Esendağlı
Üye
Öncelikle hayırlı olsun ama ben lumia maceranı sonlandırdığını değil sadece bir virgül koyduğunu düşünüyorumHtc 10 alarak lumia maceramı sonlandırdım.Allah sabır versin sizede
Aynen benim 1520 son iki yapıdır baya bir iyi oldu.L1520'de kronik sorunlar neredeyse temizlendi bu son yapılarla, daha ne olsun ki ?
Beta uygulamayı yükleyip böyle bir yorum yapmak! Tam bir Windows Phone kullanıcısıEğer bir windows telin varsa facebook u kullanamazsın, teli doğru dürüst şarj yapamazsın, belli belirsiz anlarda çıkan bir bug yüzünden bir anda şarjı sıfırlarsın. Teşekkürler microsoft nokia yı bitirdin şimdi sıra kendine geldi
Test edilen yeni yapının mesajlaşma uygulamasında küçük tasarımsal değişiklikler olduğu belirtiliyor.
- Uygulama arka planının daha koyu olduğu
- Her yerden mesajlaşma özelliğinin "Geçmiş ve Eşitleme" olarak değiştirildiği
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanmıyorum çalışan bir özelliği neden kaldırsınlar ki?adı değişmiş sadeceKısacası her yerden mesajlaşma işi yattı diyebilirmiyiz ?
lumia 1520 bende bir sorun yok önceki yapılarda da yoktuadamlar 43. Yazılımı çıkarmış hala internet paylaşımı çalışmıyor yapacağınız işin sizdede internet paylaşımında sorun varmı ??
Arkaplanın koyu olması iyi olmuş amoled ekranlarda çok sırıtıyordu gri gibi.Test edilen yeni yapının mesajlaşma uygulamasında küçük tasarımsal değişiklikler olduğu belirtiliyor.
- Uygulama arka planının daha koyu olduğu
- Her yerden mesajlaşma özelliğinin "Geçmiş ve Eşitleme" olarak değiştirildiği
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefon modeliniz nedir?adamlar 43. Yazılımı çıkarmış hala internet paylaşımı çalışmıyor yapacağınız işin sizdede internet paylaşımında sorun varmı ??
Facebook beta aynı şeyi ben dahil 2-3 arkadaşta da yapıyor. Uygulama 1 kere çökerse kilit ekranı donmaya, başlangıç ekranı 1dk boyunca sürdürülüyorda takılmaya, uygulamaların hepsi atmaya başlıyor.Dün giydirdim bugün tel kendi kendine düzeldi, artık ısınma sıfır, batarya ömrü 2 günü aşmaya başladı. 2 tıkla ekran uyandırma düzeldi, Tüm bunlar aslında sadece facebook betayı silince oldu. İphone dan portlanan facebook beta cihazı bitiriyor. Şarj hak getire 4 saatte pili bitiriyor. Şu anda tek problemim telin ilk açılışı çok yavaşladı mavi windows penceresinde açılmak için 5 dakika bekletiyor ve şarj süresi aşırı uzun 10 saatte zor şarj oluyor ve ne takarsan tak uyumsuz şarj cihazı diyip duruyor. Bu ikiside düzelirse olay tamamdır. Lumia 1520
Şimdiden soralım. İnsider fast olanlar illa 8.1 den mi dönüş yapar yoksa insideri off edip resmi olan güncellemeyi alabilir mi?Final için 2 Ağustos haberleri gelmeye başladı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?