Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Evet şu anda telefonlar için güncelleme aktif değil. Yakında güncellenir.

Ama ben dun akşam indirdim kullanıyorum.mağazaya accuweather yazdım çıktı acaba ben eski sürüm mu indirdim

mTalk'tan gönderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Accuweather Bende de çıktı, şu an indiriyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet şu anda telefonlar için güncelleme aktif değil. Yakında güncellenir.
Tekrar denedim şuan indirilebilir durumda,ah ms ah.
Edit.sanırım bende eski surumu indirdim,verdiğin linkte hala bilgisayar için yazıyor :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Ankete katılalım :) Son gün 22 aralık ve belki bir Surface Book kazanırsınız.
Sitede verilen bazı bağlantılar ölü.en alttaki
baya da uzunmuş neyse anketi tamamladık bakalım ne olacak

sen hangi sayfadaki yazıya baktın son sayfada öyle değil surface book yazıyor ama öncekinden emin değilim

Mesajlaşma ve Skype tekrar güncellenip gelen mesajın yeri Skype ve Sim yazısını kaldırmışlar. iyi de olmuş :gul:

İlk girdiğiiniz sayfada yazıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
950 serisi için 10586.29 tekrardan indirilebilir hale geldi.

dakamon

dakamon

Üye
Ne zaman official sürüm verilecek ya. Yıl sonu geldi valla.

braayn

braayn

Üye

BaySerkan

BaySerkan

Üye
dayanamadım tekrar 8.1 den wp10 a geçiyorum kesin bugün veya yarın Final güncellemesi yayınlanır tekrar bana iş çıksın diye..:op:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Redstone için pc sürümünün ilk yapısı bu gece 11082 yapı numarası ile yayınlanabilir. Eğer pc için bugün yayınlanırsa telefonlar için de yılbaşından önce ilk Redstone güncellemesi yayınlanır.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Windows 10 Redstone için pc sürümünün ilk yapısı bu gece 11082 yapı numarası ile yayınlanabilir. Eğer pc için bugün yayınlanırsa telefonlar için de yılbaşından önce ilk Redstone güncellemesi yayınlanır.
abi ağzından bal damlıyor da çokda beklentiye kapılmayalım bence

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu arada bir önceki yapıda gestures beta mağazada aradığımda çıkmıyordu ve mağaza linkinden girdiğimde de yükle butonu aktif değildi ama şu an yüklenebildiğini farkettim . Ne zamandır böyle haberiniz var mı acaba ? :)

Edit : Uygulamayı açtım ama çalışmıyor :bangin:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi ağzından bal damlıyor da çokda beklentiye kapılmayalım bence
Olur kapılmayın. :ehe

Hatta şimdiden söyleyeyim: Eğer Redstone için Windows Insider sürümü yayınlanırsa yüklemek için acele etmeyin. Hele tek bir cihazı olanlar kesinlikle yüklemek için ilk yorumları beklesin. Çünkü yeni bir yapı ve Windows 10 Mobile Insider Preview son sürümlerine benzemeyecektir. Sonra vay görmedim duymadım durumları olmasın.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR, zaakaan ve 2 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC için Yapı 11082 Fast ring olarak yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, zaakaan, Mr.Sun ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yayınlanan 11082 yapı numarası pc sürümünde herhangi bir yenilik ya da değişiklik yapılmamış. Genel olarak Onecore çekirdeği üzerinde mühendislik çalışmaları varmış. Gerçi bir kaç gün önce ilk yapıların bu şekilde yayınlanacağını söylemiştik.

Bu arada çok detaylı okuyamadım ama anladığım kadarıyla Ocak ayından itibaren çok daha hızlı yapılar yayınlanacakmış. Fast ring kullanıcılarına internal Ring gibi test yapıları yayınlanacak. Millet yeni yapı manyağı olacak. :kop:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, OnurYurdakul, suyunsesi ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Windows 10 Mobile için bir sonraki Windows Insider sürümünün RS1_Release yerine 10586.36 olabileceği belirtiliyor.

dakamon

dakamon

Üye
Bi official ı verselerdi de ondan sonra redstone u deneselerdi mobilde. Redstone önce gelirse win 10 dan yuh dicem

Üst Alt