Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Ankete katılalım :) Son gün 22 aralık ve belki bir Surface Book kazanırsınız.
baya da uzunmuş neyse anketi tamamladık bakalım ne olacak
Orada tam olarak Surface Block yazıyorr.MS-Tr neyin kafasını yaşıyor acaba yine :kop:
sen hangi sayfadaki yazıya baktın son sayfada öyle değil surface book yazıyor ama öncekinden emin değilim

braayn

braayn

Üye
Adamlar anket şirketimi yazılım şirketimi çözemedim...Herkes kendi işini yapsın pls.

serinaga

serinaga

Üye

Ankete katılalım :) Son gün 22 aralık ve belki bir Surface Book kazanırsınız.

Üstadım burada tel no felan istiyor, bilgi çalmaya çalışan sahtekar bir yer değil di mi ? :bilmm

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook Beta 10.1.101.0 sürümüne güncellendi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mağazada Windows 10 Mobile Evrensel Uygulama Platformu (UWP) uygulamalarını hızla artmaya devam ediyor. Son zamanlarda yayınlanan güzel uygulamalardan biri de Garmin Connect Mobile UWP uygulaması oldu.

Windows 10 Mobile Evrensel Uygulamaların hızla artması platform için önemli.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Mağazada Windows 10 Mobile Evrensel Uygulama Platformu (UWP) uygulamalarını hızla artmaya devam ediyor. Son zamanlarda yayınlanan güzel uygulamalardan biri de Garmin Connect Mobile UWP uygulaması oldu.

Windows 10 Mobile Evrensel Uygulamaların hızla artması platform için önemli.

Uygulama şu anda kullanılamıyor diyor ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Anketi doldurdum.Şahsen hediyede gözüm yok tek isteğim bir etkinliğe katılabilmek.Bakalım çıkmayacak ama hep biz mi onları iyi tanıcaz birazda onlar bizimle ilgili bilgileri olsun diyerektende doldurdum :)

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar Türkcell Online İşlemler uygulamasını kullanan var mı? Şu an kullanılamıyor yazıyor bende

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben göremedim neredeler ?

Edit: Aaaa evet şimdi gördüm, hatta eski gönderdiklerim de hareketlenmiş :)

Bende halen hareket yok

mTalk'tan 920 gönderdi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Selam arkadaşlar şuanda online kimse var mı burada şu anketle ilgili bi posta geldi de nedir acaba yabancı dilim yokta sizlere de geldi mi acaba

mTalk'tan gönderildi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Orada tam olarak Surface Block yazıyorr.MS-Tr neyin kafasını yaşıyor acaba yine :kop:

baya da uzunmuş neyse anketi tamamladık bakalım ne olacak

sen hangi sayfadaki yazıya baktın son sayfada öyle değil surface book yazıyor ama öncekinden emin değilim

Mesajlaşma ve Skype tekrar güncellenip gelen mesajın yeri Skype ve Sim yazısını kaldırmışlar. iyi de olmuş :gul:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Accuweather da Windows 10 Mobile destekli olarak güncellendi. Deneyin derim.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar Türkcell Online İşlemler uygulamasını kullanan var mı? Şu an kullanılamıyor yazıyor bende
normalde kuruluydu bende ben mi sildim bilmiyorum ama geçen baktım yok kurayım dedim mağazadan arattım yok çıkmıyor ne yazdıysam bende gnctrl yi kullanıyorum onda da her türlü bilgi gözüküyor sonuçta

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arada Accuweather da Windows 10 Mobile destekli olarak güncellendi. Deneyin derim.

Çalıştığı cihazlar Bilgisayar yazıyor ve ben telefona indiremedim.

ersncak42

Üye
yeni yapı gelse de yüklesek artık sıkıldım 8.1den

Üst Alt