Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zil Sesi Yaratıcı güncellenerek Windows 10 arayüzüne geçti.
Groove Müzik(3.6.2090.0 > 3.6.2094.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: dark_13

seydi53

Üye
telefon konuşmalarını kayıt seçeneği gelmiş. Çağrı ayarları kısmında varsayılan programı ses kaydedici seçtiğimde aramalarda kayıt tuşu aktif hale geldi. Tek kusuru kayıt tuşuna bastığın anda kayıt başlıyor. Telefon çalma sesini bile kaydediyor. Halbuki sadece arama kaydı yapsa daha iyi olurdu.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefon konuşmalarını kayıt seçeneği gelmiş. Çağrı ayarları kısmında varsayılan programı ses kaydedici seçtiğimde aramalarda kayıt tuşu aktif hale geldi. Tek kusuru kayıt tuşuna bastığın anda kayıt başlıyor. Telefon çalma sesini bile kaydediyor. Halbuki sadece arama kaydı yapsa daha iyi olurdu.
Telefon modeli ve yapı nedir?

seydi53

Üye
Telefon modeli ve yapı nedir?
10586.318 yapı
lumia 950
arama menüsünde ayarları seçtikten sonra telefon için diğer ayarları değiştirin menusune girip. Varsayılan kayıt uygulaması seçiliyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.318 yapı
lumia 950
arama menüsünde ayarları seçtikten sonra telefon için diğer ayarları değiştirin menusune girip. Varsayılan kayıt uygulaması seçiliyor
950'de ilk günden beri var. Siz yeni fark etmişsiniz.
Windows 10 ile satışa çıkan modellerde var. Diğerlerinde henüz yok.

remzi33

remzi33

Üye
Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik adımlarında Windows Insider ayarlarını kontrol ettin mi?
kontrol ettim Ayarlarda sıkıntı yok ama güncelleme bulmuyor.

950'de ilk günden beri var. Siz yeni fark etmişsiniz.
Windows 10 ile satışa çıkan modellerde var. Diğerlerinde henüz yok.
bende de L950XL var. Son güncellemeden sonra o bölümde"Uyumlu uygulamayok" yazıyor. Seçim de yapamıyorum aktif değil çunku. Ama ses kaydedici sorunsuz çalışıyor

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bu son gelen toplu güncelleştirmede L925 kullanan arkadaşlar, internet paylaşımı ekran kararınca devam ediyor mu ? Az önce bir arkadaşın L925'te denedik ama maalesef yine ekran kararınca internet paylaşımı kapattı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype UWP:

• Beğen
Tepkiler: mp2934, symbianbelle, dark_13 ve 2 diğerleri
YkPkY

YkPkY

Üye
artık widows mobile yatırımı öü yatırım.taa windows 6 mobile gibi.eski kullanıcıları yarı yolda bırakması birde ayrı zerdeniş.
android düşmanıyım,eşim için farketmez olduğu için lg g5 aldım kendisine.biraz kurcaladım.harbi canlı cenaze kullanıyormuşum.
bu kafayla giderse harbi yaptığı yatırımlar yine boşa gidecek.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve DenizhaNq
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Word Excel PowerPoint güncellendi.
Gene Groove Müzik güncelleme almış. Du bakalım adam edecekler bu gidişle :):)

mp2934

mp2934

Üye
Yardım eder misiniz telefonu resetledikten sonra twitter ı yükleyemedim 2 haftadır 0x80004005 hatası veriyor

dücane

dücane

Üye
Yardım eder misiniz telefonu resetledikten sonra twitter ı yükleyemedim 2 haftadır 0x80004005 hatası veriyor

Bende bir uygulamada ayni hatayi aliyordum. Hafiza kartini cikar, uygulamayi telefon hafizasina yükle, bu sekilde yükleye bilirsin. Bende böyle oldu

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve n000k
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Konuşma paketi indirirken bu hatayı alıyorum. Çözümü var mı acaba?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bu hafta yeni bir redstone gelse bari dolu dolu

• Beğen
Tepkiler: n000k
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici