Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
LUmia 1320 de l gördü. Ama görür görmez internet pakedi bitti

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
dedereis123

dedereis123

Üye
ya bende Groove Müzik başlangıç ekranına eklenmiyor + resmi gözükmüyor her formatta farklı şeyler ortaya çıkıyor

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ya bende Groove Müzik başlangıç ekranına eklenmiyor + resmi gözükmüyor her formatta farklı şeyler ortaya çıkıyor
cihaze bi reset atın.
başlangıç ekranında simgesi olmadığından emin olun.
mağazadan güncelleme denetleyin. belki bunlar soruna çözüm olur...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Groove Müzik

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk mesajadaki modellere 10.0.10586.218 güncellemesi dağıtılmaya başladı.

Güncelleme detayları:
  • Reliability, performance and stability improvements.
  • Support for Visual Voicemail on Dual SIM phones.
  • Improvements for Bluetooth connectivity, including the reliability of connecting to and staying connected with Bluetooth devices.
  • Fix for a problem that caused audio playback to get occasionally interrupted in Groove Music and other music apps when phone display was turned off.
  • Improvements for Microsoft Edge browser, including support for configuring a prompt before a file download occurs, support for background downloads, and a fix for a problem where opening a link from an another app wouldn’t load the web page.
  • Reliability improvements for Cortana reading text messages aloud and usability improvements for Quiet Hours feature.
  • Improvements for Store reliability, including a fix for a problem that prevented some apps from being updated and installed.
  • Fix for a problem that occasionally caused some apps to show blank tiles after upgrading from Windows Phone 8.1.
    Improvements for PC connectivity via USB on some phones that were upgraded from Windows Phone 8.1.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Abd ve Kanada'da Microsoft Store için Lumia 920/925 ve Lumia 1020 sahiplerine, Lumia 950 ve Lumia 950 XL satın almaları için 150$ değerinde promosyon kodu veriyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, kraliletisim ve Esendağlı
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft Abd ve Kanada'da Microsoft Store için Lumia 920/925 ve Lumia 1020 sahiplerine, Lumia 950 ve Lumia 950 XL satın almaları için 150$ değerinde promosyon kodu veriyor.
keşke bizim tr de de böyle kampanya olsa ama 150$ doların karşılığı bizde az olur

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Şu tüm uygulamalardaki arka plan sıkıntısı giderildiyse kararlı sürüme geçeceğim bende 8.1 sarmıyor artık.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu tüm uygulamalardaki arka plan sıkıntısı giderildiyse kararlı sürüme geçeceğim bende 8.1 sarmıyor artık.
Giderildi.
Ses tuşlarına basınca şarkı isminin 3-4 kere gidip gelmesi de düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy

ersncak42

Üye
Bu güncelleme 1.nesillere de geldi mi

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Sürüm yükleme sırasını yazarsanız, konuyu ona göre düzenlerim.
bugün 8.1 e dönmüştüm şimdi ilk yüklemeyi yaptım sonu 107 olan sürüm yüklenmiş daha fazla devam edemeyeceğim sabah erken kalkacağım iyi geceler
tekrar kontrol yaptım şimdide 218 sürümunü buldu indiriyorda ben bekleyemeyeceğim gerisi sabaha artık..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
erhanercan

erhanercan

Üye
640xl kullananlar bu yapı sizde nasıl

dakamon

dakamon

Üye
640xl kullananlar bu yapı sizde nasıl
Daha detaylı deneyimleme fırsatı bulmadım. Çok olumsuz şeyler görürsem yarın yazarım.

Adamlar canavar gibi klavye uygulaması yapmış İOS a. Bizde daha müzik geçişlerindeki sıkıntıyı tartışalım :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
erhanercan

erhanercan

Üye
Herkes fast modundan mi yukluyor yahu

onursarii

Üye
İngilizce klavye tahminleri hala indirilemiyor, daha doğrusu indirilse bile yükleyemiyor. Bu kadar bekletip bu ufak sorunu çözmemeleri can sıkıcı. Elle düzeltiyorum ingilizce kelimeleri.

Üst Alt