Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görünüşe bakılırsa pek fazla sorun da kalmamış, Copyright 2016 ve Wechat sorunu. Bu durum bir sonraki güncelleme ile yenilik geleceğine işaret gibi mi acaba :allalla:
Bunlar kaç yapıdır bilinen sorunlarda duruyor. Yenilik gelmesi için 16xxx yapılara geçilmesi gerekiyor. İlerisi için beklemedeler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunlar kaç yapıdır bilinen sorunlarda duruyor. Yenilik gelmesi için 16xxx yapılara geçilmesi gerekiyor. İlerisi için beklemedeler.
Tabi 16xxx'li yapılara geçilecek mi orası meçhul :)

serinaga

serinaga

Üye

octo73

Üye
edge performansı arttı 15208 e gore

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;

+ Hızlı işlem menusune her açılışta gelen "Mesajlaşma uygulamasına hoşgeldiniz""

+ Edge' de herhangi bir sayfayı açtığımızda masaüstü olarak açıp, sayfayı kilitme

Sorunları bu yapıda giderilmiş mi? Bilgi paylaşabilir misiniz...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tabi 16xxx'li yapılara geçilecek mi orası meçhul :)
Hocam şuna bi açıklık getirin. Microsoft Mobil ayağını durduruyor mu? Durduruyorsa, geliştirme tamamen duracak mı?
Türkçe Cortana, ekranı bölme, ana ekran yatay modu, vb... Artık bunları hiç beklemeyelim mi?
Kısaca Microsoft tamamen mobil işletim sistemi olayından çekilecek mi, yoksa yeni bir mobil işletim sistemi hazırlıkları mı var? Yada telefon üretimi dahil mobil ile alakalı her şeyi mi bırakıyor? Nedir ne değildir?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam şuna bi açıklık getirin. Microsoft Mobil ayağını durduruyor mu? Durduruyorsa, geliştirme tamamen duracak mı?
Türkçe Cortana, ekranı bölme, ana ekran yatay modu, vb... Artık bunları hiç beklemeyelim mi?
Kısaca Microsoft tamamen mobil işletim sistemi olayından çekilecek mi, yoksa yeni bir mobil işletim sistemi hazırlıkları mı var? Yada telefon üretimi dahil mobil ile alakalı her şeyi mi bırakıyor? Nedir ne değildir?
Hepsi 10 mayısta başlayacak olan Microsoft Build 2017'de belli olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Aybars1979

Aybars1979

Üye
dikkat ederseniz ne iletim sistemine nede üst seviye herhangi bir uygulamaya yenilik içeren bir güncelleme gelmiyor(çok öknemli bir eksiklik değilse). Sadece iyileştirme güncellemeleri geliyor. Hatta facebook a en son ne zaman güncelleme geldi onu bile hatırlamıyorum ben. Tüm bunlardan çıkan anlam l950 ve 950xl lerde çöp olduğudur.

octo73

Üye
Bu kadar karamsar olmayın dunyada milyon tane lumia ve microsoft telefon kullanan var bu kadar insanı kendine dusman edeceğini zannetmiyorum microsoftun

suyunsesi

suyunsesi

Üye
dikkat ederseniz ne iletim sistemine nede üst seviye herhangi bir uygulamaya yenilik içeren bir güncelleme gelmiyor(çok öknemli bir eksiklik değilse). Sadece iyileştirme güncellemeleri geliyor. Hatta facebook a en son ne zaman güncelleme geldi onu bile hatırlamıyorum ben. Tüm bunlardan çıkan anlam l950 ve 950xl lerde çöp olduğudur.
Hocam sen yine de çöp oldular deme; neden çöp olsunlar ki, en sonuçta bir telefon ve şu şekliyle kendi özelliklerinin tamamı gayet güzel çalıştıran bir telefon bunlar. Seninde bahsettiğin gibi sadece yazılımsal ek özellikler bekleniyor yada bazı uygulamalar eksik. Bunlar da yazılımsal sorunlar. Telefonun donanımı ve fonksiyonları canavar gibi çalışıyor. Bence telefonu dibine kadar kullanmalıyız ki verdiğimiz para çöp olmasın ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Esendağlı
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hocam sen yine de çöp oldular deme; neden çöp olsunlar ki, en sonuçta bir telefon ve şu şekliyle kendi özelliklerinin tamamı gayet güzel çalıştıran bir telefon bunlar. Seninde bahsettiğin gibi sadece yazılımsal ek özellikler bekleniyor yada bazı uygulamalar eksik. Bunlar da yazılımsal sorunlar. Telefonun donanımı ve fonksiyonları canavar gibi çalışıyor. Bence telefonu dibine kadar kullanmalıyız ki verdiğimiz para çöp olmasın ;)
çöp oldulardan kastım üzerlerine ilave gelmiyeceği yoksa telefonların donanımına bir şey dediğim yok.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Umarım Build Geliştirici Konferansında Microsoft, mobil mobil demeyi bırakır da gerçekten akıllı telefonların geleceği hakkında NET açıklamalar yapar. Çünkü onların mobil kelimesinden anladığı ile bizim anladığımız aynı şey değil.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, suyunsesi, n000k ve 1 kişi daha
serinaga

serinaga

Üye

Sistem geliştirmeleri durunca, haliyle akibeti belirsiz bir duruma geçiyor, akibeti belirsiz olan mağazayı da uygulama geliştiriciler pek sıcak bakmıyor, kısaca en fazla 1 yıl sonra uygulama desteği açısından çöp olur telefonlar, düşünsene Whatsapp desteğini kesse :blink:
Umarım Build Geliştirici Konferansında Microsoft, mobil mobil demeyi bırakır da gerçekten akıllı telefonların geleceği hakkında NET açıklamalar yapar. Çünkü onların mobil kelimesinden anladığı ile bizim anladığımız aynı şey değil.
KESİNLİKLE buna katılıyorum ...
Adamların mobil anlayışı iş dünyasına hitaben, kişisel değil ...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hava Durumu uygulaması bir tek bende mi çalışmıyor? kaldırdım tekrar kurdum, ayarlardan uygulamayı sıfırladım fayda etmedi.

serinaga

serinaga

Üye
Hava Durumu uygulaması bir tek bende mi çalışmıyor? kaldırdım tekrar kurdum, ayarlardan uygulamayı sıfırladım fayda etmedi.
Şimdi baktım çalışıyor, sıkıntı yok ...
Arkadaşlar Mağaza'da bir çalışma mı var ? Sabahtır erişilemiyor da bende ...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Mağaza Türkiye'de sıkıntılı. Vpn ile girilebiliyor :)

dakamon

dakamon

Üye

Onlar için surface tabletler laptoplar telefonlar hepsi mobil ve onlar bunlar arsında tabletler ve laptoplara odaklanıyor. Mobil dediklerinde telefon harici diğer şeyleri anlamak lazım. Bana kalırsa böyle böyle unutturmak istiyor da olabilirler telefonları.

Telefonlarda işletim sistemi olarak bulunmak istemiyorlar. Uygulamalar olarak bulunmak istiyorlar. Eminim Akıllı telefonlar için çıkardıkları uygulamalardan kazandıkları para lumialardan kazandıkları paradan kat be kat fazladır. Adamlar Windows 10 S işletim sistemini çıkardı. Kısaca bizim için mobil bu diyorlar Tablet ve notebook.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15213(Fast) yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve m542tf
serinaga

serinaga

Üye