Bu ne demek böyle biz yetimmiyiz bize boyle muamele ulan vereceksen ver şu güncellemeyi bu ne boyle sorunları GİDERİLMEYECEK diyo ulan desteği kessen daha az koyar.Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok sevdiğim bir özellikti gerçekten.Pil tasarrufunu açtığımda tuşların ışığı artık kapanmıyor
Çok sevdiğim bir özellikti gerçekten.
Gece nette takılırken veya oyun oynarken göz kurtarıyor.
Ard arda 5-6 kere güç tasarrufunu aç kapa olması lazım. Olmazsa format.Pil tasarrufunu açtığımda tuşların ışığı artık kapanmıyor
G5 yerine S7 edge almanı tavsiye ederim![]()
Evrensel Facebook Messenger uygulaması Windows 10 üzerinde göründü.
Kaynakları sağlam herhalde 
böyle olacağını biliyordum şaşırmadım.microsoftun ilk değil ki bu yapamadığını at git mantığı her alanda kendini gösteriyor.windows phone 8 deki kazığı geleneksel olarak windows 10 da da atacaktı elbet. bunları en iyi yaptığı şey lansmanda bol bol sallamak oluyor.hani tüm telefonlar windows 10 olacaktı?hani güncelleme 2016 öncesi gelecekti?Dr.Windows Admin´in edindigi bilgilere göre, ilk nesil lumia cihazlarin birkaci resmi güncellemeyi alamayacak. Alacak olan ilk nesil lumialarin da tüm hatalari giderilmeyecek. Onlara fazla önem verilmeyecek. Ikinci nesil ve X50 serili cihazlar önplan da tutulacak. Yani ilk nesil cihazlar daima performans, stabilite ve sarj problemleri yasayaca bilecek. Simdi olmasa da ileride büyük ihtimal resmi güncellemeyi alamayan telefonlar da Insider´dan cikartilacaklar. Ama dedigim gibi simdi degil, ileride. Daha zamani var
Kaynak:
Yok hocam işe yaramadı sıfırlama da yaptım düzelmediArd arda 5-6 kere güç tasarrufunu aç kapa olması lazım. Olmazsa format.
Ayarlar/hesaplar/uygulama odası/telefonumu parola ile koruArkadaşlar bu kilit ekranına nereden şifre koyacağım bulamdım kilit ekranı içinde oturum açma seçenekleri var burada hotmail hesabımın şifresini istiyor
Ayarlar/hesaplar/uygulama odası/telefonumu parola ile koru
veya oturum açma seçenekleride aynı yere gidiyormuş önce hesap şifreni sonra parolayı giriyorsun

Evet oluyor. Bu yazıyı yazmadan öncede olduEdge de klavye sorunu yaşayan var mı ? Yazı yazacağım klavye çıkmıyor lanet olsun böyle tarayıcıya![]()
Edge şuan kullanılmayacak halde maalesefEdge de klavye sorunu yaşayan var mı ? Yazı yazacağım klavye çıkmıyor lanet olsun böyle tarayıcıya![]()
RAM ile alakalı bu, çünkü arkada ne kadar süre açık olursa olsun hiç sürdürülüyor yazısını görmedim.Ben bişey fark ettim (yine W10 yükledim lanet olsun) portlama ve beta olan Instagram sistemin kendi uygulamalarından daha iyi multi-task yapabiliyor. Groove arkada 5dk açık dursun tekrar açmaya kalkınca 5sn sürdürülüyorda bekletiyor ama Instagram arkada 15dk açık kalmış o sırada yanda Edge ve Grooveda açıktı ve dokunduğum gibi açıldı. Birisi Cortana, Groove, Office uygulamarını falanda iOS'tan portlasın belki daha düzgün çalışırlar![]()