Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eğer ki sistemi adam gibi bir hale sokarlarsa özellik anlamında androidi iosu aratmazsa kullanım anlamında da sistemi daha fonksiyonel hale getirirlerse e biraz daha arayüz ve görünümü kozmetik anlamda geliştirirlerse bu telefonu alabilirim. Tabi fiyatı 950 deki gibi uçuk olmazsaBu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği belirtilen yeni Lumia modelinin teknik detayları olduğu belirtiliyor. Özellikler prototipe ait olduğu için bazı değişiklik gösterebilir.
- Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti
- 4Gb sistem belleği
- 16-32Gb depolama seçeneği (prototipin sadece 16gb olduğu belirtiliyor)
- 5.5 inç, 2K çözünürlüğe sahip ekran
- 20 Mp arka, 8 Mp ön kamera
- İris tarayıcı
- Windows 10 Mobile Redstone 1 İS
Prototipleri satışa çıkarmayacakları için tüketiciyi ilgilendiren bir durum değil 16GB dahili depolama alanı kullanılması.ya tamam diğer özellikleri anladım 16gb olayı nedir ya bu devirde sadece iphonelarda var 16gb olayı koyacaksanız ya 32 gb yada 64 gb olayı yapın olsun daha iyi olur
Samsung, HTC, LG, LENOVO gibi büyük firmalar da bir girseydi artık şu işe.AdDuplex üzerinde görünen ve #Windows10Mobile ile test edilen cihazlar
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haber - HP Elite X3 Windows 10 Mobile Telefon SızdırıldıPaylaşıldı mı bilmiyorum ama HP Elite X3 bu
Yok, sadece ortakların etkinliklerine katılıyorlar.MWC 2016 da Microsoft'un tanıtacağı bir şey var mı? @papakudioflu
bende bu gün etkinlik ajandasını inceledim öyle aman aman firmalar yok mobilde artık firmalar yavaş yavaş yeni cihazları mwc sonrası yada öncesine saklıyorlar. Mwc de tanıttıkları zaman 1günlük etki yaratıyor. Çünkü sen yeni telefonunu tanıtıyorsun 1 saat sonra başka bir firma yeni telefonunu tanıtıyor seninki unutuluyor aynı şey onun içinde geçerli.Yok, sadece ortakların etkinliklerine katılıyorlar.
Microsoft, Apple veya Google gibi firmalar tek başlarına komplike bir etkinlik düzenleyecek güce sahipler. Ama bir Huawei, Sony veya LG gibi firmalardan bu şekilde etkinlikler beklemek çok gerçekçi olmaz. Sadece duyuru yapabilirler. Mesela Samsung'un etkinliğini izleyenler görmüştür, artık Unpacked etkinlikleri tek başına şov oldular. Bunun yanında geliştirici oturumları düzenlenebilirse MWC duyurularından çok daha etkili olur.bende bu gün etkinlik ajandasını inceledim öyle aman aman firmalar yok mobilde artık firmalar yavaş yavaş yeni cihazları mwc sonrası yada öncesine saklıyorlar. Mwc de tanıttıkları zaman 1günlük etki yaratıyor. Çünkü sen yeni telefonunu tanıtıyorsun 1 saat sonra başka bir firma yeni telefonunu tanıtıyor seninki unutuluyor aynı şey onun içinde geçerli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?