Arkadaşlar konuyla alakasız ama bi sorum var. Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum.
Inovaxis INV-100S Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Her şey iyi güzel de bi tek şunu çözemedim. Kulaklık bağlıyken bildirim sesleri sadece kulaklıkta çalıyor. Telefonda çalmıyor. Ama arama geldiğinde hem kulaklıkta uyarı sesi geliyor. Hem de normal zil sesi çalıyor. Bunun bir ayarı var mı? Varsa nerde?
bu hataların hepsinden haberleri varmıy mış iyi ya en azından bundan emin olduk artık, geri bildirimleri değerlendiriyorlar yani bunların hepsinin niye bu kadar zaman sonra giderildiği konusu ise bambaşka bir konu en azından bu sorunlar düzeldiyse çok iyi benim açımdamUygulamadan uygulama menüsüne çıktığınızda arka planın çok koyu veya açık olması sorunu giderildi
Ses kontrolünde şarkı isminin birkaç kez görünmesi sorunu giderildi
Yazarken veya resetlerken takılı kalma sorunu giderildi
Canlı kutucuk yenileme mantığında iyileştirmeler yapıldı.
Özellikle hava durumu uygulamalarının kutucuklarında beklenmedik silinme sorunu giderildi
Lumia 950 gibi cihazlarda başlangıç ekranı arka planı takılma sorunu giderildi
Klavyenin uygulama listesi üzerinde takılı kalma sorunu giderildi
%350 DPI’da bazı uygulama ikonlarının kutucuk üzerinde çok küçük görünme sorunu giderildi
Daha fazla bildirim butonundaki sorun giderildi
Bazı dillerde @ butonunun içeriği yapıştırma sorunu giderildi
Eğer ayarladığınız özel bildirim sesi silindiyse daha önce sessiz kalıyordu, ancak bu sefer dosya silindiyse varsayılan zil sesine çevriliyor
Ya şu Sim2 takılı değilse neden simgesini görünür yapmışlar ki? Nasıl bir zihniyet var bu adamlarda. Kullanmıyorsa göstermesin kardeşim, insan da göz olur nizam olur.Yapı 14283 ile gelenler
En sonunda Outlook Posta için etkileşimli bildirimler.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve Telefon uygulamasında telesekreter

OneNote
Windows Kamera
Outlook posta ve takvim
Microsoft Telefon
Güncellendi
Kamera da değişiklik yok yine en boy oranı sorunu devam ediyor ve telefon güncellemesinden sonra üst menü ingilizce oldu
Veda edeceklerini bildirmek için güncelleme vermişler.MixRadio bitirilmeyecek miydi ya, az önce güncelleme geldi.
Ayarlar menüsündeki şu takılmalarda bir düzelse.İyi yine sana bir şey gelmemiş.
O bir mağaza hatasıydı ve düzeltildi. Şu anda sistem uygulamalarında güncelleme gelen yok.