Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kayahan35

kayahan35

Üye
Nawzil tarafından:

"We’re working hard to bring you a new build of #Windows10 for phones and support additional phones, but we need a bit more time for that."

Sıradaki telefon ön izleme sürümü için biraz daha zamana ihtiyacı olduklarını dile getiriyor.
1-2 hafta daha bekleyeceğiz gibi görünüyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cortana is expanding into new markets on the desktop: Cortana now also works on the desktop in China, the UK, France, Italy, Germany, and Spain – in addition to the U.S. (Masaüstü W10)

Spartan'la beraber TR-Cortana da belki bir sonrakinde gelir :)

emz

emz

Üye
İyi güzel düşünmüştüm ama bizim de halimizi anlamanızı rica ediyorum. Şu anda telefonlarımın birinde 22 sekme bir diğerinde 17 sekme açık. Ayrıca twitter da sürekli bildirim geliyor. Yetişmek de pek kolay olmuyor. Bunlarla uğraşırken portala da 15 haber girdim. Ayrıca onlarca şikayet, konu denetimi da yanında bonus olarak geldi. Çoğu zaman şurada yazılan mesajları bile okuyamıyorum. Ama yine de herhangi bir haber kaçırmamak için buraya İngilizcesi yapıştırıp yenisini kovalamaya devam ediyoruz. :tebessüm:

Abicim ben sizin halinizi anlıyorum. Ben de ingilizce yazanı anlıyorum az çok öğrendik zamanında ama bilmeyenleri de düşünmek lazım. :) Çok yoğun olduğunu biliyoruz hepimiz o yüzden rica ettim. Hani sen olamasan bile arada o boşluğu bulan adminlerimiz arkadaşlarımız için yardımcı olurlarsa bence sorun olmayacaktır. Kolay gelsin sana da :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cortana is expanding into new markets on the desktop: Cortana now also works on the desktop in China, the UK, France, Italy, Germany, and Spain – in addition to the U.S. (Masaüstü W10)

Sanırım Build Geliştirici Konferansına kadar bunlar için sabretmemiz gerekecek

• Beğen
Tepkiler: emz
yasirtaha

yasirtaha

Üye
İyi güzel düşünmüştüm ama bizim de halimizi anlamanızı rica ediyorum. Şu anda telefonlarımın birinde 22 sekme bir diğerinde 17 sekme açık. Ayrıca twitter da sürekli bildirim geliyor. Yetişmek de pek kolay olmuyor. Bunlarla uğraşırken portala da 15 haber girdim. Ayrıca onlarca şikayet, konu denetimi da yanında bonus olarak geldi. Çoğu zaman şurada yazılan mesajları bile okuyamıyorum. Ama yine de herhangi bir haber kaçırmamak için buraya İngilizcesi yapıştırıp yenisini kovalamaya devam ediyoruz. :tebessüm:
Koş koş nereye kadar Ali Kemal

Bay H

Bay H

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Burada tr cortana senin tahminin herhalde özgür:)
Abi inşallah kalmaz ama Pazartesi, Cuma zaten yok. Biraz daha zaman dediklerine göre yarın da gelmeyecek.

Salı günü inşallah yayınlanır :cry:
Valla ben yarına cihazı hazırladım,cihazı sıfırlayıp sadece önemli olan uygulamaları yükledim bekliyorum:)

zbahadir

Üye
Biraz daha zaman onlara göre bir kaç gün değil onu öğrendik. Sanırım önümüzdeki hafta içi gelecek.

• Beğen
Tepkiler: ON9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Biraz daha zaman onlara göre bir kaç gün değil onu öğrendik. Sanırım önümüzdeki hafta içi gelecek.

Bana da öyle geliyor, muhtemelen gelecek hafta Perşembeyi bekleyeceğiz mobil sürüm için...

zbahadir

Üye
PC için yapı 10041 güncellemeye başladım.
Biraz yavaş gidiyor an itibariyle %42

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ne yani bütün gün çat çat silinesi mesajlar mı atsaydım :D
Sen onu güvenlik icabı kilit ekranı şifresi olarak düşün. Taramayı kişi değil telefon yapacak.
ben bilmiyorum güvenlik için olduğunu :) siz bu gidişle daha çok yıllar 3310 kullanırsınız :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kamil5028347, zaakaan ve zbahadir
emz

emz

Üye
Nasıl saçma bir tartışmaya girdiniz bilmiyorum ama bence girmeyin. Çünkü kimseye bir kârı yok.sadede boşa zaman harcama. Biz güncellemeye bakalım.:)
Bu güncellemede acaba 525 ' e destek verilir mi ki? :hmmm

Üst Alt