papakudioflu
Emekli Yönetici
Evet şu anda telefonlar için güncelleme aktif değil. Yakında güncellenir.Çalıştığı cihazlar Bilgisayar yazıyor ve ben telefona indiremedim.
Evet şu anda telefonlar için güncelleme aktif değil. Yakında güncellenir.Çalıştığı cihazlar Bilgisayar yazıyor ve ben telefona indiremedim.
Evet şu anda telefonlar için güncelleme aktif değil. Yakında güncellenir.
eski sürümüydü oAma ben dun akşam indirdim kullanıyorum.mağazaya accuweather yazdım çıktı acaba ben eski sürüm mu indirdim
mTalk'tan gönderildi
Tekrar denedim şuan indirilebilir durumda,ah ms ah.Evet şu anda telefonlar için güncelleme aktif değil. Yakında güncellenir.

Sitede verilen bazı bağlantılar ölü.en alttakiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ankete katılalımSon gün 22 aralık ve belki bir Surface Book kazanırsınız.
baya da uzunmuş neyse anketi tamamladık bakalım ne olacak
sen hangi sayfadaki yazıya baktın son sayfada öyle değil surface book yazıyor ama öncekinden emin değilim
Mesajlaşma ve Skype tekrar güncellenip gelen mesajın yeri Skype ve Sim yazısını kaldırmışlar. iyi de olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ms aceleye gerek yok diyorNe zaman official sürüm verilecek ya. Yıl sonu geldi valla.
))abi ağzından bal damlıyor da çokda beklentiye kapılmayalım benceWindows 10 Redstone için pc sürümünün ilk yapısı bu gece 11082 yapı numarası ile yayınlanabilir. Eğer pc için bugün yayınlanırsa telefonlar için de yılbaşından önce ilk Redstone güncellemesi yayınlanır.
Olur kapılmayın.abi ağzından bal damlıyor da çokda beklentiye kapılmayalım bence
PC için Yapı 11082 Fast ring olarak yayınlandı.
Elde var biiirWindows 10 Redstone için pc sürümünün ilk yapısı bu gece 11082 yapı numarası ile yayınlanabilir. Eğer pc için bugün yayınlanırsa telefonlar için de yılbaşından önce ilk Redstone güncellemesi yayınlanır.