dedereis123
Üye
bende gördü ya geç gördü ama sorun olmadıLumia 820 bile vodafone da L yi gördü 640xl görmedi. Bi sıkıntı var ama çözemedim.
bende gördü ya geç gördü ama sorun olmadıLumia 820 bile vodafone da L yi gördü 640xl görmedi. Bi sıkıntı var ama çözemedim.
cihaze bi reset atın.ya bende Groove Müzik başlangıç ekranına eklenmiyor + resmi gözükmüyor her formatta farklı şeyler ortaya çıkıyor
keşke bizim tr de de böyle kampanya olsa ama 150$ doların karşılığı bizde az olurMicrosoft Abd ve Kanada'da Microsoft Store için Lumia 920/925 ve Lumia 1020 sahiplerine, Lumia 950 ve Lumia 950 XL satın almaları için 150$ değerinde promosyon kodu veriyor.
Giderildi.Şu tüm uygulamalardaki arka plan sıkıntısı giderildiyse kararlı sürüme geçeceğim bende 8.1 sarmıyor artık.
O zaman indirmeye başlıyorum.Giderildi.
Ses tuşlarına basınca şarkı isminin 3-4 kere gidip gelmesi de düzeltildi.
Sürüm yükleme sırasını yazarsanız, konuyu ona göre düzenlerim.O zaman indirmeye başlıyorum.
Gelmedi ama isterseniz yükleyebilirsiniz: Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayınlandı (26. Yapı-10.0.10586.218)[12/04/2016]Bu güncelleme 1.nesillere de geldi mi
bugün 8.1 e dönmüştüm şimdi ilk yüklemeyi yaptım sonu 107 olan sürüm yüklenmiş daha fazla devam edemeyeceğim sabah erken kalkacağım iyi gecelerSürüm yükleme sırasını yazarsanız, konuyu ona göre düzenlerim.
Güncelleme yüklenirken dosyalarınız taşınıyor 20/22 takıldı kaldı.Sürüm yükleme sırasını yazarsanız, konuyu ona göre düzenlerim.
Daha detaylı deneyimleme fırsatı bulmadım. Çok olumsuz şeyler görürsem yarın yazarım.640xl kullananlar bu yapı sizde nasıl