Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Konu içerisinde geriye doğru baktım ancak paylaşıldığını göremedim; desteklemeyen cihazlar için continuum özelliğini aktif etmenin yolu aktarılmış, merak edenler aşağıdan ulaşabilir.

Vakit bulabilirsem eğer anlatımı eklemeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Esendağlı

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Konu içerisinde geriye doğru baktım ancak paylaşıldığını göremedim; desteklemeyen cihazlar için continuum özelliğini aktif etmenin yolu aktarılmış, merak edenler aşağıdan ulaşabilir.

Usta büyüksün, anlatımını dört gözle bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bu haber iyi geldi işte teşekkürler umarım en kısa zamanda anlatımını da yayımlarsın,eyvallah.

furyzer0

furyzer0

Üye
Windows Phone kullananlara üzülüyorum gerçekten. Her hafta güncelleme yayınlıyorlar. Bir türlü oturtamadı sistemi. :D
Güncelleme verilmesini bile eleştiriyorsanız gerçekten bir gareziniz olmalı ms ye.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, Aybin.Kilic, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
sahanemir

sahanemir

Üye
adamlar uğraşıyor işte di ya da geç, olsun neticede boş,vermişlik yok ...

ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
En son güncelleme ile MSN News uygulamasına Chaseable Live Tile desteği gelmiş. Microsoft bu özelliği ilk olarak Build 2016'da duyurmuştu fakat ilk yeni gelen gideni ncellrmesinde ile kendi uygulamalarında da kullandı.

Chaseable Live Tile özelliği, anlık olarak canlı Karo üzerinde gösterilen içeriğe tek tıkla erişmeyi sağlıyor. Yani canlı karo üzerinde bir bildirim varken karoya tıklayınca uygulamada direk olarak ilgili içerik açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Krnl386, flutewoddy ve 4 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
Forza Horizon 3 gelirse platforma özel mi olur? Arkadaşlarımın hiçbirinde Lumia yok, online takılamayız öyle olursa. :D

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Teşekkürler

#

lumiacı

Üye
Forza Horizon 3 gelirse platforma özel mi olur? Arkadaşlarımın hiçbirinde Lumia yok, online takılamayız öyle olursa. :D
Xbox veya pc tarafında olduğu için oradakilerle oynabiliriz diye dusunuyorum zaten forzanin multiplayer kismi biraz farkli sen offline olsan bile senin adinda arabalar dolasabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
zaakaan

zaakaan

Üye
Xbox veya pc tarafında olduğu için oradakilerle oynabiliriz diye dusunuyorum zaten forzanin multiplayer kismi biraz farkli sen offline olsan bile senin adinda arabalar dolasabiliyor.
XBOX ve PC'deki oyuncularla oynayabileceksek çok iyi olur gerçekten.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan
omerk88

omerk88

Üye
bu yeni güncelleme neden hala görünmüyor ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Xbox canlı akışı test ediliyor, oyun gelmiyor yani.
Aslında canlı akış da değil. Microsoft son değişikliklerle, Xbox One Bluetooth Controller desteğini Windows 10 ve Windows 10 Mobile'a getirmişti. Bu, aslında telefonunuzdan oyunu kontrol etmenin mümkün olması anlamına geliyor.

Fakat anladığım kadarı ile oyun Windows 10 Xbox One veya pc üzerinde kurulu olmalı ve aynı ağ üzerinde bağlı olmak gerekiyor.

Tabi bir de oyunun Continuum desteklemesi olayı var ki eğer böyle bir destek sağlanırsa Windows telefonlar oldukça büyük bir Xbox One uzantısına dönüştürülebilir.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Aslında canlı akış da değil. Microsoft son değişikliklerle, Xbox One Bluetooth Controller desteğini Windows 10 ve Windows 10 Mobile'a getirmişti. Bu, aslında telefonunuzdan oyunu kontrol etmenin mümkün olması anlamına geliyor.

Fakat anladığım kadarı ile oyun Windows 10 Xbox One veya pc üzerinde kurulu olmalı ve aynı ağ üzerinde bağlı olmak gerekiyor.

Tabi bir de oyunun Continuum desteklemesi olayı var ki eğer böyle bir destek sağlanırsa Windows telefonlar oldukça büyük bir Xbox One uzantısına dönüştürülebilir.
Tabi bu özelliği bir şekilde diğer platformlara vermek gibi bir gaflete düşmezse.

sahanemir

sahanemir

Üye
14965 iniyor şimdi bakalım....

ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serinaga

serinaga

Üye

Dört gözle bekliyoruz ...

astala_61

astala_61

Üye
Windows phone 8.1de magaza sorunu yasayan varmı uygulamalar inmior ilgilenmeniz gerekior dior surekli yukseltme danısmanını indiremediğim için windows 10u indiremorum tekrardan ,cözümünü bilen varmı.

erhanercan

erhanercan

Üye
Windows phone 8.1de magaza sorunu yasayan varmı uygulamalar inmior ilgilenmeniz gerekior dior surekli yukseltme danısmanını indiremediğim için windows 10u indiremorum tekrardan ,cözümünü bilen varmı.
Hem wifi hem mobil veride de mi aynısı oluyor

erhanercan

erhanercan

Üye
Evet butun uygulamarda aynı hata alınıor bolgeyi degısıp denedim gene aynı hem wifi hem hucreselde aynı hata gerceklesıor.
Hiç bir şekilde internete giremiyor mu peki explorerdan yada instagram twitter vs alla alla

Üst Alt