Evet ben karşılaştım.bu yüzden insider sürümden kararlı sürüme geri döndüm.Arkadaşlar,
Kullandığınız bu yapılarda Edge' de sayfaları masaüstü surumde açma problemi,
Klavyede metin yazarken oto duzeltmede donma sorunu
Bu sorunlarla karşılaştınız mı hiç?
Bu sorunu ben kararlı yapıda yaşıyorum. Cihazı sıfırlamama rağmen değişmedi. Olmazsa tekrar sıfırlayım. Ya da 8.1' e dönüp tekrardan kurulum yapayım.Evet ben karşılaştım.bu yüzden insider sürümden kararlı sürüme geri döndüm.
Bende 8.1 e geri dönüş yapıp sonra yükselttim ama yine de bazı sorunlar vardı cihazı sıfırladım şimdi daha iyi.Bu sorunu ben kararlı yapıda yaşıyorum. Cihazı sıfırlamama rağmen değişmedi. Olmazsa tekrar sıfırlayım. Ya da 8.1' e dönüp tekrardan kurulum yapayım.
8.1E ne zaman döndün @Esendağlı. Şundan dolayı soruyorum; mağaza da yükseltme danışmanı uygulaması yokta ..?Bende 8.1 e geri dönüş yapıp sonra yükselttim ama yine de bazı sorunlar vardı cihazı sıfırladım şimdi daha iyi.
Dün akşam döndüm, 8.1 e geri dönüş yapınca mağazadan yükseltme danışmanı yüklenebiliyor.bende yok sanıyordum ama varmış.8.1E ne zaman döndün @Esendağlı. Şundan dolayı soruyorum; mağaza da yükseltme danışmanı uygulaması yokta ..?
Bana kalırsa 8.1 de kalamazsın8.1 e döndüm. Bir sure 8.1' de takılayım. En azından sorun yok.
Bana kalırsa 8.1 de kalamazsın
Yükleme henüz bitmedi mi?Yüklüyor bakalım ...
Haaa pardon ya unutmuşumYükleme henüz bitmedi mi?
Yaklaşık 50 MB tutuyor.
Veri Sınırı üzerinde henüz işlem yapılamıyor, demek ki çok zor
, akşam yükledim, lakin boyut epeyce vardı galiba, indirme 20 dk., yükleme 20 dk. sürdü, şimdilik bir sorun yok gibi. Batarya orta kullanımda sabah saat 08:30'da aldım şarjdan %80, akıcılık iyi, henüz kilitlenme donma ve resetlenme yaşamadım. Ayrıca veri sınırı üzerinde değişiklik yapabiliyorumŞimdilik daha önce rastlamadığım bir sıkıntı olmadı.Önemli uygulamalarda sıkıntı çıkarıyor mu, mesela haritalar, kişiler, kamera, vb.