Sanada E-mail geldimi hacı anket için..?Bu arada Windows 10 Mobile için bir sonraki Windows Insider sürümünün RS1_Release yerine 10586.36 olabileceği belirtiliyor.
Eğer Redstone ön izlemesi final güncellemesinden önce yayınlanırsa bu demektir ki Windows Insider ekibi işini tamamlayıp güncellemeyi Firmware ekibine teslim etmiş.Bi official ı verselerdi de ondan sonra redstone u deneselerdi mobilde. Redstone önce gelirse win 10 dan yuh dicem
Geldi, zaten 20 dilde onlarca ülkedeki Windows Insider kullanıcılarına gönderilmiş bir maildir muhtemelen.Sanada E-mail geldimi hacı anket için..?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.
Sanırım cihaz verecekler ülkelerdeki tester lereGeldi, zaten 20 dilde onlarca ülkedeki Windows Insider kullanıcılarına gönderilmiş bir maildir muhtemelen.
Kulaklık olmadan da aktif oluyor muBenim ekolayzırda boyle lumia 820.bi appx dosyası yüklemiştim boyle oldu bende de
mTalk'tan gönderildi
evet oluyor.Kulaklık olmadan da aktif oluyor mu
Kulaklık olmadan da aktif oluyor mu
Ses sorununu söylemiştim. Birkaç yapıdır bu sorun var.Zil sesleri sapıttı @Sensation Kafasına göre titreşime falan geçiyor.Gelen mesajları aramaları göremiyorum bazen kaşırıyorum.sorun olmaya başladı
Bu arada forumdaki "Şu anda konuyu okuyanlar" bölümü iyi olmuş![]()
Bende ilk defa bugün oldu.yakın zamanda reset yada aç-kapat yapmadım.ilk müzik dinlerken tuş kilidini açtım ve ses bi anda en sona çıktı.şimdi de titreşime geçti.ses tuşları ile açıp kapattığım için mi oluyor.ekrandan kaydırarak açıp kapatırsam sıkıntı çözülüyormu şimdilikSes sorununu söylemiştim. Birkaç yapıdır bu sorun var.
Kulaklık yoksa "Hoparlör için.." yazıyor. Kulaklığı takınca "Kulaklık için.." yazıyor ve profiller farklı. Yani ekolayzer hoparlör için de kullanılabiliyorKulaklık olmadan da aktif oluyor mu
Uygulama mobil için de indirmeye açıldı.Bu arada Accuweather da Windows 10 Mobile destekli olarak güncellendi. Deneyin derim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alışkınız abiOlur kapılmayın.![]()
Hatta şimdiden söyleyeyim: Eğer Redstone için Windows Insider sürümü yayınlanırsa yüklemek için acele etmeyin. Hele tek bir cihazı olanlar kesinlikle yüklemek için ilk yorumları beklesin. Çünkü yeni bir yapı ve Windows 10 Mobile Insider Preview son sürümlerine benzemeyecektir. Sonra vay görmedim duymadım durumları olmasın.

Kaydırarak kullanınca yine belli bir süre idare ediyor. Tuşlarla değiştirince sıkıntı daha çok oluyor.Bende ilk defa bugün oldu.yakın zamanda reset yada aç-kapat yapmadım.ilk müzik dinlerken tuş kilidini açtım ve ses bi anda en sona çıktı.şimdi de titreşime geçti.ses tuşları ile açıp kapattığım için mi oluyor.ekrandan kaydırarak açıp kapatırsam sıkıntı çözülüyormu şimdilik
Kulaklık yoksa "Hoparlör için.." yazıyor. Kulaklığı takınca "Kulaklık için.." yazıyor ve profiller farklı. Yani ekolayzer hoparlör için de kullanılabiliyor
Kaydırarak kullanınca yine belli bir süre idare ediyor. Tuşlarla değiştirince sıkıntı daha çok oluyor.
Evet maalesef bir de o var.Eskiden kullandığımız kulaklık profilini yine ayırsalar iyi olurdu.Onu da düzeltseler en azından