benim cihaz turkiye cıhazı olmadıgı ıcın mecbur bekleyecegim artıkTürkiye cihazları için güncelleme aktif oldu. Şu an için Windows Device Recovery Tool ile yüklenebilir, OTA'ya gelmesi yakındır.
@furyzer0 @ko4fun @dark_13
Kullanmıyorum maalesef.@Sensation hocam iyi bir batarya uygulaması lazım, kilit ekranında simge olarak bataryanın durumunu gösteren, canlı live tile özelliği var olan bir uygulama var mıdır?
Cihazınızın product code'u nedir? Kutusunda veya pilin altında yazar.benim cihaz turkiye cıhazı olmadıgı ıcın mecbur bekleyecegim artık
Hocam beğenme butonu 10 tane olsa 10 una da basardım inanınbenim cihaz turkiye cıhazı olmadıgı ıcın mecbur bekleyecegim artık

ensation sen yazmışsın pardon heyecandan alıntıyı mesaj görmüşüm övgüler sanaydı 
059X4T9Kullanmıyorum maalesef.
Cihazınızın product code'u nedir? Kutusunda veya pilin altında yazar.
Evet sizin cihaza henüz yok. Takibe alıyorum, buradan haber veririm.059X4T9
teşekkürler peki bu guncellemeyi ne zaman yapmak mantıklı 2 agustos da mı gelince mi?Evet sizin cihaza henüz yok. Takibe alıyorum, buradan haber veririm.
Aceleniz yoksa ne zaman telefona gelirse o zaman kurmanızı öneririm.teşekkürler peki bu guncellemeyi ne zaman yapmak mantıklı 2 agustos da mı gelince mi?
Tr ye geldi mi?950 ve 950 XL yeni firmware güncellemesini OTA üzerinden almaya başlamıştır.
Avrupa'da da başladığı bildiriliyor. TR için kontrol lazım.Tr ye geldi mi?
Sent from mTalk using lumia950
Microsoftdmg diye bir şey iniyor hocam geldi sanırımAvrupa'da da başladığı bildiriliyor. TR için kontrol lazım.

Evet ta kendisiMicrosoftdmg diye bir şey iniyor hocam geldi sanırım
Ama şarj %18 hızlı şarj
Sent from mTalk using lumia950
Hayırlı olsun.Sağolun yükledim sorunsuz çalışıyor hele şükürEvet ta kendisiHayırlı olsun.

Destek almayan cihazlara artık Windows 10 yüklenemiyor.Merhaba arkadaşlar, daha önce L820'ye Windows İnsider ile 10586 yükleyememiştim. Dün daha önce Windows 10 yüklediğimiz, ancak bir problemden dolayı servise gidip gelen L925'e de 10586'yı yükleyemedik. Release Preview ile güncellemeyi bu da almıyor. Acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum ? Yoksa Microsoft ipi çekti mi ???
Destek almayan cihazlara artık Windows 10 yüklenemiyor.
Her bakımdan işinize yarayacak, canlı live tile özelliği de olan, pil durumunu da gösteren bir uygulama..@Sensation hocam iyi bir batarya uygulaması lazım, kilit ekranında simge olarak bataryanın durumunu gösteren, canlı live tile özelliği var olan bir uygulama var mıdır?
İnsider var@Sensation hocam iyi bir batarya uygulaması lazım, kilit ekranında simge olarak bataryanın durumunu gösteren, canlı live tile özelliği var olan bir uygulama var mıdır?