Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

astala_61

astala_61

Üye
Hiç bir şekilde internete giremiyor mu peki explorerdan yada instagram twitter vs alla alla
İnternete girior sıkıntı yok internette mağazayada giriyor mağazadan uygulama indirmiyor sadece ilgilenmeniz gerekior dior tıklayınca bu hata çıkıor. (Meraklı bekleyenler bu hata kodunu yararlı bulabilir:c101b000 diye bir hatala karsılasılıor.)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İnternete girior sıkıntı yok internette mağazayada giriyor mağazadan uygulama indirmiyor sadece ilgilenmeniz gerekior dior tıklayınca bu hata çıkıor. (Meraklı bekleyenler bu hata kodunu yararlı bulabilir:c101b000 diye bir hatala karsılasılıor.)
sıfırlayın telefonu.

sahanemir

sahanemir

Üye
güncelleme den sonra oyunuma ve oyunlara girmiyor anlamadım gitti ve dosya yöneticisi de çalışmıyor tuhaf..

ZUK Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sahanemir

sahanemir

Üye
oyunları açamıyor bu şimdiki güncelleme tuhaf açılacak gibi yapıp kapanıyor...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Onuda denedim tamamen recovery toolsdan yukleyıp denedim gene aynı hatayı verior şaka gibi ya ne windows 10 yukleyebiliorum nede marketten indirme :)
Böylesi durumlarda tanımlı e-posta hatasından kaynaklanan sorun olabilir mi diye aklıma geldi.
Kişiler(People) yi açtıktan sonra sağ alttaki menüye dokunarak özelliklere girin ve gelen yerdeki tanımlı hesap üzerine basılı tutarak Senkronize (Sync) yi çalıştırın.
Bu çalışıyorsa başka bir sorun var demektir.. Çalışmıyor ise sorun tanımlı e-hesaptan kaynaklanıyor demektir..
Bu durumda Ayarlardan Account(Hesaplar'a) girerek oradan da tanımlı hesap üzerini tıklayarak sorun olup olmadığını kontrol ediniz.

erhanercan

erhanercan

Üye
oyunları açamıyor bu şimdiki güncelleme tuhaf açılacak gibi yapıp kapanıyor...

Hesabını eklerken onay kodunu girdin mi onaylı mı hesap ?

sahanemir

sahanemir

Üye
hep oynuyordum sorunum yoktu güncelleme sonrası böyle oldu başka program lar da kapanıyor sırf oyun değil. çözemedim bu durumu.

sahanemir

sahanemir

Üye
komple sıfırladım yedekler otursun bakayım gene.. bilgi için teşekkürler.. erhan bey..

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
sahanemir

sahanemir

Üye
hala bilemiyorum maalesef Android cihaz,ımdan int. paylaşımı yapıyorum yavaş gidiyor yarına ancak belli olur ama olacak, tır bu kadar çok şeyi sıfırladım olsun yani [emoji4]SHARit dosya aktarımı kullanarak yedeklerimi resimleri aldım sıfırladım bakalım..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu hafta yayınlanması beklenen 14972 sürüm numaralı yeni yapı ile üçüncü parti alarm uygulamaları için destek sağlanacakmış.

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979 ve erhanercan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bugüncellemeler 920 ye de gelir mi 1520 ye W10 daha dün yükledim son sürüm numarasınıda tekrar yazarmısınız ?

gkhntlbs

Üye
Bakalım bu akşam yeni bir güncelleme gelecek mi?

yasirtaha

yasirtaha

Üye

insanın qgozleri yaşarıyor valla:ehe

ddnet

Üye

insanın qgozleri yaşarıyor valla:ehe

Hangi modeli kullanıyorsunuz bilmiyorum ama 640xl zaten normalde de 2.ci günün ortalarını görüyor :)

(WM 10.14393.448) 640XL ile mTalk'tan gönderildi

yasirtaha

yasirtaha

Üye
640xl

Üst Alt