Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar konuya hakim değilim bendeki yapı 10.0.14332.1001 bu yapı redstone mi? Oluyor bunun üstüne başka yapı verilecek mi verilmeyecekse sorunlu bir yapı işlem merkezîndeki hızlı işlemlerden sadece bir tanesi seçiliyor pil çok hızlı boşalıyor
Evet Redstone ve bgn yrn yeni sürüm bekliyoruz.

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

n000k

n000k

Üye
peki sizde de işlem merkezi aynımı
Bende normal herşey sadece brz yavaşlık var sistemde. Yani geç algılıyor sanki.pil performansı aynı.ben L535 te Windows ınsider kullanıyorum.640XL da ise update advisor kullanıyorum

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Acaba neden ota olarak sunmadılar.
Yükseltme danışmanı 8.1 den Windows 10 Mobile ilk dönüşüm için kullanılıyor,
Sonraki güncelleştirmelerde kullanılmıyor.
Ayarlardan UPDATE(GÜNCELLEME) menüsüne girerek yeni güncellemeleri kontrol edebiliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı ve n000k
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evrensel Facebook uygulaması yani Facebook'un iOS'tan portladığı, geçen ekran görüntülerini paylaştığım ve şu anda PC'de kullanılabilir olan uygulama yaz aylarında mobil için de geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
pissed26

pissed26

Üye
Evrensel Facebook uygulaması yani Facebook'un iOS'tan portladığı, geçen ekran görüntülerini paylaştığım ve şu anda PC'de kullanılabilir olan uygulama yaz aylarında mobil için de geliyor.
bayağı gec gelecekmiş bu kadar zor mu portlamak

skynet

Üye
318 de pil geç şarj oluyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zil Sesi Yaratıcı güncellendi. Hata alıyorum, indirebilen var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hafta yeni yapı yok diyebiliriz.

Bay H

Bay H

Üye
Bu hafta yeni yapı yok diyebiliriz.
Nawzil bu hafta mobil yapı gelecek demişti, bakalım belki bir çılgınlık yapıp hafta sonu falan verirler :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
en son iki hafta önce Gabriel Aul bir sorundan dolayı mobil ve masaüstü için yeni yapının gecikeceğini söylemişti. Pc için 14342 yayınlandı ama mobil yayınlanmadı. Redstone başladığından beri ilk defa iki hafta yapı yayınlanmadan geçti.

furyzer0

furyzer0

Üye
O değilse slow yapı uzun zamandır görmüyoruz gözümüz yollarda kaldı

Sent from mTalk using lumia950

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Yemek sepetinin uygulaması Haziran ayında mağazada olacak.

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar pc de insider 14291'de kaldım ben. Yeni güncellemeler gelmiyor. Sorunun çözümünü bilen varsa özelden yazabilir mi? Konu aktif olduğu için buraya yazdım

skynet

Üye
OneNote güncellendi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar pc de insider 14291'de kaldım ben. Yeni güncellemeler gelmiyor. Sorunun çözümünü bilen varsa özelden yazabilir mi? Konu aktif olduğu için buraya yazdım
Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik adımlarında Windows Insider ayarlarını kontrol ettin mi?

Üst Alt