ne fast ne slow 1520 de güncellemeyi göremedim. İlla illegal mi yükleyeceğiz?

Bu güncelleme sadece final sürümü için yayınlanmış bir toplu hata düzeltme ve performans güncellemesi. Senin dediğin şeylerin gelmesine daha çoook var.İnteraktif canlı karolar geldi mi? Mesela bir haber uygulamasının canlı karosunda anlık haber başlıkları görünüyor mu artık?
Windows Device Recovery Tool ile.Arkadaşlar ;
Ben İnsider kullanıyorum, son yapıdayım. Yayınlanan bu kararlı sürüme nasıl dönebilirim ..?
ben öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım kardeşimBenim ciddi sıkıntım var. Resmi olarak dağıtılan 10586.218 sürümünü yükledim ekrana kendi kendine dokunma sorunu yine var yine var yine var. Nasıl çözülecek bu sorun deli etti beni iyice.![]()
Tel modeli ne 1520 miBenim ciddi sıkıntım var. Resmi olarak dağıtılan 10586.218 sürümünü yükledim ekrana kendi kendine dokunma sorunu yine var yine var yine var. Nasıl çözülecek bu sorun deli etti beni iyice.![]()
Evet 1520 insider yükleyince hata olmuyor.Tel modeli ne 1520 mi
Ekstra ayarlardaki dokun güncellenmiyor ondan olabilir mi acaba sıkıntı.ben öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım kardeşim
Bu hafta Yapı 14322 numaralı Yapı yayınlanabilir. Ve enteresan bir şekilde bu hafta mobil Yapı gelirse ilk defa mobil sürüm pc yapılarının önüne geçecek. Çünkü pc sürümündeki bir sorun nedeni ile bu hafta pc için yeni Yapı yayınlanmayacak.
Hala bluetoothu açmadan, paylaşma seçeneklerinde bluetooth ile paylaş seçeneği görünmüyor.Hala abuk sabuj hatalar var yazmaktan yoruldum valla tel 640xl
Geleceğini sanmıyorum. PC mantığıyla çalışıyorlar ve PC'de de ilk önce Bluetooth açılmalı yoksa menüde görünmüyor.Hala bluetoothu açmadan, paylaşma seçeneklerinde bluetooth ile paylaş seçeneği görünmüyor.
Bu aptallığı hala çözememişler.
Oysa o secenek her menüde yer almalı ve seçildiğinde bluetooth otomatik olarak açılmalı veya açılsın mı diye sorulmalı.
15 sene önceki telefonlarda bulunan bu özellik hala windowsa gelecek diye bekliyoruz.
LG-V500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Apple ın vizyonunun 10 da biri yok. Aynı şekilde Androidin de. Androidin tek hatası çekirdek yapısı. İosun da çok kapalı kutu olması diyebilirim. MS hala daha continum desin dursun. Sen önce şöyle basit ama hayat kurtaran eski özellikleri sistemine entegre ediver. O bile bir çok kullanıcıyı rahatlatacak ama nerde bu zihniyet.Geleceğini sanmıyorum. PC mantığıyla çalışıyorlar ve PC'de de ilk önce Bluetooth açılmalı yoksa menüde görünmüyor.
Evet, bende 8.1' e döndüm, sıfırdan kurulum yaptım. Gerçekten baktığımda hala hatalar var. Grove Music, Sağlık, MSN Hava Durumu gibi uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Müzik çalarda takılma sorunu var.Hala abuk sabuj hatalar var yazmaktan yoruldum valla tel 640xl