erhanercan
Üye
bende rp.448 belki ondandır diyecem ama neyse cihaz aynı bı aradaBende kararlı sürüm kullanıyorum ama öyle bi sıkıntı görmedim
Bunu bende merak ediyorum burdan başlandı dendi ancak alabilen yok.şu eski telefonlara win 10 güncellemesi gelmişti insider olanlar hala yükelyemedi o güncellemeyi onun bir yöntemi yokmu ya @papakudioflu
pardon pc için14971 fast olarak yayınlanmış sanırım
Geçtiğimiz hafta fırsat bulamamıştım içerik için; öncelikle bu işlem için cihazınızın kablosuz görüntü aktarımını desteklemesi gerekmekte.Konu içerisinde geriye doğru baktım ancak paylaşıldığını göremedim; desteklemeyen cihazlar için continuum özelliğini aktif etmenin yolu aktarılmış, merak edenler aşağıdan ulaşabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vakit bulabilirsem eğer anlatımı eklemeye çalışacağım.
Windows Kits klasörü yok benim PC'de, ne indirmemiz gerekiyor onun gelmesi için?Geçtiğimiz hafta fırsat bulamamıştım içerik için; öncelikle bu işlem için cihazınızın kablosuz görüntü aktarımını desteklemesi gerekmekte.
Bahsettiğim özellik maalesef elimde deneyebileceğim tek cihaz olan Lumia 920 de bulunmadığı için bu yazıyı yapanların paylaşımına göre yazmak durumundayım. Bu işlemi uygularken tüm sorumluluk size aittir.
Aşağıdaki dosyalar farklıdır, ilk dosya çalışmazsa diğerini indirip uygulamayı deneyin.
1 -Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 -Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirmiş olduğunuz bu 2 ".cab" dosyasını yerel disk c içerisinde cabs ismiyle bir klasör oluşturun ve oluşturduğunuz klasör içerisine kopyalayın.
Daha sonra "C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\Tools\bin\i386" dosyasına gidin, shift tuşuna basılı tutarak farenin sağ tuşuna basın ve "komut penceresini burada aç" seçeneğini seçin
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Komut satırına "iutool.exe -V -p C:\cabs" yazıp enter tuşuna tıklayın.
Bu kısımdan sonra telefonunuz açılıp kapanacak ve güncelleme yapıyormuş gibi dişli kısmına geçecek. Telefonunuz normal şekilde açıldıktan sonra Interop Tools aracı ile "[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shell\Dockin g]" bölümüne
" "EnabledForTest"=dword:00000001 " bu girdiyi ekleyin, telefonu yeniden başlatın ve Continuum özelliğinin keyfini çıkarın.
Lumia 735 üzerinde Continuum.
Anlatım Windows 10 sürümüne göre hazırlanmıştır.***
Aşağıdaki adreste içerik mevcut oradan bir deneyin.Windows Kits klasörü yok benim PC'de, ne indirmemiz gerekiyor onun gelmesi için?
Şimdi de MSVCR/MSVCP DLL sorunları çıktı. Neyse ben beceremeyeceğim bunu galiba. Teşekkürler yine de.Aşağıdaki adreste içerik mevcut oradan bir deneyin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim açımdan otg daha önemli, inşallah onunda bir yolu bulunur.Acaba Continium gibi OTG için de ara bir yükleme formülü var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?