Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Orada masaüstü sürümden bahsediyordu sanırım :hmmm
Ki o da geldi zaten.
Mobil sürüm bugün gelmezse ayın 26'sına kaldı demektir.
Bende öyle düşünüyordum abi de:

Olay bu, bakalım ne olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende öyle düşünüyordum abi de:

Olay bu, bakalım ne olacak.

Demek ki önizleme sürümü, gerekli kriterleri sağlayamadı ve gelecek haftaya kaldı :cry:
Yine de bu akşam güncelleme kontrolünü aşındırırız son bir umutla...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve Bay H
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Laptopta build 9926 var.10041'e güncelleyeyim dedim.update ile indirdim.sonra yeniden başlattım pc'yi.yüzde 3'e geldi kaldı öyle.harddiskin ışığı sönüyor yükleme devam etmiyor.bataryayı çıkartıp takıyorum eskiye geri dönüyor devam etmiyor

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
dakamon

dakamon

Üye
Bir yazı gördüm de doğrumu sizde gördünüz mü? Microsoft win10 güncellemesini tüm cihazlara 4-6 hafta içinde vermeyi planlıyormuş.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir yazı gördüm de doğrumu sizde gördünüz mü? Microsoft win10 güncellemesini tüm cihazlara 4-6 hafta içinde vermeyi planlıyormuş.

Sadece Windows 10 değil. Windows 10 güncellemesiyle birlikte tüm güncellemeleri duyuru tarihinden itibaren 4-6 hafta içinde yayınlayacak bir proje üzerinde çalışıyor.

"Project Milkyway"

mp2934

mp2934

Üye
Şimdi anlamadığım windows10 pc lerde 1yıl için ücretsiz sonrasında 1 yıl içinde yüklemeyenlerden mi para alacak yoksa kuranlardan da mı para alacak sonuçta korsanda dahil her türlü sistem yükleyebilecek

• Beğen
Tepkiler: ON9
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Şimdi anlamadığım windows10 pc lerde 1yıl için ücretsiz sonrasında 1 yıl içinde yüklemeyenlerden mi para alacak yoksa kuranlardan da mı para alacak sonuçta korsanda dahil her türlü sistem yükleyebilecek
benim tahminim; güncelleme windows update ile gelecek, ilk bir yıl 7-8-8.1 sistemlerinde bu güncelleme (w10) görünecek, yükledin yükledin, 1 yıl sonra bu güncellemeyi serverlardan kaldıracaklar ve hala 7-8-8.1'de kalan kullanıcılar güncellemeyi göremeyeceklerinden gidip orijinal w10 alacaklar.
diye düşünüyorum.

dakamon

dakamon

Üye

Benim bildiğim bir yıl içinde yukseltmeye başvurunca sana yeni bi product key verecekler bu senin yeni urun anahtarın olacak. Ücretsiz win10 sahibi olmuş olacaksın.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Laptopta build 9926 var.10041'e güncelleyeyim dedim.update ile indirdim.sonra yeniden başlattım pc'yi.yüzde 3'e geldi kaldı öyle.harddiskin ışığı sönüyor yükleme devam etmiyor.bataryayı çıkartıp takıyorum eskiye geri dönüyor devam etmiyor

Yardım edecek kimse yokmu @papakudioflu @bulutsuzgece

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Böyle kalıyorr

Bay H

Bay H

Üye
Hayır. Bir yıl içerisinde Windows 7 ve 8 sürümlerinden Windows 10 sürümüne geçtiğinizde lisans ömür boyu sizin olacak.

Windows 10 masaüstü sürüm ile ilgili sorunlar/sorular için aşağıdaki konuyu kullanabilirsiniz.

Haber - İlk Bakışta Yeni Windows 10 ve Yenilikleri - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
kayahan35

kayahan35

Üye
Gabe bu hafta için söz vermedim demiş hafta sonu veya haftaya gelebilirmiş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gabe bu hafta için söz vermedim demiş hafta sonu veya haftaya gelebilirmiş

Hayır öyle dememiş, "söz vermedim" demiş. (9 Mart'ta yazdığı yazıdan bahsediyoruz bu arada)

"EĞER gerekli kriterleri sağlarsa, bu hafta sonuna doğru yada gelecek hafta başlarında geleBİLİR dedim" demiş.
Yani kısaca söz vermemiştim sadece ihtimalden bahsetmiştim diyor.
Beni söz vermiş de yerine getirmemiş gibi lanse etmeyin ya da yalancı demeyin diyor.

• Beğen
Tepkiler: kayahan35

skynet

Üye
Yani bugün bir kıpırtı olmaz mı

afwerker

afwerker

Üye
Bugün de hüsran yine.

skynet

Üye
tamam güncellenecek ama güncellendikten sonra biz korsancılara da ömür boyu geçerli lisans da verecekler mi onu merak ettim :) yani korsandan güncelleyince korsan olarak kullanmaya devam mı yoksa artık orijinal mi olacak? :D
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :D
Korsan güncelleme vereceklerini mi düşünüyorsunuz. Arkadaşlar öncelikle Windows 10 ücretsiz olacak. Bu da şu demek korsan yazılım kullananlar da ücretsiz olarak Windows 10 sürümüne geçecek ve lisanslı olacaklar. Zaten alacağınız güncellemenin ücretli sürümü olmayacak. Sadece tam özellikli Windows 10 için ekstra yükseltme ücreti ödemeniz gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt