Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
Evet, bende 8.1' e döndüm, sıfırdan kurulum yaptım. Gerçekten baktığımda hala hatalar var. Grove Music, Sağlık, MSN Hava Durumu gibi uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Müzik çalarda takılma sorunu var.

bende temizden kurulum yaptım. Sanal geri tuşu kafasına gıre çift tık tek tıknuzun tık algılıyor tıklayınca bazen 640xl kullananlarda vardı bu kıl sorun ekran geçişlerinde lag oluyor bazen be yazmaya artık üşendiğim bir kaç şey daha ..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet, bende 8.1' e döndüm, sıfırdan kurulum yaptım. Gerçekten baktığımda hala hatalar var. Grove Music, Sağlık, MSN Hava Durumu gibi uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Müzik çalarda takılma sorunu var.
Hepsini güncellediniz mi? Düzeliyor olması lazım.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Konuya puan vererek değerlendirdi.

Yorumu:
yararlı

Krnl386

Krnl386

Üye
Hepsini güncellediniz mi? Düzeliyor olması lazım.

@Sensation ; Hocam hepsini güncelledim. Hiç bir problem yok, yine sorunlar devam ediyor. Acaba bir yerde hatamı yapıyorum bilmiyorum. Recovery ile döndüm, advisor ile güncelledim. Sonra tekrar güncelleme kontrolü yaptım, son yapıyı buldu yükledim.
Tanımladığım sorunlar ;
1) Bazı uygulama simgeleri gözükmemektedir,
2) Kilit ekranı kısmında hala parola seçeneği yok. (8.1 ' de vardı)
3) Müzik çalar hala hatalı davranıyor,
4) Kilit ekranı seçeneklerinden '' Hava Durumu '' yok.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation ; Hocam hepsini güncelledim. Hiç bir problem yok, yine sorunlar devam ediyor. Acaba bir yerde hatamı yapıyorum bilmiyorum. Recovery ile döndüm, advisor ile güncelledim. Sonra tekrar güncelleme kontrolü yaptım, son yapıyı buldu yükledim.
Tanımladığım sorunlar ;
1) Uygulamalar güncellenince düzelmesi lazımdı.
2) Kilit ekranı > Oturum açma seçenekleri
3) Hatalı davranıyor derken?
4) Bu özellik kaldırıldı.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

onursarii

Üye
Şu klavye güncellemesi sorununun çözümünü bilen var mı? Vpn denedim, operatör interneti denedim olmuyor. İniyor ama yüklenmiyor.

Lumia 735'den gönderildi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Tanımladığım sorunlar ;

Yeni bir yüklemenin hemen ardından genellikle tüm cihazlarda 1 nci maddedeki sorun yaşanıyor.
Bu da "O anda, bu uygulamaların güncelleme aşamasında olduklarını" gösteriyor.
Diğer bir önemli nokta ise, yeni bir yapının yüklenmesinin hemen ardından , bir çok sistemle ilgili uygulamaların güncellenmesi sırasında sorunlar yaşanabiliyor.
Bunların olmaması için, önemli sistem güncellemelerinin hepsinin ardından ara ara telefonu kapatıp açmak yararlı oluyor.
Örneğin, ses güncellemesi gibi, örneğin Microsoft Telefon uygulamasının güncellenmesi..
Tıpkı, bilgisayarda bir güncelleme yapıldığında uygulamanın "Bilgisayarı kapatıp açınız" mesajı vermesi gibi.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni bir yüklemenin hemen ardından genellikle tüm cihazlarda 1 nci maddedeki sorun yaşanıyor.
Bu da "O anda, bu uygulamaların güncelleme aşamasında olduklarını" gösteriyor.
Diğer bir önemli nokta ise, yeni bir yapının yüklenmesinin hemen ardından , bir çok sistemle ilgili uygulamaların güncellenmesi sırasında sorunlar yaşanabiliyor.
Bunların olmaması için, önemli sistem güncellemelerinin hepsinin ardından ara ara telefonu kapatıp açmak yararlı oluyor.
Örneğin, ses güncellemesi gibi, örneğin Microsoft Telefon uygulamasının güncellenmesi..
Tıpkı, bilgisayarda bir güncelleme yapıldığında uygulamanın "Bilgisayarı kapatıp açınız" mesajı vermesi gibi.
Zaten otomatik güncelleştirmeyi iptal edip ilk Mağaza'yı güncellerim. Sonra gerekli olanları sırasıyla güncellerim. Böyle hiç sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: FatihEnvar ve Krnl386
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Zaten otomatik güncelleştirmeyi iptal edip ilk Mağaza'yı güncellerim. Sonra gerekli olanları sırasıyla güncellerim. Böyle hiç sıkıntı yaşamadım.
Mesajım, Bu konuyla ilgili sorunu yazan arkadaşımıza idi..
İnşallah, benden daha fazla bilen olarak, size hatırlatma yaptığım anlaşılmamıştır. :))

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
dakamon

dakamon

Üye
Ya ben lumia 820 de son 10586 sürümünü kurdum deli gibi şarj gidiyor olduğu yerde ısınıyor falan. Bide elime almıyorum teleofnu yedek telefon olmasına rağmen.

stockton

Üye
Ben de bu son sürüme geçtim. Dün akşam eve dönerken şarjım %72'deydi! Elime almadım telefonu neredeyse ama önceden böyle bile olsa 40'lara düşüyordu. Yine de bir günlük performans için yorum yapmak istemiyorum, çünkü daha önce söylediklerimizi defalarca yedirdi bize! Yine de şimdilik stabil bir yapı gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: FatihEnvar
versino2

versino2

Üye
Ben Windows 10 u denemek istiyorum da bende 925 var malum bize gelmedi.Acaba geçtikten sonra geri Windows 8.1 e geçmek için ne yapmam gerekiyor.Birde çok kasma donma oluyor mu 10 da

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben Windows 10 u denemek istiyorum da bende 925 var malum bize gelmedi.Acaba geçtikten sonra geri Windows 8.1 e geçmek için ne yapmam gerekiyor.Birde çok kasma donma oluyor mu 10 da

Windows mağazadan insider kur telefona. Fast seç cihaz kapanıp açılacak. Telefon güncellemesi kontrol et. İki kez büyük güncelleme kuracaksın.
Wp 8.1 için Windows device recovery tool kur.

• Beğen
FatihEnvar

FatihEnvar

Üye
[/URL]
Cihazım 1520. Windows 10 güncellemesini sorunsuz şekilde kurdum. Onun üzerine gelen resimdeki minör güncelleme yüklemesinde hata veriyor. Bilgisi veya başına gelen var mı???

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Cihazım 1520. Windows 10 güncellemesini sorunsuz şekilde kurdum. Onun üzerine gelen resimdeki minör güncelleme yüklemesinde hata veriyor. Bilgisi veya başına gelen var mı???
Resmi göremiyorum? Hizliresim.com yükleyip forumlar linkini buraya yapıştırabilir misiniz?

• Beğen
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hiçbir beta işlemine katılmamış lumia 930a Windows 10u kurdum. Performans 10 numara. Şuan ki gördüğüm sıkıntılar; arama tuşuna basınca ortaya çıkan searchterm ve fotoğraflar uygulamasının ağır çalışması

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiçbir beta işlemine katılmamış lumia 930a Windows 10u kurdum. Performans 10 numara. Şuan ki gördüğüm sıkıntılar; arama tuşuna basınca ortaya çıkan searchterm ve fotoğraflar uygulamasının ağır çalışması
Yandex kurulu değilse gelir o yazı.

pissed26

pissed26

Üye
bendeki tek sorun hala hava durumu ve grove müzik uygulamalarının menüde simgesi görünmüyor

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
[/URL]
[/URL]
']başka bi wifi ağına bağlan yada vpn kur telefona bi daha dene
[/url]'][/URL]
ula Microsoft senin sayende burada ki tüm lumia kullanıcıları birer profesyonel telefon uzmanı oldu çıktı (Cihaz çöktü yazılım yükle, sistem hataları oluşunca çözümler üret, yakında telefonu açıp donanıma müdahale edersek hiç ağlama deriz)

Bu arada 8.1 de 10 dakika durmadan advisor ile win10 a geçtim. Sanki bi şeyler eksik gibi hissediyorum.. Neyse bi insideri açıp fast diyelim bakalım gene çökecek mi namısız telefon :kop2::kop2:

Ahada eksiği buldum

şeytan dürtüyor

[/URL]

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt