Telefon modeli ve yapı nedir?telefon konuşmalarını kayıt seçeneği gelmiş. Çağrı ayarları kısmında varsayılan programı ses kaydedici seçtiğimde aramalarda kayıt tuşu aktif hale geldi. Tek kusuru kayıt tuşuna bastığın anda kayıt başlıyor. Telefon çalma sesini bile kaydediyor. Halbuki sadece arama kaydı yapsa daha iyi olurdu.
10586.318 yapıTelefon modeli ve yapı nedir?
950'de ilk günden beri var. Siz yeni fark etmişsiniz.10586.318 yapı
lumia 950
arama menüsünde ayarları seçtikten sonra telefon için diğer ayarları değiştirin menusune girip. Varsayılan kayıt uygulaması seçiliyor
Zil Sesi Yaratıcı güncellendi. Hata alıyorum, indirebilen var mı?
kontrol ettim Ayarlarda sıkıntı yok ama güncelleme bulmuyor.Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik adımlarında Windows Insider ayarlarını kontrol ettin mi?
bende de L950XL var. Son güncellemeden sonra o bölümde"Uyumlu uygulamayok" yazıyor. Seçim de yapamıyorum aktif değil çunku. Ama ses kaydedici sorunsuz çalışıyor950'de ilk günden beri var. Siz yeni fark etmişsiniz.
Windows 10 ile satışa çıkan modellerde var. Diğerlerinde henüz yok.
Yardım eder misiniz telefonu resetledikten sonra twitter ı yükleyemedim 2 haftadır 0x80004005 hatası veriyor
Yeni uygulamaları telefon hafızasına kurmayı seçin.Yardım eder misiniz telefonu resetledikten sonra twitter ı yükleyemedim 2 haftadır 0x80004005 hatası veriyor
telefon hafızası seçili halde zatenYeni uygulamaları telefon hafızasına kurmayı seçin.
İki hafta ara verince insan özlüyor değil miBu hafta yeni bir redstone gelse bari dolu dolu

Aynen abi çarkları özledim yaİki hafta ara verince insan özlüyor değil mi![]()