Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Peki arkadaşlar bu güncelle (Windows 10) Firmware olarak verilecek mi ..? Yoksa verilmeyecek mi ..? OTA üzerinde mi kalacak sadece.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Peki arkadaşlar bu güncelle (Windows 10) Firmware olarak verilecek mi ..? Yoksa verilmeyecek mi ..? OTA üzerinde mi kalacak sadece.
Uzun bir süre vermezler, veremezler daha oturmamış firmware sadece milleti sahte windows 10 mobile ile kandırdık diye zannedip kendilerini akıllı sanıyorlar ya ben ona sinir oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
erhanercan

erhanercan

Üye
1 ay onceki kullandigim 925 insiderda hic kufr etmedim 640xl ye upgrade advisorla kurdugum 10 güncellemesi icin ne kadar kifur ettim anlaramam bu kesinlikle ne resmi guncellemedir nede baska birsey zaten cihaza gore de degil guncelleme. I

• Beğen
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
1 ay onceki kullandigim 925 insiderda hic kufr etmedim 640xl ye upgrade advisorla kurdugum 10 güncellemesi icin ne kadar kifur ettim anlaramam bu kesinlikle ne resmi guncellemedir nede baska birsey zaten cihaza gore de degil guncelleme. I
Hatırlarsan yükleme demiştim sana erhan :ehe

• Beğen
erhanercan

erhanercan

Üye
Ulan bı hıyarda kargoyla bunlara göndermek lazım

erhanercan

erhanercan

Üye
:)))))))))))

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bende bunu güncellenmeden önce de yapıyordu. Mahvettiler sistemi. 8.1 bundan kat be kat sorunsuzdu
Bende 10586nın gelişinden beri böyle. İlk buildlerle bile kamera sorunsuzdu.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Güncelleme kazığından sonra 2 konuda ölmüş. Günlerdir cevap yazan yok. Artık WPnin sonu diyebilirmiyiz?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme kazığından sonra 2 konuda ölmüş. Günlerdir cevap yazan yok. Artık WPnin sonu diyebilirmiyiz?
Sondan ziyade çok büyük Hayal kırıklığı diyebilirim. 1 seneden fazla insider kullandırtıp , bi sürü geri bildirim alıp peşine de final diye verdikleri insider sürümünü ilk nesil cihazlara vermiyorum diyince çoğu kişi küstü.
Burada MS ye düşen görev ilk nesil lumia sahiplerine uygun bir değişim kampanyası ile yeni cihaz satmak olabilir.
Modelden modele farklı indirim yapmalı diye düşünüyorum . Tabi bunların kârlarına zeval gelmezse!

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Sondan ziyade çok büyük Hayal kırıklığı diyebilirim. 1 seneden fazla insider kullandırtıp , bi sürü geri bildirim alıp peşine de final diye verdikleri insider sürümünü ilk nesil cihazlara vermiyorum diyince çoğu kişi küstü.
Burada MS ye düşen görev ilk nesil lumia sahiplerine uygun bir değişim kampanyası ile yeni cihaz satmak olabilir.
Modelden modele farklı indirim yapmalı diye düşünüyorum . Tabi bunların kârlarına zeval gelmezse!
abi aslındadediğiniz de doğru . hatta insider ile kullanıcıları küstürmeden Windows 10 a alıştırmak istemiz olabilir. sonç olarak başarısız oldu
wp7.8 kullanıcılarına wp8 güncellemesi verilmediği zaman mevcut cihazların hiçbiri güncelleme alamamıştı. buna rağmen pazar payı wp 8 den sonra çok daha arttı. tabii bunda dünya pazarına açılmış olması da bir etken olabilir.
şimdi ise çok daha güçlü. hem elinde Windows pazar payını arttıracak anlaşmalı şirketler var ( acer , hp, xiaomi ...) hem mevcut w10 kullanıcıları var hemde pc Windows 10 gibi büyük bir koz var. bu şirket bişeyler yapıyor ama cidden bizim kapasite buna yetmiyor. dolandırıcı mı desek çakal mı desek ne dersek diyelim sonunda bişeyler tutturuyor. şeytan tüyü var herhalde...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bizler sanırım platonik aşk yaşıyoruz ms ile:)ms bizi sevmiyor:)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
640 xl için vodafona 4.5 g için mesaj atmıştır telefonunuz 4.5 g yi desteklemediği için bu servisten yararlanamazsınız mesajı gönderdi

dedereis123

dedereis123

Üye
onu bunu boşverin 1520 de hoparlörden ses gelmesine ne diyorsunuz ( kendi kendine tıslama gelip gidiyor , pıt diye açılıyor pıt diye kapanıyor ) sizce 8.1de mi kalsam resmi süre fln mı geçsem

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
640 xl için vodafona 4.5 g için mesaj atmıştır telefonunuz 4.5 g yi desteklemediği için bu servisten yararlanamazsınız mesajı gönderdi
Hadi bizim kafamız güzel de ha bu vodafone neyin kafasını yaşıyor !

:kop2::kop2::kop2:

Bay H

Bay H

Üye
10586.212 numaralı güncellemenin Nisan ayının ikinci haftası verileceğine dair söylentiler var.

dedereis123

dedereis123

Üye
gönderiyor sıkıntı olmuyor 4g açık beklersen biraz uzun sürüyor ama L yi görüceksin
bu ses olayı hakkında bilginiz yok mu ya , bir şey hoparlör kullanıyor ama ne bilmiyorum mesela seslideyken ekranı açınca tık sesinden sonra 3 4 sn ses devam ediyor

dakamon

dakamon

Üye
gönderiyor sıkıntı olmuyor 4g açık beklersen biraz uzun sürüyor ama L yi görüceksin
bu ses olayı hakkında bilginiz yok mu ya , bir şey hoparlör kullanıyor ama ne bilmiyorum mesela seslideyken ekranı açınca tık sesinden sonra 3 4 sn ses devam ediyor

Lumia 820 bile vodafone da L yi gördü 640xl görmedi. Bi sıkıntı var ama çözemedim.

Üst Alt