Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Autocad inmiyor bi türlü. Bölge kısıtlaması mı var acep?!
Edit : Daha yeni inmeye başladı

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var

Kaynak:

Bu ne demek böyle biz yetimmiyiz bize boyle muamele ulan vereceksen ver şu güncellemeyi bu ne boyle sorunları GİDERİLMEYECEK diyo ulan desteği kessen daha az koyar.

Son düzenleme:
ardacumhur

ardacumhur

Üye
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
G5 yerine S7 edge almanı tavsiye ederim :)

Snapdragon 820 + 4GB RAM var ikisinde de. Bana göre S7'nin tek artısı bataryası.Kamera konusunda ikisi de farklı teknolojiler sunuyorlar.İki aydır G4 kullanıyorum.Kardeşime verip G5 almayı düşünüyorum bende.Ama yaza doğru SurfacePhone konusunda gelecek olan bilgilere ve W10M Redstone gidişatına göre tekrar bu platforma dönmeyi düşünüyorum.Şu anda 1 Terabaytlık harici harddiskimi telefona takıp kullanabiliyorum.Yanında USB hub ile klavye+mouse+flash bellekle beraber hemde.Eğer MS gerçekten Continuum teknolojisinin arkasında duracaksa harici depolama sistemini açmak zorunda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evrensel Facebook Messenger uygulaması Windows 10 üzerinde göründü.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve ErturkSahin
versino2

versino2

Üye
İtalya dan hâlâ ses seda yok hep mi sahtekar olurlar be kardeşim

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Evrensel Facebook Messenger uygulaması Windows 10 üzerinde göründü.

Windows Blog İtalia bu aralar bir hayli aktif :) Kaynakları sağlam herhalde :)

System X

System X

Üye
bakalım bu sefer neyin laciverti olmuş.
Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var

Kaynak:

böyle olacağını biliyordum şaşırmadım.microsoftun ilk değil ki bu yapamadığını at git mantığı her alanda kendini gösteriyor.windows phone 8 deki kazığı geleneksel olarak windows 10 da da atacaktı elbet. bunları en iyi yaptığı şey lansmanda bol bol sallamak oluyor.hani tüm telefonlar windows 10 olacaktı?hani güncelleme 2016 öncesi gelecekti?

Anlaşılan o ki microsoftun başarısızlık serüveni hiç bitmeyecek...google bir hamle yapsa mesela android uygulamalarını da çalıştırabilien bir masaüstü işletim sistemi yapsa ben inanıyorum ki microsoftun pc tarafı iyi bir sarsılır...chrome os var tabi ama windowsun karşısına konulacak bir sistem değil.iyice sıkıldım bu microsofttan... microsoft son kullanıcıyı iyice boşladı...adamların kullanıcıya karşı herhangi bir sadakati yok. yıl olmuş 2016 otg yok daha... 2010 dan veri takip ettiğim 2013 yılında geçtiğim sistemi hala kullanıyorum. microsoft baltayı taşa vura vura balta diye bişey kalmadı resmen...

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Arkadaşlar bu kilit ekranına nereden şifre koyacağım bulamdım kilit ekranı içinde oturum açma seçenekleri var burada hotmail hesabımın şifresini istiyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bu kilit ekranına nereden şifre koyacağım bulamdım kilit ekranı içinde oturum açma seçenekleri var burada hotmail hesabımın şifresini istiyor
Ayarlar/hesaplar/uygulama odası/telefonumu parola ile koru
veya oturum açma seçenekleride aynı yere gidiyormuş önce hesap şifreni sonra parolayı giriyorsun

• Beğen
Tepkiler: erdal8142
eRdaL.

eRdaL.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben bişey fark ettim (yine W10 yükledim lanet olsun) portlama ve beta olan Instagram sistemin kendi uygulamalarından daha iyi multi-task yapabiliyor. Groove arkada 5dk açık dursun tekrar açmaya kalkınca 5sn sürdürülüyorda bekletiyor ama Instagram arkada 15dk açık kalmış o sırada yanda Edge ve Grooveda açıktı ve dokunduğum gibi açıldı. Birisi Cortana, Groove, Office uygulamarını falanda iOS'tan portlasın belki daha düzgün çalışırlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, ceza87, Mr.Sun ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza(2016.27.2.0 > 2016.29.13.0) güncellendi.

skynet

Üye
Edge de klavye sorunu yaşayan var mı ? Yazı yazacağım klavye çıkmıyor lanet olsun böyle tarayıcıya :off:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, System X ve Dexter Morgan
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: System X ve skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bişey fark ettim (yine W10 yükledim lanet olsun) portlama ve beta olan Instagram sistemin kendi uygulamalarından daha iyi multi-task yapabiliyor. Groove arkada 5dk açık dursun tekrar açmaya kalkınca 5sn sürdürülüyorda bekletiyor ama Instagram arkada 15dk açık kalmış o sırada yanda Edge ve Grooveda açıktı ve dokunduğum gibi açıldı. Birisi Cortana, Groove, Office uygulamarını falanda iOS'tan portlasın belki daha düzgün çalışırlar :ehe
RAM ile alakalı bu, çünkü arkada ne kadar süre açık olursa olsun hiç sürdürülüyor yazısını görmedim.

Üst Alt