Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
@Sensation hocam iyi bir batarya uygulaması lazım, kilit ekranında simge olarak bataryanın durumunu gösteren, canlı live tile özelliği var olan bir uygulama var mıdır?

ko4fun

ko4fun

Üye
Türkiye cihazları için güncelleme aktif oldu. Şu an için Windows Device Recovery Tool ile yüklenebilir, OTA'ya gelmesi yakındır.
@furyzer0 @ko4fun @dark_13
benim cihaz turkiye cıhazı olmadıgı ıcın mecbur bekleyecegim artık

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
furyzer0

furyzer0

Üye
benim cihaz turkiye cıhazı olmadıgı ıcın mecbur bekleyecegim artık
Hocam beğenme butonu 10 tane olsa 10 una da basardım inanın :D
Edit:sensation sen yazmışsın pardon heyecandan alıntıyı mesaj görmüşüm övgüler sanaydı :)
Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
950 ve 950 XL yeni firmware güncellemesini OTA üzerinden almaya başlamıştır.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
dücane

dücane

Üye
Bana güncelleme gelmemis daha

serinaga

serinaga

Üye
Merhaba arkadaşlar, daha önce L820'ye Windows İnsider ile 10586 yükleyememiştim. Dün daha önce Windows 10 yüklediğimiz, ancak bir problemden dolayı servise gidip gelen L925'e de 10586'yı yükleyemedik. Release Preview ile güncellemeyi bu da almıyor. Acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum ? Yoksa Microsoft ipi çekti mi ???

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, daha önce L820'ye Windows İnsider ile 10586 yükleyememiştim. Dün daha önce Windows 10 yüklediğimiz, ancak bir problemden dolayı servise gidip gelen L925'e de 10586'yı yükleyemedik. Release Preview ile güncellemeyi bu da almıyor. Acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum ? Yoksa Microsoft ipi çekti mi ???
Destek almayan cihazlara artık Windows 10 yüklenemiyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@Sensation hocam iyi bir batarya uygulaması lazım, kilit ekranında simge olarak bataryanın durumunu gösteren, canlı live tile özelliği var olan bir uygulama var mıdır?
Her bakımdan işinize yarayacak, canlı live tile özelliği de olan, pil durumunu da gösteren bir uygulama..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
İnsider var

Üst Alt