Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ne fast ne slow 1520 de güncellemeyi göremedim. İlla illegal mi yükleyeceğiz?

serinaga

serinaga

Üye
ne fast ne slow 1520 de güncellemeyi göremedim. İlla illegal mi yükleyeceğiz?

Sanırım Release Preview yükleniyor, fast ve slow güncelleme gelmeyecek artık 10586.xxx'e. Ancak insider fast'te Redstone'u görmesi lazımdı L1520'nin :allalla:

erhanercan

erhanercan

Üye
Slowdan dönüyorum insallah daha iyidir 640xl

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
İnteraktif canlı karolar geldi mi? Mesela bir haber uygulamasının canlı karosunda anlık haber başlıkları görünüyor mu artık?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İnteraktif canlı karolar geldi mi? Mesela bir haber uygulamasının canlı karosunda anlık haber başlıkları görünüyor mu artık?
Bu güncelleme sadece final sürümü için yayınlanmış bir toplu hata düzeltme ve performans güncellemesi. Senin dediğin şeylerin gelmesine daha çoook var.
5dk da indirdim, 6-7 dk yüklemeye hazırladı, 15 dk çarklar, 5dk verilerin taşınması sürdü. Lumia 1520

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;
Ben İnsider kullanıyorum, son yapıdayım. Yayınlanan bu kararlı sürüme nasıl dönebilirim ..?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
mp2934

mp2934

Üye
lumia1520 de fast ve slow harici release preview seçeneği yok production var nasıl yükleyebilirim son yapıyı

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Benim ciddi sıkıntım var. Resmi olarak dağıtılan 10586.218 sürümünü yükledim ekrana kendi kendine dokunma sorunu yine var yine var yine var. Nasıl çözülecek bu sorun deli etti beni iyice.:off::off::off:

pissed26

pissed26

Üye
Benim ciddi sıkıntım var. Resmi olarak dağıtılan 10586.218 sürümünü yükledim ekrana kendi kendine dokunma sorunu yine var yine var yine var. Nasıl çözülecek bu sorun deli etti beni iyice.:off::off::off:
ben öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım kardeşim

erhanercan

erhanercan

Üye
Tel modeli ne 1520 mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu hafta Yapı 14322 numaralı Yapı yayınlanabilir. Ve enteresan bir şekilde bu hafta mobil Yapı gelirse ilk defa mobil sürüm pc yapılarının önüne geçecek. Çünkü pc sürümündeki bir sorun nedeni ile bu hafta pc için yeni Yapı yayınlanmayacak.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
serinaga

serinaga

Üye
Bu hafta Yapı 14322 numaralı Yapı yayınlanabilir. Ve enteresan bir şekilde bu hafta mobil Yapı gelirse ilk defa mobil sürüm pc yapılarının önüne geçecek. Çünkü pc sürümündeki bir sorun nedeni ile bu hafta pc için yeni Yapı yayınlanmayacak.

Merakla ve heyecanla bekliyoruz ...

erhanercan

erhanercan

Üye
Hala abuk sabuj hatalar var yazmaktan yoruldum valla tel 640xl

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hala bluetoothu açmadan, paylaşma seçeneklerinde bluetooth ile paylaş seçeneği görünmüyor.
Bu aptallığı hala çözememişler.
Oysa o secenek her menüde yer almalı ve seçildiğinde bluetooth otomatik olarak açılmalı veya açılsın mı diye sorulmalı.
15 sene önceki telefonlarda bulunan bu özellik hala windowsa gelecek diye bekliyoruz.

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve erhanercan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu gerçek değil galiba

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hala bluetoothu açmadan, paylaşma seçeneklerinde bluetooth ile paylaş seçeneği görünmüyor.
Bu aptallığı hala çözememişler.
Oysa o secenek her menüde yer almalı ve seçildiğinde bluetooth otomatik olarak açılmalı veya açılsın mı diye sorulmalı.
15 sene önceki telefonlarda bulunan bu özellik hala windowsa gelecek diye bekliyoruz.

LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geleceğini sanmıyorum. PC mantığıyla çalışıyorlar ve PC'de de ilk önce Bluetooth açılmalı yoksa menüde görünmüyor.

dakamon

dakamon

Üye
Geleceğini sanmıyorum. PC mantığıyla çalışıyorlar ve PC'de de ilk önce Bluetooth açılmalı yoksa menüde görünmüyor.
Apple ın vizyonunun 10 da biri yok. Aynı şekilde Androidin de. Androidin tek hatası çekirdek yapısı. İosun da çok kapalı kutu olması diyebilirim. MS hala daha continum desin dursun. Sen önce şöyle basit ama hayat kurtaran eski özellikleri sistemine entegre ediver. O bile bir çok kullanıcıyı rahatlatacak ama nerde bu zihniyet.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Krnl386

Krnl386

Üye
Evet, bende 8.1' e döndüm, sıfırdan kurulum yaptım. Gerçekten baktığımda hala hatalar var. Grove Music, Sağlık, MSN Hava Durumu gibi uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Müzik çalarda takılma sorunu var.

Üst Alt