Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
Gördüm fakat ihtimal olduğu için paylaşma gereği duymadım, yorum katmış kendi :) Sonuçta donanım gerektiren bir özellik değil.
Ben daha çok Facebook'un WhatsApp'ı port etmesini bekliyorum :)
ona kalırda ekran parlaklığı çubuğu da donanım isteyen bir özellikl değil. yada donanım var da geldi mi otg mhl? microsoft bildiğini okur onu atar bunu tutar.kimse de bir beklentiye girmesin bence...

mp2934

mp2934

Üye
Güncellenmeler indirilirken ayarlardaki güncelleme kısmından bir kere attığında daha giremiyorum yeniden başlatmam gerekiyor bu yüzden indirmek biraz zor oluyor bende

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ona kalırda ekran parlaklığı çubuğu da donanım isteyen bir özellikl değil. yada donanım var da geldi mi otg mhl? microsoft bildiğini okur onu atar bunu tutar.kimse de bir beklentiye girmesin bence...
Fark ettiyseniz diğer eklenenlerdeki ekran henüz güncellenmedi. Kararlı sürümle gelebilir.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Valla arkadaşlar telefonum serviste olduğu için arkadaşımdan general mobile android one aldım kullanıyorum.
Microsoftun şuan mobil pazarda rakip bile sayılmaz. Microsoftun durumu bi ara bada nasılsa öyle. Ona da şöyle olcak böyle olcak dediler bitti gitti.
Öyle ki chrome pc deneyimi veriyor olmasına rağmen sürekli güncelleme alıyor. Bizim edge yerlerde sürünüyor ama güncellemeyi yapıdan yapıya alıyor. Onda da pek değişen bişey yok.
Diğer uygulamalar keza öyle whatsapp, messenger, facebook en büyük ortağı olmasına rağmen bi ilerleme yok. Çok fazla geriden geliyor. İnstagram desen on numara.
lumialar kamera yönünden + ya sahipti ki bi artısı kalmadı artık. Hadi diyorduk ki düşük donanımda çok güzel çalışıyor falan. bu dediğim cihaz 750 tl ve android son sürüme sahip sıfır takılma var cihazda.
Kısaca bilmemiz gereken yazılım devi microsoft değil apple ve google. Ona göre ümit bağlayıp beklenti içine girelim. Onlarda bunun farkına varmış ki android ve ios için uygulamalar çıkartıp sürekli güncelliyorlar. Sonumuz bada ve ya diğer microsoft mobil sistemleri gibi olmasın.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, wpfurkan, .BlueTR ve 2 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Buyrun arkadaşlar: Instagram (Beta)
Bilinen sorunlar:
- Facebook login
- "Share to" functionality
- Crashes/stability in creation workflow
mağazada bulunamadı diyor bu uygulama linke tıklayınca

onursarii

Üye
Bilgisayar için Messenger beta olarak yayınlandı.

indirilmiyor henüz :)
şu uygulama güncellemelerini nasıl yakalıyorsunuz ya? ben ne zaman baksam güncelleme yok görünüyor kendisi otomatik güncelliyor galiba.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar konuyla alakasız ama bi sorum var. Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum.
Inovaxis INV-100S Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Her şey iyi güzel de bi tek şunu çözemedim. Kulaklık bağlıyken bildirim sesleri sadece kulaklıkta çalıyor. Telefonda çalmıyor. Ama arama geldiğinde hem kulaklıkta uyarı sesi geliyor. Hem de normal zil sesi çalıyor. Bunun bir ayarı var mı? Varsa nerde?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bilgisayar için Messenger beta olarak yayınlandı.

Arama özelliği hala yok. Şuanki hali de yeterli en iyisi mobille hiç uğraşmasınlar zaten uygulamaların üstün kalitesinden dolayı hep tarayıcıdan giriyorum benim için değişen bişey yok.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Son yapı arkasından gelen Kamera güncellemesi, L920'de kameranın açılış hızını arttırmış. Ekran kilitli ve tamamen kapalıyken Kamera tuşuna basılı bekleyerek kameranın açılması ve resim çekmesi toplam 5 sn sürüyor. Önceden 7 sn yi aşıyordu.

skynet

Üye
Bu güncellemeler bana neden gelmiyor

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Günde 10 kere şunu görmekten bıktım. İnternet olduğu halde yapıyor önümdeki pcde wifi sorunsuz telefonda internet yok diyor sinir oldum.

versino2

versino2

Üye
Vodafone İtalya dan hâlâ ses yok mu nerdeyse 11 i oldu ayın
FENERİN MAÇI VAR !!

Üst Alt