Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
950 XL için çift dokunma ile uyandırma özelliği geldi:

@dücane

Hocam Allah razi olsun...beni düsünüp hatirladigin icin. Simdi WDRT´yi indirdim ve benim telefona da güncelleme gelmis. Anladigim kadariyla hersey silinecekmis, hangi sürümü yükleyecek acaba, sonucta Lumia 950 W10M ile piyasaya cikti, bir bilgin var mi ? Telelefonum Lumia 950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam Allah razi olsun...beni düsünüp hatirladigin icin. Simdi WDRT´yi indirdim ve benim telefona da güncelleme gelmis. Anladigim kadariyla hersey silinecekmis, hangi sürümü yükleyecek acaba, sonucta Lumia 950 W10M ile piyasaya cikti, bir bilgin var mi ? Telelefonum Lumia 950
Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Evet her şey silinecek, acelem yok derseniz zaten telefona da güncelleme olarak yakında gelir.

• Beğen
Tepkiler: dücane
furyzer0

furyzer0

Üye
Windows 10 mobile 10586 vrersiyonlarından birini yükleyecek ancak benim cihaz da 950 ama gyiuncelleme görmedi bende

Sent from mTalk using lumia950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dücane

dücane

Üye
Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Evet her şey silinecek, acelem yok derseniz zaten telefona da güncelleme olarak yakında gelir.

Buyur Hocam:

Windows 10 mobile 10586 vrersiyonlarından birini yükleyecek ancak benim cihaz da 950 ama gyiuncelleme görmedi bende

Hocam telefonu Almanyadan aldigim icin RM-Kodu degisiktir. Almanya icin bu güncelleme gelmis

furyzer0

furyzer0

Üye
Rm-1104_15400
000-TR

dücane

dücane

Üye

Bugünlük kalsin en iyisi, nede olsa Kadir gecesi, camiye gidecegim insallah. Simdi hersey silinecekse vaktim olmaz

onursarii

Üye
Telefonu gece şarjsız bırakamıyorsun ya böyle bir şey yok. Hiçbir şey yapmamasına rağmen %40-45 düzeyinde şarj gitmiş.

dücane

dücane

Üye
bugün güncellemeyi yükledim lumia 950'ye. Cift tiklama ile uyandirma gayet iyi calisiyor, ama lumia 830 daki gibi hassas degil. Lumia 830 da hafif bir sekilde cift tiklayinca aciliyordu ekran, lumia 950 de neredeyse paramagim ile ekrana vuruyorum ki algilasin

furyzer0

furyzer0

Üye
bugün güncellemeyi yükledim lumia 950'ye. Cift tiklama ile uyandirma gayet iyi calisiyor, ama lumia 830 daki gibi hassas degil. Lumia 830 da hafif bir sekilde cift tiklayinca aciliyordu ekran, lumia 950 de neredeyse paramagim ile ekrana vuruyorum ki algilasin
Ooo bize gelene kadar yıllar geçer şimdi acaba rm kodu kayıt defterinden değiştirilebilir mi? @Sensation

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar