Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mesele yetmek değil yeteni bilebilmek. Konu kirlenmesin. Bu kadar cevap fazla.
"bilmek" de kapasiteyle ilgili zaten
Nasıl saçma bir tartışmaya girdiniz bilmiyorum ama bence girmeyin. Çünkü kimseye bir kârı yok.sadede boşa zaman harcama. Biz güncellemeye bakalım.:)
Bu güncellemede acaba 525 ' e destek verilir mi ki? :hmmm
mesele WP olunca oooo herşey süper bi arka plan bile harika oluyo ama iş sistemle ilgili asıl önemli olanlara gelince boş oluyor :) bu sadece küçük bir örnek :) güncelleme için tam sürüme daha 1 sene var,yayınlansın o zaman bakarız :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 10 diyor arkadaşlar. Güncellemede diyorlar. Hele gelsin de yükleyelim 3310 telefonlarımıza. :) :P inşallah bu hafta boş geçmeyecek...

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve emz

ArMaGeDdOn_87

Üye
şu wp 10 ile manuel parlaklık ayarı ve 8.1 ile dev ekran da büyük tanıtım yapılmıştı o özelliklerin için de birde kilit ekranı uygulaması vardı o düzeltilip stabil haliyle aylar sonra sisteme eklenecekmi acaba :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Onların hiç biri çok ahım şahım şeyler değil olmasada olur

remzi33

remzi33

Üye
Windows 10 TP Build 10041 yükleniyor :)

braayn

braayn

Üye
Mart ayını unutun Nisan'nın ilk haftası gelir bence..Buraya yazıyorum.

zbahadir

Üye
Windows'un sitesinden indirip flaş bellekle mi atıyorsun yoksa güncelleme olarak mı geldi?
ISO olarak daha sonra geliyor.
Download yeri burası ama buradaki iso henüz güncel sürüm olmayabilir.

zbahadir

Üye
Nasıl güncelliyorsun ? bende güncelleyim ve yenilikler neler yazıyor mu

Insider kayıtlıysanız Setting->Update bölümünden güncelleyebiliyorsunuz. Kayıtlı değilseniz yukarıda verdiğim linkten Türkçe iso'yu indirin kurun sonra yeni sürüme güncelleyin.

Edit: yeniliklere bakamadım ama ilk bakışta ikonlar falan değişti önceki sürüme göre. Teknik olarak inceleme fırsatım henüz olmadı.

Windows 8'e göre değişiklikler derseniz XP'nin gelişmiş hali diyebiliriz.

yeminli06

yeminli06

Üye
Insider kayıtlıysanız Setting->Update bölümünden güncelleyebiliyorsunuz. Kayıtlı değilseniz yukarıda verdiğim linkten Türkçe iso'yu indirin kurun sonra yeni sürüme güncelleyin.

Edit: yeniliklere bakamadım ama ilk bakışta ikonlar falan değişti önceki sürüme göre. Teknik olarak inceleme fırsatım henüz olmadı.

Windows 8'e göre değişiklikler derseniz XP'nin gelişmiş hali diyebiliriz.
Hallettim indiriyor şuan ama vazgeçtim yüklemeye araştırdım daha değişik sorunlar gelmiş ve pek sorun giderilmemiş neyse artık haftaya mobil olanı beklicez :) ben yine deneyemicem büyük ihtimal L925 16 gb :)

zbahadir

Üye
Aynen, Haftaya gelirse de hangi cihazlara geleceği belli değil. Alacağın olsun Microsoft ödemeyeceğim. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic
remzi33

remzi33

Üye
Aynen, Haftaya gelirse de hangi cihazlara geleceği belli değil. Alacağın olsun Microsoft ödemeyeceğim. :)

Ödemeyeceğim demişken, Microsoft a 3,99₺ borcum var :D inadına ölemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

zbahadir

Üye
Ödemeyeceğim demişken, Microsoft a 3,99₺ borcum var :D inadına ölemiyorum :D

Benimde borcum var ama öyle salak bir sistemleri var ki nereye ödeyeceğimi hala bulamadım. Office 365 aldım ama nerede ödemeleri bulamıyorum.
Mesela zamanında bir sürü Windows satın aldım seri numaraları var ama onların bana ait olduğunu gösteren hiç bir bilgiye sistemlerinden ulaşamıyorum. Hani bir şeyler satın alırsınız ve sisteme giriş yaptığınızda satın aldıklarınız görünür ya bunda öyle bir yer yok. Bakkalın veresiye defteri gibi ama defter kayıp. :)

remzi33

remzi33

Üye
Benimde borcum var ama öyle salak bir sistemleri var ki nereye ödeyeceğimi hala bulamadım. Office 365 aldım ama nerede ödemeleri bulamıyorum.
Mesela zamanında bir sürü Windows satın aldım seri numaraları var ama onların bana ait olduğunu gösteren hiç bir bilgiye sistemlerinden ulaşamıyorum. Hani bir şeyler satın alırsınız ve sisteme giriş yaptığınızda satın aldıklarınız görünür ya bunda öyle bir yer yok. Bakkalın veresiye defteri gibi ama defter kayıp. :)

Aynen ya ben de bundan şikayetçiyim. Benim borç, Microsoft hesabına tanımladığım kredi kartımın kapanmasından kaynaklı. Bi uygulama almıştım. MS parayı kesmemiş. Ben de hiç o aklıma gelmedi kredi kartını kapattım. Baktım borcunuz var yazıyor. Başka kart ekledim ama borcu bi türlü kesmiyor. Hani şöyle "Ödeme Yap" gibi bir buton falan yok. Ben de önemsemiyorum. Heralde haciz gelir :D

• Beğen
Tepkiler: mp2934
flutewoddy

flutewoddy

Üye
PC için W10TP önerir misiniz şimdi kurayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?

remzi33

remzi33

Üye
PC için W10TP önerir misiniz şimdi kurayım mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi?

Pc sorunlarıyla baş etmeyi göze alıyorsanız yükleyin diyebilirim. Sonuçta özleme sürümü olduğu için birçok hata var daha

Bay H

Bay H

Üye
"If it passes all of our evaluation criteria it could be in your hands late this week or early next week"

Gabriel Windows blog da yazdığı güncelleme halkaları ile ilgili yazıda böyle bir cümle zikretmiş. Bahsettiği next week içinde bulunduğumuz hafta. Gelebilir de gelmeyebilir de.

Ne olacak hep birlikte göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"If it passes all of our evaluation criteria it could be in your hands late this week or early next week"

Gabriel Windows blog da yazdığı güncelleme halkaları ile ilgili yazıda böyle bir cümle zikretmiş. Bahsettiği next week içinde bulunduğumuz hafta.

Ne olacak hep birlikte göreceğiz.

Orada masaüstü sürümden bahsediyordu sanırım :hmmm
Ki o da geldi zaten.
Mobil sürüm bugün gelmezse ayın 26'sına kaldı demektir.

Üst Alt