarlardan uygulamayı sıfırlayabilirdin.Sorma ya, bugün birkaç defa uygulamadan attı, ben de sildim, soft reset, ardından tekrar kurdum,

Bunlar kaç yapıdır bilinen sorunlarda duruyor. Yenilik gelmesi için 16xxx yapılara geçilmesi gerekiyor. İlerisi için beklemedeler.Görünüşe bakılırsa pek fazla sorun da kalmamış, Copyright 2016 ve Wechat sorunu. Bu durum bir sonraki güncelleme ile yenilik geleceğine işaret gibi mi acaba![]()
Tabi 16xxx'li yapılara geçilecek mi orası meçhulBunlar kaç yapıdır bilinen sorunlarda duruyor. Yenilik gelmesi için 16xxx yapılara geçilmesi gerekiyor. İlerisi için beklemedeler.

İnan ki hiç aklıma gelmedi, doğru ya sıfırlayabiliyorduk ayarlardan ...Bunun yerine ayarlardan uygulamayı sıfırlayabilirdin.![]()
Ne yani Microsoft Stop düğmesine basmaya mı hazırlanıyor yoksaTabi 16xxx'li yapılara geçilecek mi orası meçhul![]()

Hocam şuna bi açıklık getirin. Microsoft Mobil ayağını durduruyor mu? Durduruyorsa, geliştirme tamamen duracak mı?Tabi 16xxx'li yapılara geçilecek mi orası meçhul![]()
Hepsi 10 mayısta başlayacak olan Microsoft Build 2017'de belli olur inşallah.Hocam şuna bi açıklık getirin. Microsoft Mobil ayağını durduruyor mu? Durduruyorsa, geliştirme tamamen duracak mı?
Türkçe Cortana, ekranı bölme, ana ekran yatay modu, vb... Artık bunları hiç beklemeyelim mi?
Kısaca Microsoft tamamen mobil işletim sistemi olayından çekilecek mi, yoksa yeni bir mobil işletim sistemi hazırlıkları mı var? Yada telefon üretimi dahil mobil ile alakalı her şeyi mi bırakıyor? Nedir ne değildir?
dikkat ederseniz ne iletim sistemine nede üst seviye herhangi bir uygulamaya yenilik içeren bir güncelleme gelmiyor(çok öknemli bir eksiklik değilse). Sadece iyileştirme güncellemeleri geliyor. Hatta facebook a en son ne zaman güncelleme geldi onu bile hatırlamıyorum ben. Tüm bunlardan çıkan anlam l950 ve 950xl lerde çöp olduğudur.Hocam şuna bi açıklık getirin. Microsoft Mobil ayağını durduruyor mu? Durduruyorsa, geliştirme tamamen duracak mı?
Türkçe Cortana, ekranı bölme, ana ekran yatay modu, vb... Artık bunları hiç beklemeyelim mi?
Kısaca Microsoft tamamen mobil işletim sistemi olayından çekilecek mi, yoksa yeni bir mobil işletim sistemi hazırlıkları mı var? Yada telefon üretimi dahil mobil ile alakalı her şeyi mi bırakıyor? Nedir ne değildir?
Hocam sen yine de çöp oldular deme; neden çöp olsunlar ki, en sonuçta bir telefon ve şu şekliyle kendi özelliklerinin tamamı gayet güzel çalıştıran bir telefon bunlar. Seninde bahsettiğin gibi sadece yazılımsal ek özellikler bekleniyor yada bazı uygulamalar eksik. Bunlar da yazılımsal sorunlar. Telefonun donanımı ve fonksiyonları canavar gibi çalışıyor. Bence telefonu dibine kadar kullanmalıyız ki verdiğimiz para çöp olmasındikkat ederseniz ne iletim sistemine nede üst seviye herhangi bir uygulamaya yenilik içeren bir güncelleme gelmiyor(çok öknemli bir eksiklik değilse). Sadece iyileştirme güncellemeleri geliyor. Hatta facebook a en son ne zaman güncelleme geldi onu bile hatırlamıyorum ben. Tüm bunlardan çıkan anlam l950 ve 950xl lerde çöp olduğudur.
çöp oldulardan kastım üzerlerine ilave gelmiyeceği yoksa telefonların donanımına bir şey dediğim yok.Hocam sen yine de çöp oldular deme; neden çöp olsunlar ki, en sonuçta bir telefon ve şu şekliyle kendi özelliklerinin tamamı gayet güzel çalıştıran bir telefon bunlar. Seninde bahsettiğin gibi sadece yazılımsal ek özellikler bekleniyor yada bazı uygulamalar eksik. Bunlar da yazılımsal sorunlar. Telefonun donanımı ve fonksiyonları canavar gibi çalışıyor. Bence telefonu dibine kadar kullanmalıyız ki verdiğimiz para çöp olmasın![]()
Hocam sen yine de çöp oldular deme; neden çöp olsunlar ki, en sonuçta bir telefon ve şu şekliyle kendi özelliklerinin tamamı gayet güzel çalıştıran bir telefon bunlar. Seninde bahsettiğin gibi sadece yazılımsal ek özellikler bekleniyor yada bazı uygulamalar eksik. Bunlar da yazılımsal sorunlar. Telefonun donanımı ve fonksiyonları canavar gibi çalışıyor. Bence telefonu dibine kadar kullanmalıyız ki verdiğimiz para çöp olmasın![]()

KESİNLİKLE buna katılıyorum ...Umarım Build Geliştirici Konferansında Microsoft, mobil mobil demeyi bırakır da gerçekten akıllı telefonların geleceği hakkında NET açıklamalar yapar. Çünkü onların mobil kelimesinden anladığı ile bizim anladığımız aynı şey değil.
Şimdi baktım çalışıyor, sıkıntı yok ...Hava Durumu uygulaması bir tek bende mi çalışmıyor? kaldırdım tekrar kurdum, ayarlardan uygulamayı sıfırladım fayda etmedi.
Umarım Build Geliştirici Konferansında Microsoft, mobil mobil demeyi bırakır da gerçekten akıllı telefonların geleceği hakkında NET açıklamalar yapar. Çünkü onların mobil kelimesinden anladığı ile bizim anladığımız aynı şey değil.