Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
950 ve 950 XL yeni güncelleme aldı:

mehmetisler

mehmetisler

Üye
eski telefonlar firmware güncellemesi alacaklar mı ? Windows 10ile daha uyumlu çalışması için çekirdeğin

onursarii

Üye
Bize zaten firmware güncellemesi gelmesin, biz tırt yazılım ile telefonlarımızı kullanmaya devam edelim. Şarjımız 5 saatte bitsin yanımızda powerbank taşıyalım.
Dün % 30 şarjda 1 saatten fazla dayandı twitter whatsapp girmeme rağmen. Ondan sonra şarj akıp gitti su gibi. Bunun sebebi nedir? Batarya mı öldü ne yapmam gerek?

Krnl386

Krnl386

Üye
Kararlı sürüm bu gece gelir sanırım ...

furyzer0

furyzer0

Üye
Bize zaten firmware güncellemesi gelmesin, biz tırt yazılım ile telefonlarımızı kullanmaya devam edelim. Şarjımız 5 saatte bitsin yanımızda powerbank taşıyalım.
Dün % 30 şarjda 1 saatten fazla dayandı twitter whatsapp girmeme rağmen. Ondan sonra şarj akıp gitti su gibi. Bunun sebebi nedir? Batarya mı öldü ne yapmam gerek?
Kardeş yanlış demişim öyle bir olay yokmuş .39 daha eski firmware imiş ben bizimkinin sonu .36 daha yeni sanmıştım meğerse ilerideki numaralar daha yüksekmiş

Sent from mTalk using lumia950

Bay H

Bay H

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

furyzer0

furyzer0

Üye
bu güncellemeyle 950 ve 950 xl için çift tıkla uyandırma özelliği gelme ihtimali varmı
Onun için firmware gelmeli firmware ayrı software ayrı

Sent from mTalk using lumia950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10.0.10586.494 toplu güncelleştirmesi yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Krnl386
.BlueTR

.BlueTR

Üye

47.47 MB boyutunda.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

onursarii

Üye
Bir güncelleme ve bir depolama rezaleti daha :)

skynet

Üye
Yükledim ve yine aynı sorunlar aynen eksiksiz devam ediyor boşa güncelliyorum anlaşılan :off:

biltek

biltek

Üye
10.0.10586.494 diğerlerine göre fark yok

onursarii

Üye
Herhangi bir değişiklik yok gibi uygulamaları açarken bekleme süreleri, giden şarj vb. hep aynı. bakalım redstone yayınlansın o zaman göreceğiz. Zaten görülen şu ki Microsoft bireysel kullanıcılar için pek uğraşmıyor, uğraşsaydı şimdiye kadar mağaza'da daha iyi uygulamalar görürdük.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
950 ve 950 XL yeni güncelleme aldı:
Türkiye cihazları için güncelleme aktif oldu. Şu an için Windows Device Recovery Tool ile yüklenebilir, OTA'ya gelmesi yakındır.
@furyzer0 @ko4fun @dark_13

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dark_13, furyzer0, Krnl386 ve 1 kişi daha

Üst Alt